3 idei de rochii pentru 3 tipuri de petreceri de sarbatori


Buna dragilor,

Se apropie sarbatorile de iarna si o data cu ele si petrecerile specifice, care ne aduc pe toti impreuna, sarbatorind anul pe sfarsite. Fie ca este vorba de o petrecere la munca, intre prieteni sau in familie, fiecare eveniment trebuie sa aiba o tinuta speciala. Dupa cum am mai spus de multe ori, la barbati treaba e tare simpla. N-au nevoie de pregatiri speciale, un dus, un ras si o mana trecuta prin par este mai mult decat de ajuns. O camasa, o pereche de pantaloni, ceva de incaltat si un sacou pe deasupra si sunt gata. Cand e vorba de femei, se cam complica treaba. Avem nevoie de mai multe artificii pentru a ne simti prezentabile la o petrecere, si asta dureaza mai mult. Pregatirea in sine pentru petrecere este actiune de lunga durata - coafura, manichiura, machiaj, tratamente pentru ten, alegerea pantofilor, alegerea accesoriilor, alegerea tinutei. Rochia este un must pentru astfel de petreceri, asa ca astazi o sa va arat alegerile mele pentru cele trei tipuri de petreceri.

1. Petrecere la firma - opulenta, eleganta, stil. Un astfel de eveniment este bazat pe rochii de ocazie lungi, in culori speciale - albastru roial, mov intens, rosu impunator sau negru elegant. Eu recomand un material pretios, precum catifeaua, asortat cu mici detalii stralucitoare argintii sau aurii. Se cere la o asemenea tinuta o pereche de pantofi negri, cu toc cui, si o gentuta mica, neagra, cu a carei continut ne putem retusa machiajul. Se poate opta pentru o coafura si un machiaj mai special, mai ales daca petrecerea are loc seara - cateva impletituri mai interesante, un smokey eyes si un ruj intens.


2. Petrecere cu prietenii - voie buna, distractie, veselie. Fie ca alegeti sa petreceti acasa sau la restaurant, veti avea nevoie de o tinuta mai simpla, dar cu aer festiv. O alegere interesanta este o rochie dreapta, pana la genunchi, intr-o nuanta de albastru inchis. Ce face aceasta rochie speciala sunt broderiile aurii, care o transpun imediat intr-un mediu de poveste.Puteti opta pentru o pereche de pantofi cu toc mediu si un mantou sau un palton, daca stiti ca veti fi si pe drum. Un coc mai cu dichis si un ruj rosu va vor scoate cu siguranta din anonimat. Puteti renunta cu usurinta la bijuterii, broderia rochiei fiind indestulatoare.


3. Petrecerea in familie - casual, confort, relaxare. O masa de sarbatori aduna toata familia in jurul ei. Mizati pentru tinute simple, confortabile si comode. O rochie casual peste o alegere buna si va ofera o stare de bine. Puteti opta pentru niste bucle lejere sau un un coc messy, un ruj nude, putin rimel si un strop de blush. O pereche de pantofi nude, cu un toc mic si cu niste bijuterii discrete, din aur sau argint, va vor pune in valoare intr-un mod placut. Sunteti in sanul familiei pentru o seara de relaxare, asa ca nu trebuie sa va stresati inutil.



Voi cum alegeti sa va imbracati la asemenea evenimente?

Kiss Kiss.


Share:

5 comentarii

  1. Foarte frumoase si elegante rochitele :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place tare mult rochia lungă din catifea :) este superbaaa! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place tare mult rochia lungă din catifea :) este superbaaa! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitări pentru articol!
    Toate cele 3 alegeri sunt foarte potrivite și cred că în lista multora dintre noi.
    Ai reușit să evidențiezi inportanța evenimentului asociat cu feminitatea, eleganța și starea de bine.
    Mirela

    RăspundețiȘtergere