Tinute ideale pentru Ziua Indragostitilor


Buna fetelor,

Daca articolul trecut era dedicat barbatilor, cu unele idei si sfaturi pentru o Zi a Indragostitilor de neuitat, de data aceasta vom face cateva pregatiti si pentru femei. In primul rand, rezervati-va cu o zi inainte o seara de rasfat. Faceti o baie cu spuma, aplicati o masca de par, sa va ofere un par matasos, aplicati o masca de fata, pentru un efect hidratant si un ten curat. Nu uitati nici de indepartarea parului nedorit, pentru ca picioarele paroase nu prea sunt sexy. In continuare, va voi da idei de tinute pe care eu le-as purta in ziua in care toata lumea sarbatoreste iubirea. Pentru a va putea alege o tinuta, incercati sa aflati, prin metodele proprii, caracteristice fiecarei femei, si care nu vor fi expuse aici, din cauza ochilor iscoditori ai barbatilor, cam cum planuieste iubitul sau partenerul sau sotul sa petreceti aceasta zi.

O cina romantica acasa, o iesire in oras sau o noapte in club? Ei bine, eu va voi veni in ajutor si va voi propune 3 tinute potrivite pentru fiecare tip de distractie. Ideile de tinute le-am gasit pe dyfashion.ro, un site unde veti gasi atat rochii, cat si haine de toamna sau de iarna, pantaloni, topuri, costume de baie, genti, accesorii si pantofi. Site-ul este bine structurat, si in ceea ce priveste rochiile, aveti peste 800 de modele de unde puteti alege, toate culorile posibile si o gramada de marimi, cu un ghid amanuntit de alegere a dimensiunilor dorite. Livrarea se face din stoc, in 24-48 de ore de la plasarea comenzii. De asemenea, beneficiati de transport gratuit la cumparaturi de peste 250 de lei, si retur sau schimb gratuit in caz de nu vi se potriveste masura. In plus, gasiti si o zona de reduceri, care va va incanta cu siguranta.

Chiar daca rosu este culoarea dragostei, eu m-ar feri de ea. Cu atat rosu si roz din acea zi, riscati sa va pierdeti in peisaj, deci eu as opta pentru albastru.

1. Cina romantica acasa. Cuvinte de baza - dantela, decolteu, slit adanc. Fiind o cina acasa, puteti miza pe o rochie care, in mod normal, nu ati purta-o in public. Varianta aleasa de mine este fabricata in Romania, este de la Miss Grey si este o combinatie de material negru cu dantela albastra.





2. O iesire in oras. Cuvinte de baza - culoare, stil, eleganta. O iesire in oras impune o tinuta o tinuta mai eleganta, mai ales daca nu aveti sansa sa mai treceti pe acasa sa va schimbati si trebuie sa mergeti la intalnire direct de la munca. Catifeaua este in tendinte, iar o culoare intensa, dar placuta, se potriveste de minune atat la birou, cat si la o iesire in oras.



3. Noapte in club. Cuvinte de baza - stralucire, sexy, glam. Daca alegeti sa petreceti o noapte plina de distractii intr-un club, tinuta trebuie sa se adapteze si ea. Tocuri inalte, machiaj intens si o rochie pe masura sunt elementele principale pentru o distractie pana in zori.



Cam acestea sunt alegerile mele pentru Ziua Indragostitilor. Va plac alegerile mele?

Kiss Kiss.


Share:

6 comentarii