Greenery - Culoarea anului 2017


Buna fetelor,

Conform celor de la Pantone, culoarea anului 2017 este Greenery. Aceasta culoare este un verde-galbui, o culoare fresh care invoca primele zile de primavara, cand natura reinvie.




Cautand idei de tinute in aceasta culoare, am dat peste acest colaj pe Pinterest:


Recunosc, pentru mine este o culoare... interesanta. Ma vad purtand cateva elemente primavara si vara - camasi, un cardigan, o esarfa sau chiar un set de bijuterii, sau o rochie maxi vara. As purta, tot in aceste sezoane, si oje in aceste nuante - stati pe aproape, urmeaza imediat si o manuchiura :) Insa alte elemente nu prea cred ca as putea include in tinuta mea, si nu cred ca s-ar potrivi toamna sau iarna.

De asemenea, am gasit si idei de design interior in aceasta culoare:


Aici cred ca i-as da mai multe sanse, cred ca s-ar potrivi intr-o camera alba cateva elemente in aceasta nuanta de verde. As putea opta pentru o lenjerie de pat, niste vaze pentru flori, niste pernute decorative, si cu siguranta niste vase transparente cu cateva fire de bambus.

Voi ati alege sa purtati aceasta culoare in 2017? Cum?

Kiss Kiss.

Share:

48 comentarii

  1. Eu nu am nimic în această culoare și mă gândesc să-mi achiziționez câteva accesorii pentru a sparge ținutele monotone.

    RăspundețiȘtergere
  2. Atâta timp cât o folosești pentru a da o pată de culoare ținutei tale, e chiar ok :) Mi-ai adus aminte că trebuie să dau o tură prim magazine :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place, e o culoare foarte vibranta, potrivita pentru primavara pe care o asteptam cu totii.

    RăspundețiȘtergere
  4. in sfarsit o culoare care imi place si pe care chiar o pot purta si eu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Interesanta culoare...nu am nimic de aceasta culoare, dar sigur voi achizitiona ceva sa fiu in trend si eu :)

    RăspundețiȘtergere
  6. E foarte frumoasa nuanta, saptamana viitoare o avem in colaborarea de unghiute, te pup <3

    RăspundețiȘtergere
  7. Mie imi place verdele dar nu cred ca am prea multe piese verzi in garderoba. Poate e timpul sa remediez situatia. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. O culoare placuta, insa nu cred ca m-as vedea imbracata cu ceva in aceasta culoare :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu stiu inca ce o sa-mi iau in nuanta asta, dar o sa-mi iau ceva :D. Probabil o pereche de cercei, pentru ca am o gramada de haine in nuanta green-mint cu care as putea sa-i port.

    RăspundețiȘtergere
  10. Este o culoare interesanta, dar nu ma impresioneaza prea tare. Sunt curioasa sa vad cum osa arate hainele in culoarea asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cam asa cred si eu, dar mai cred ca o sa apara variatii de culoare la haine.

      Ștergere
  11. Mie imi place verdele si multe nuante deja se regasesc in garderoba mea. Abia astept sa-mi vad dormitorul verde. :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Sa spun drept asa la o prima vedere nu ma incanta, dar una este cand o vezi intr-o poza si alta poate fi reactia sa zicem in magazin, cand o vezi la o rochie cu taietura draguta.

    RăspundețiȘtergere
  13. Hm, nu pot sa zic ca ma da pe spate. Poate vreo bluza ar merge sau niste accesorii, dar cam atat, din punctul meu de vedere.

    RăspundețiȘtergere
  14. Mie-mi place foarte mult! E o nuanta vesela, fresh, perfecta! :D
    Trebuie sa caut cateva obiecte vestimentare prin magazine.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  15. Verdele nu este una dintre preferatele mele dar nici nu-mi displace. Poate cu acest motiv imi voi face ceva mai mult curaj si voi purta mult mai des aceasta culoare. Cel ai sigur se va regasi in hainele purtate

    RăspundețiȘtergere
  16. Sincera sa fiu, mie mi-a placut mai mult MARSALA. A fost asa o culoare pasionala si plina de personalitate. Greenery mi se pare o culoare in care daca iti iei haine sau iti decorezi casa, te vei gandi peste un an-doi, ce-a fost in capul meu ? :))

    RăspundețiȘtergere
  17. Stiam de cand am fost la un targ de mirese ca acest verde va fi culoarea anului, insa iti spun sincer..ca nu e pentru mine! :))
    Nu am chestii verzi - nici in sifonier, nici la farduri preferate, nici la oje, nici la accesorii. Nu se stie insa ce se mai poaate schimba pe parcursul anului! :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Mie imi place verdele, desi nuanta aceasta nu este chiar printre preferate, dar am altele preferate din propunerile Pantone pentru anul acesta :)

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu pot spune ca sunt innebunita dupa aceasta nuanta, verdele nu se numara printre preferatele mele, insa abia astept sa vad ce produse vor fi lansate anul acesta.

    RăspundețiȘtergere
  20. Intotdeauna mi a placut verdele :)Ma duce cu gandul la natura, la clipe pline de veselie si forte proaspete!

    RăspundețiȘtergere
  21. Foarte interesanta aceasta postare. Nu sunt genul de persoana care poate haine colorate, dar poate anul acesta o sa schimb ceva.

    RăspundețiȘtergere
  22. Am o slabiciune pentru tot ce inseamna albastru si verde, iar culoarea acestiu an vine manusa cu preferintele mele. Abia astept sa imi achizitionez cateva bluzite in acesta culoare.

    RăspundețiȘtergere
  23. Adevarul e ca se potriveste mai bine in design-ul interior decat in vestimentatie. Cel putin din punctul meu de vedere.

    RăspundețiȘtergere
  24. Cand am vazut ce culloare au ales cei de la Pantone pentru anul 2017 am fost dezamagita sincer. Nu ma vad purtand aceasta nuanta de verde-galbui, nici chiar la accesorii. Niciodata nu mi-a placut verdele. Insa la partea de design interior, se schimba situatia. Acolo m-as risca sa o folosesc, poate pe elementele decorative, cum ai zis si tu: o vaza, pernute mici, un obiect de mobilier.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ceva mic as pune si eu in casa. Cred ca o sa optez pentru o vaza transparenta, patratoasa si cateva fire de bambus.

      Ștergere