Din ce se castiga bani online in Romania?


Buna fetelor,

Din cand in cand, intru pe blog, la sectiunea Statistici, sa vad ce mai cauta lumea pe internet, ajungand in acest mod in casuta mea virtuala. In ultima vreme, pe langa partea de cosmetice, vad ca ia amploare si o alta categorie de cautari, si anume cum sa faci bani pe net. Bine, nu discutam despre cum sa faci bani din videochat in Romania, ca sunt deja destule articole pe aceasta tema in online, ci astazi vom acoperi sfera de activitati online care aduc bani.




Asadar, vom discuta despre cum crede lumea ca se fac bani online, cu usurinta. Si zic "cum crede", deoarece de multe ori realitatea este alta. La o simpla cautare pe Google, vom afla ca avem nevoie doar de un calculator si de cateva minute libere zilnic, si ne vom imbogati peste noapte, si la fel de repede vom renunta la jobul de zi cu zi. Se dau exemple de bani facuti pe sistemul pay-per-click, din traduceri, din chestionare,  sau din promovare de produse. Adevarul este insa diferit, iar in 90% din cazuri, rezultatele nu sunt cele asteptate.

Pay-per-click plateste, cel putin la noi in tara, preturi minuscule, si sincera sa fiu, nu am auzit pe nimeni sa castige din asa ceva. Pentru a castiga bani din traduceri, aveti nevoie sa fiti licentiati, si chiar si asa, competitia este foarte stransa, si fara referinte si recomandari, nu prea aveti sanse. Chestionarele sunt oarecum mai credibile, dar nu sunt o sursa sigura si constanta de venit, deoarece pot trece chiar si luni de zile pana sa apara un nou chestionar pe site-urile specializate. In ceea ce priveste promovarea de produse online, aici sunt sanse mai mari de castig, dar sunt conditionate de factori precum cititorii si alte unelte de masurat valoarea unui site pe Google.

Care este, din punctul vostru de vedere, cel mai simplu mod de a face bani online in Romania?

Kiss Kiss.

Share:

11 comentarii

  1. Cel mai bun mod de a castiga bani online, in opinia mea, este reprezentat de marketingul afiliat. Este necesara, ce-i drept, putina munca, dar pe termen lung se vor vedea rezultatele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu e chiar cel mai simplu mod, dar e cel mai rentabil, sa scrii articole pe afiliere. Daca cineva iti da azi 100 de lei pentru un articol, ala e singurul tau castig pe o ora de munca. In schimb, un articol bun, cu linkuri afiliate, va vinde ani buni de acum incolo.

    RăspundețiȘtergere
  3. Din Pay per Click am făcut ceva bănuÈ›i, dar necesita mult timp în faÈ›a calculatorului È™i trebuia să È›in cont de aÈ™a ziÈ™ii „refferali” care deveneau inactivi peste noapte... Daca lipseam două-trei zile de acasa si nu intram pe siteuri, deja intram pe pierderi. AÈ™a că am renunÈ›at.
    Afilierea cred ca este cea mai buna varianta la noi, deocamdata.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am incercat in compania Forever ;din punctul meu de vedere nu imi permiteam sa fiu reprezentat acolo unde un produs costa cu mult peste ce imi permiteam eu iar daca nu gaseam ,,clienti,,ramaneam cu produsele .La prima vedere totul era redat frumos ,dar vorba cu pe afara e vopsit gardul inauntru leopardul este adevarata in multe cazuri .

    RăspundețiȘtergere
  5. mai mult decat sondajele... din care chiar m-am mai ales cu ceva finante, si blogul, bineinteles, altceva nu cred ca se preteaza...

    RăspundețiȘtergere
  6. Bloggingul mi se pare cel mai usor mod de a face bani, asta cu conditia sa ai ceva talent si timp de investit.

    RăspundețiȘtergere