Cum sa schimbi aspectul unei camere cu un singur element decorativ


Buna fetelor,

Nu stiu cum e la voi, dar eu sunt o fire care se plictiseste cu usurinta de mediul inconjurator. A se intelege de chestiile din casa, nu de copaci & co. :) Mi se pare plictisitor de a intra in casa in fiecare zi si sa gasesc lucrurile la fel. Aceeasi mobila, acelasi covor, acelasi pat, aceeasi lenjerie, aceeasi masa, aceeasi casa. Intelegeti voi ideea de baza. Totusi, trebuie sa fiu realista si sa constientizez ca n-am nici bani, nici interes sa am atatea case, cat sa le schimb in fiecare zi, ca pe sosete. Asadar, am doua variante: ori sa ma multumesc cu o viata plictisitoare, cu aceleasi detalii decorative in ea in fiecare zi, ori sa incerc sa schimb ceva.

Si am incercat, credeti-ma. Am inceput cu fata de masa din bucatarie. Am luat mai multe modele, si am inceput sa le schimb in fiecare zi, prin rotatie. Prima zi a fost ok, a doua zi la fel, dupa aia am inceput sa ma plictisesc sa le schimb. Mi-am dat seama ca acest lucru nu ma prea bucura, fiindca nu petrec atat timp in bucatarie incat sa ma incante acests chimb. Am trecut la dormitor, le-am pus gand rau lenjeriilor de pat. Daca pana acum le-am schimbat o data pe saptamana, m-am decis sa le schimb de doua ori. si nu a fost cea mai buna idee pe care am avut-o. Pentru un pat king size, schimbarea unei lenjerii dureaza destul de mult si este destul de anevoioasa. Pe langa asta, au crescut si costurile intretinere a lor, fiindca trebuie spalate si calcate - apa, curent, detergent, balsam, timp pierdut, uzura electrocasnicelor. M-am lasat rapid de acest sport extrem.

Mi-a venit ideea sa ma limitez la lucruri mici, dar care fac o diferenta mare. Asadar, am inceput sa schimb micile decoratiuni din casa. Am inceput cu lucrurile mici de pe masutele din casa - flori, decoratiuni, si alte maruntisuri. Apoi am decis sa ma axez pe perne decorative.

Ca de obicei, am apelat la online, fiindca este mult mai simplu si imi este mult mai la indemana. In cateva secunde, din cofortul patului meu, o multitudine de modele au fost la doar cateva click-uri departare. Am pus deja ochii pe doua modele, care cred ca se potrivesc de minune cu locul in care vreau sa le asez si cu gusturile mele.

Primul model care m-a tentat a fost cel cu pisici, desigur. V-am mai zis eu de multe ori cat de mult iubesc pisicile, asa ca nu puteam sa nu fiu fascinata de aceasta perna. Deja imi imaginez cum va arata pe pat. Nu stiu cum se va intelege Mitzoi cu noul pisic, dar sper sa se imprieteneasca :D


Pentru momentele in care ma apuca iar cheful de schimbari in living, si imi vine si un moft mai minimalist, as opta pentru un model geometric. Aceasta combinatie de alb si negru mi se pare de bun gust si se potriveste de minune intr-un living cu pereti albi.


Pentru mine, aceasta varianta mi se pare cea mai ieftina si mai placuta, care ma ajuta intr-un timp record sa schimb ceva in camera.

Voi cum alegeti sa faceti o schimbare rapida si ieftina in casa?

Kiss Kiss.

Share:

2 comentarii