Shopping Haul - Comanda Avon C 12/2016


Buna fetelor,

Credeati voi cumva ca am ratat campania C 13 de la Avon? Nu, n-am ratat-o, nu mi-a fost frica de cifra ghinionista, asa ca astazi va voi arata ce mi-am achizitionat din aceasta campanie:

PS: Sunt blonda, acest lucru dovedindu-se inca o data :)) E campania 12 :))


Set de buretei de celuloza - 8 lei, 2 bucati. Mie imi place sa ii folosesc pentru curatarea tenului, dar si pentru indepartarea mastilor de ten. Pretul mi s-a parut a fi bun, la fel ca si in magazin, asa ca presimt ca o sa dezvoltam o idila :)
Corector lichid Perfect and Hide Color Trend - 8 lei, 15 ml. Am luat nuanta Very Light, dar se pare ca nu e asa de light pe cat ar trebui sa fie, din cate am vazut in tub. Presimt ca-si va gasi cat de curand o alta casuta.
Spumant de baie cu violete -500 ml v-am zis deja cat de mult imi plac violetele, nu? Teoretic, acest produs si urmatoarele doua fac parte dintr-un set de 5, din care eu am ramas doar cu acestea. Il mai am intr-un exemplar acasa, de abia astept seri mai racoroase sa-l folosesc la adevarata sa valoare.
Gel de dus Avon Senses Peaceful Reflection - , 250 ml - l-ati vazut deja in videoclipul cu empties, miroase demential, e cremos, si am zis ca nu e rau sa am o rezerva.
Avon Naturals Body Mist cu orhidee si afine - 100 ml - cu alergia mea la afine, acestuia o sa ii zic pas, dar stati pe aproape, ca o sa-si gaseasca garantat o casuta, cat de curand :)

Voi ce produse ati mai achizitionat de la Avon?

Kiss Kiss.

Share:

12 comentarii

  1. n-am mai cumparat nimic de la Avon de mult timp dar mi-e dor de Pur Blanca.

    RăspundețiȘtergere
  2. nimicut, nimicut. nu am mai dat o comanda de cand hau!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am cumparat o oja,tratament pentru cosuri,gel de dus ,crema de maini ,crema de fata cu cacao

    RăspundețiȘtergere
  4. Vai ce imi plac bureteii astia! Eu am de la Oriflame, dar sunt grozavi!

    RăspundețiȘtergere
  5. imi place si mie senses reflection dar cred ca nu mi-a mai incaput pe mana de vreo opt ani :)). stiu ca a fost primul gel cumparat cand gama asta si-a schimbat straiele si aromele si mereu mi-am spus ca o sa-l mai cumpar la un moment dat, dar inca nu am reusit. am prea multe geluri :)).


    sa te bucuri de toate pe care te decizi sa le pastrezi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Alina! Nici nu stiam ca are o asemenea venerabila varsta :)
      PS: hai sa nu mai vorbim despre numarul de geluri de dus, presimt ca am trecut de 30 :)))

      Ștergere
  6. Cate chestii mov! <3
    Sa le folosesti cu drag!

    RăspundețiȘtergere