Ochi si sprancene conturate cu produse Kallos (swatch and review)


Buna fetelor,

In ceea ce priveste machiajul, mi-a placut mereu sa pun accent mai mult pe ochi, decat pe buze. Chiar daca am o colectie destul de marisoara de produse pentru buze, rar ajung sa folosesc ceva mai mult decat un balsam, asa ca ochii sunt cei care primesc tratament preferential de fiecare data.

Astazi va prezint doua produse speciale pentru ochi, sub forma de marker (carioca):




Conturarea ochilor:

Tusul de pleoape l-am ales in varianta 01 - negru intens. Mi se pare total dferit de toate tusurile carioca pe care le-am incercat pana acum, din cauza varfului. Este usor flexibil, si in functie de cat de tare apas cu el, pot crea linii subtiri sau mai groase. Se aplica cu usurinta, aluneca foarte bine pe pleoape, si se lauda a fi rezistent la apa.


Eu nu am pleoape uleioase, sunt normale din acest punct de vedere, zic eu. Producatorul recomanda sa aplicati acest tus de ochi pe pleoapele curate, degresate. Eu il aplic peste primer sau dupa ce am tapotat pleoapele cu anticearcanul ramas pe buretel, ca sa fiu mai sigura de rezistenta sa. Dupa ce se usuca pe pleoape (dureaza cateva secunde), rezista acolo mult si bine. Nu mi s-a intamplat sa se transfere sau sa se intinda, iar seara il demachiez usor, cu un demachiant bifazic. De cand il am l-am folosit destul de des, si functioneaza inca foarte bine. Varful nu si-a schimbat forma, culoarea este la fel de intensa, si preconizez ca o sa ne intelegem bine mult timp. Are 9 luni valabilitate de la deschidere, si un pret foarte bun, de doar 8.90 lei. Produsul il gasiti pe site-ul pentrucorpultau.ro, aici. Intre timp am vazut ca a aparut pe site si varianta cu varf gros, deci daca va doriti un look mai intens, cred ca este o alegere buna si acel eyeliner. Mi-ar placea sa se gaseasca si in alte culori, cred ca un maro, un albastru navy sau un mov pruna as adauga cu drag in colectia mea.

Conturarea sprancenelor:

Pentru sprancene, am ales tot nr. 01, dar de data asta a fost cea mai deschisa culoare disponibila, fiindca eu sunt blonda. Culoarea sprancenelor ar trebui sa fie cu doua tonuri mai deschise sau mai inchise decat culoarea parului. Asadar, fete dragi, daca sunteti blonde platinate, nu va faceti niciodata sprancene negre. Sau daca sunteti vopsite brunet, dar de la mama natura blonde, nu va lasati sprancenele in culoarea naturala. Pentru un look reusit, incercati sa aveti un echilibru si sa tineti cont de regulile de mai sus.


Dupa cum se vede, si acest produs poate trasa linii mai subtiri sau mai groase, in functie de presiunea pe care o exercitati asupra varfului. Partea mai tricky cu el mi s-a parut aplicarea lui. Avand sprancenele blonde, si cu anumite goluri prin ele, am incercat sa trasez linii fine, asemanatoare firelor de par, pentru a umple acele goluri si a le contura. La prima incercare, cea din poza de mai jos, produsul se vedea pe piele intr-un mod putin ciudatel in zonele in care aveam acele goluri de fire de par, markerul fiind aplicat fara a-l blendui.


Acest lucru se vedea doar la un close-up, nu si de la distanta, si problema a fost rezolvata la fel de rapid ca si aplicarea acestui produs. Am luat un betisor cu vata, si am blenduit usor produsul, imediat dupa ce l-am aplicat. Dupa uscarea totata a produsului, a stat pe sprancene pana la ora demachierii, necontand caldura de afaraa sau faptul ca am trecut cu degetele peste el, sa vad cat rezista. S-a demachiat la fel de usor, cu un demachiant bifazic. In momentul demachierii, pe discheta am observat un subton rosiatic, care insa pe sprancene nu l-am vazut.

Si acest produs are un pret destul de mic, de doar 11.50 lei, o valabilitate de 12 luni de la deschidere si il gasiti tot pe acelasi site, aici. Exista si varianta 02, o nuanta mai inchisa.

Voi ce parere aveti despre aceste produse sub forma de marker? Le preferati pe acestea sau preferati variantele clasice?

Kiss Kiss.

Share:

19 comentarii

  1. Am avut si eu ceva tusuri de ochi de la Kallos ,cred ca era din ala cu pensulita dar era ok.Si astea sunt bune,trebuie incercate

    RăspundețiȘtergere
  2. n-am folosit tus de ani de zile si creion pentru conturarea sprancenelor absolut niciodata. Am ochii foarte sensibili si tusul nu prea imi prieste si pentru sprancene momentan nu am nevoie. Altfel, eu am mare incredere in produsele Kallos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Creionul pentru spraancene chiar face diferenta in cazul meu. Am convins-o si pe mama sa foloseasca.

      Ștergere
  3. vreau tusul! desi mai am vreo 2 desfacute :D cu produsele pt sprancene nu ma prea impac.

    RăspundețiȘtergere
  4. Tus negru vreau si eu! N-am folosit niciodata, de curand am descoperit creionul negru si-mi place cum imi sta cu el, asa ca sunt hotarata sa trec si la tus. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tusul mi se pare ca este mult mai rezistent si mai usor de utilizat decat creionul!

      Ștergere
  5. nu prea ma pricep sa ma dau cu tus asa ca nu prea il folosesc desi il am in doatare

    RăspundețiȘtergere
  6. Am si eu un marker de sprancene - cred ca e acelasi, insa imi pare ca ofera culoare rosiatica, pe care o urasc la produsele pentru sprancene! De ce pun pigment rosu???
    Cat despre tusul de ochi - am si eu, insa nu stiu daca e acelasi. La inceput mi-a placut, apoi am observat ca se estompeaza, se intinde si nu l-am mai folosit. Pensula e faina in schimb.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In ceea ce priveste pigmentul rosu, n-am idee. Eu pe sprancene nu il vad rosu, dar cand il sterg, se vede pe discheta. Tusul de ochi sper sa fie rezistent mult timp, sa nu se usuce.

      Ștergere
  7. Pentru sprancene prefer creion insa acel tus de pleoape ma intereseaza si chiar il voi cauta acolo de unde am luat si eu rimelul si creionul pentru sprancene iar daca nu il gasesc ma voi duce undeva unde au numai produse Kallos pentru ca vreau sa il incerc neaparat!Conturul de ochi ma reprezinta si rareori renunt la a-mi machia ochii.

    Merci pentru review!

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar sunt curioasa cum o sa ti se para. Au si varianta mai inchisa, din cate retin.

      Ștergere
  8. Am folosit si eu acest marker pt sprancene si mi se faceau verzi de fiecare data dupa aplicare, mi-a creat o impresie proasta. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau, eu n-am avut problema asta.

      Ștergere
    2. Este foarte bun marker-ul de sprancene. Am descoperit acest produs de 2-3 ani.

      Ștergere