La ce mai viseaza Clauda # 130 - Weird Food Tag


Buna fetelor,

Pentru astazi iar am un tag. Imi plac foarte mult acest tip de articole, mi se pare ca asa aflam mai multe chestii una despre cealalta, chestii pe care in mod normal n-am avea de unde sa aflam.

Lory de la Lory`s Blog a facut recent acest tag si mi-am amintit ca am fost taguita si eu sa il fac, cu multe secole in urma, dar memoria mea iar a dat rateuri. Mi-am amintit si ca aveam scris, in agenda mea de blog, acest tag, asa ca am tras agenda aproape si m-am inspirat:


1. Nu mananc urzici. Never ever. Trauma din copilarie, cand a venit cineva sa puna un suspendat in bucatarie, si a facut gauri in perete, iar dedesupt era o oala cu mancarica de urzici, neacoperita. Cand am venit de la scoala, am vrut sa manac, si am simtit ciment in mancare. De atunci, nici sa nu aud de ele.
2. Mazare verde boabe mananc foarte rar, doar in salade de boeuf sau cateva boabe in ciorba taraneasca. Nu mananc mancarica de mazare nici sa mor de foame, urasc gustul de fiertura verde.
3. Nu ma incanta cartofii prajiti. Nu ii consider un fel de mancare si mananc de una, maxim doua ori pe an. Daca mi-ar zice cineva ca a gatit cartofi prajiti, as  privi acea persoana cu sarcasm si cu siguranta as scapa un "B*tch, please!"
4. Mananc muuuulte oua de gaina pe zi. De preferabil, micul dejun trebuie sa contina oua, indiferent de felul de gatire al lor. Nu ma afecteaza in niciun fel, sunt cu analizele la zi.
5. Cel mai bine ma simt cand mananc proteine. Dorm bine, ma odihnesc, ma simt energica. Nu pot spune acelasi lucru cand mananc carbohidrati rai.
6. Sunt gurmanda. Atat de gurmanda incat am kilograme in plus, pe care nu reusesc sa le dau jos. Tin dieta, merge bine, apoi scap la carbohidrati rai, imi sabotez dieta, ma ingras, iar tin dieta, si tot asa. Stiu ca sunt intr-un fel de cerc vicios, lucrez la asta.
7. Imi plac afumaturile si mancarea condimentata. Am un dulap special, dedicat aromelor si condimentelor.
8. Fac combinatii ciudate la mancare, combinatii la care multe persoane n-au curaj nici sa gandeasca. Am un stomac tare si nu ma afecteaza in niciun fel sa mamanc tot felul de chestii.
9. Sunt alergica la capsuni, fragi, fructe de padure. Daca ma serveste cineva cu desert si are culoare rosie, refuz din principiu.
10. Mi se taie rapid pofta de mancare. Daca vad pe cineva ca mananca direct din oala, nu mai mananc nici cu ordinul prefecturii.

Ca de obicei, invit pe toata lumea sa raspunda la acest tag! daca nu aveti blog, puteti lasa in comentarii raspunsurile, sunt foarte curioasa sa le citesc.

Kiss Kiss si o saptamana frumoasa!

Share:

10 comentarii

  1. :)))) eu iubesc mazarea. Tu si cu Mr., nici el nu pune gura pe ea. La urzici...is de acord. Le urasc! Si eu condimentez mancarea si fac tot felul de combinatii. Si cu dieta...nu mai zic nic

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu sunt moarta dupa supa de mazare, altceva nu prea mananc cu mazare nici eu. Iar cand e sa „aromez” mancarea, mai bine sa-si puna toti ceilalti in farfurie mai intai, mananc doar la extreme. Si eu mananc oua destule, iar la capitolul combinatii ciudate, nu stiu ce sa zic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa nu aud de supa de mazare :))) Asa fac si eu mancarea, daca as face pe gustul meu, nu cred ca ar mai manca multi din ea.

      Ștergere
  3. eu iubesc urzicile dar nu ma dau in vant dupa cartofi prajiti, adica sunt buni dar nu la modul ca as manca in fiecare zi, cum stiu eu unele persoane. Urasc combinatiile ciudate (imi vine sa il omor pe varu-meu cand il vad mancand branza cu usturoi) dar macar nu sunt alergica la nimic.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu sunt o mare gurmanda!
    Sa stii ca mie-mi plac cartofii prajiti dar mi-e atat de lene sa-i prepar incat prefer sa spun ca mananc sanatos si sa-i evit! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Macar la tine nu se vede la silueta ;) Si asta e o varianta, cel putin mananci sanatos :)

      Ștergere
  5. Ai reusit! Bravo! :)

    Eu mananc rar urzici...la iubitul meu acasa se mananca cu hrean deasupra...
    Mmm asta e ciudat - nu-ti plac cartofii prajiti?? Eu mor de pofta si satula de as fi...daca simt miros, trebuie sa mananc! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu zic ca nu-mi plac, dar nici nu ar fi in top 10 alegeri pentru mancare. Stiu ca sunt nesanatosi si incerc sa ma feresc de ei.

      Ștergere