Summer Black Week sau cum poti sa ai parte de o vacanta in Paris

Buna fetelor,

Prietenul la nevoie se cunoaste, asta stim toate, nu? In cazul meu, Paola de la Not Another Beauty Blog m-a informat cu privire la o campanie foarte interesanta, propusa de cei de la Lenjerii Outlet. Asa ca am preluat leapsa de la Paola  - http://paolaivan.blogspot.ro/, si o sa va spun de ce se merita sa profitati de oferta de pe site si mai multe detalii despre vacanta la Paris.

In perioada 13.08 - 20.08.2015, fiecare comanda din categoria 1 + 1 Gratis te aduce cu un pas mai aproape de o excursie in Paris, Orasul Iubirii. Tot ce trebuie sa faceti este sa plasati o comanda in acea perioada, sa va bucurati de calitatea produselor, si sa sperati ca veti fi norocoasele castigatoare a unei excursii de 3 nopti la Paris, in perioada 15.11 - 05.12.2015, cu transport si cazare incluse.

AICI gasiti toate produsele participante la promotie. Toate sunt frumoase, dar pe mine m-au atras cel mai mult aceste lenjerii de pat, care se potrivesc de minune cu stilul meu.







Daca doriti sa preluati aceasta leapsa din partea mea, sunteti bine-venite si va rog sa nu uitati sa ma precizati si pe mine in articol.

O seara placuta.

Kiss Kiss.

Share:

6 comentarii