Cartea de pe noptiera (17) : O toaleta a la Liz Taylor - Rodica Ojog-Brasoveanu

Buna fetelor,

Am ajuns si la ultima carte din seria Melania Lupu, si va spun ca aceasta serie mi-ar fi placut sa fie ca Tanar si Nelinistit, fiindca asa de tare m-a acaparat.



Marian Dragu este un om de succes, atat pe plan financiar, cat si pe plan profesional. Totusi, 5 persoane ii doresc moartea, si toate cinci, care nici nu se cunosc intre ele, planuiesc sa il omoare sambata, la amiaza. Incep sa apara amenintarile cu moartea si Dragu, chiar daca se duce la Politie si il anunta pe maiorul Cristescu, nu prea este bagat in seama.

Dragu este gasit mort in casa sa si fiecare persoana care ii dorea moartea declara acum sus si tare ca este criminalul, ca mai apoi sa nu mai recunoasca. Unul dintre cei 5 vine insa la Melania Lupu sa ii lase un tablou de Picasso, sustras din locuinta victimei, si asa reuseste Melania sa mai intre intr-un bucluc, din care insa va incerca sa iasa cu un cadou.

Daca sunteti curioase sa vedeti cine este de fapt criminalul si cum reuseste Melania sa il scoata din minti din nou pe Cristescu, va invit sa cititi cartea, pe care o gasiti AICI, la un pret de vacanta si transport gratuit.

Va invit sa vedeti ce au citit si celelalte fete:


Voi ce carte ati citit in ultima vreme?

Kiss Kiss.

Share:

2 comentarii