Cartea de pe noptiera (19) - Necunoscuta din congelator - Rodica Ojog-Brasoveanu

Buna fetelor,

Continuam seria de carti scrisa de Rodica Ojog-Brasoveanu - inca nu m-am saturat de ea si sper ca nici voi si va prezint urmatoarea carte de pe lista - Necunoscuta din congelator.

http://bit.ly/1LmGqry


Povestea se deruleaza pe doua planuri, care ajung, desigur, sa se uneasca. Harald Balcescu este un diplomat care se intoarce acasa din strainatate, dupa o lunga perioada, si gaseste, in congelatorul apartamentului sau, capul unei femei. Dupa ce anunta politia, incep sa apara si alte bucati din cadavrul femeii, imprastiate prin apartamentele vecinilor. Politia demareaza o ancheta si realizeaza ca aproape toate persoanele care primesc colete au in comun o persoana - Razvan Martian, cu care si-au intersectat trecuturile la un moment dat. Toata lumea are ceva de ascuns, atat stapanii cat si menajerele, iar lucrurile nu sunt ceea ce par a fi.

In celalalt plan, facem cunostinta cu Andreea, o tanara de familie buna, cu un viitor foarte bine stabilit. Aceasta se indragosteste de Ciprian, un tanar stripper, care provine dintr-o familie rau famata si mai are si o fetita, facuta dintr-o aventura cu Codruta, pe care incearca sa o tina ascunsa. Sora Codrutei il santajeaza pe acesta si ii cere mereu bani, dar cineva reuseste sa il scape de santaj, pentru a-i putea uni destinul cu cel al Andreei.

Daca vreti sa aflati identitatea sub care se ascunde criminalul si legaturile sale cu personajale povestii, va invit sa cititi cartea, pe care o gasiti AICI, la doar 5 lei.

Va invit sa vedeti ce au citit si alte fete:


Voi ce carte ati citit saptamana aceasta?

Kiss Kiss.

Share:

4 comentarii

  1. Saptamana asta citesc "Padurea norvegiana" de Hauki Murakami. Iubesc cartile Rodicai Ojog-Brasoveanu, pe aceasta insa nu am citit-o. Suna foarte bine, sunt sigura ca e grozava!

    ◕‿◕
    Kisses ♡
    http://culore.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Oare necunoscuta cauta o inghetata in frigider? :)

    RăspundețiȘtergere