Beauty alert: Anti-rid la puterea a treia, de la NIVEA


În toiul verii, temperaturile ridicate şi soarele arzător contribuie major la deshidratarea tenului şi la creşterea risculului de apariţie prematură a ridurilor. Din acest motiv, aportul suplimentar de hidratare şi îngrijire eficientă anti-rid este esenţial pentru un ten proaspăt, pregătit să facă faţă cu succes provocărilor anotimpului.




NIVEA te invită să descoperi o gamă de îngrijire anti-rid pentru toate tipurile de ten, nu numai foarte eficientă, dar È™i accesibilă! Formula uÈ™oară, cu extract de seminÈ›e de struguri È™i filtre UV hidratează tenul în profunzime, îl protejează È™i previne apariÈ›ia de noi riduri. 

Crema anti-rid hidratantă de zi de la NIVEA are o formulă delicată şi uşoară cu ulei din seminţe de struguri şi Vitamina E care hidratează intens, estompează liniile fine şi previne apariţia ridurilor, oferind în acelaşi timp supleţe şi fermitate. În plus, crema conţine filtre UV, pentru a proteja tenul de efectul nociv al radiaţiilor, asigurând o bază perfectă de machiaj.


Pentru ca tenul să se bucure de hidratare eficientă ÅŸi îngrijire anti-rid pe timpul nopÅ£ii, NIVEA a dezvoltat crema anti-rid hidratantă de noapte îmbogăţită cu Panthenol, care ajută la regenerarea tenului. Formula delicată cu ulei din seminÅ£e de struguri ÅŸi Vitamina E hrăneÅŸte tenul în profunzime ÅŸi îi asigură o hidratare optimă, prevenind apariÅ£ia ridurilor. 


Având o formulă îmbogăţită cu ulei din seminÅ£e de struguri ÅŸi Vitamina E, Crema anti-rid hidratantă de ochi atenuează ridurile ÅŸi liniile fine din jurul ochilor, oferind hidratare intensivă. 


Cremele anti-rid hidratante se bucură acum de un nou look, mai fresh, mai modern şi mai responsabil, având un design eco-friendly al borcănelelor de cremă, confecţionate dintr-un material plastic ce are proprietatea de a reduce, în timp, amprenta de carbon a produselor.


NIVEA Cremă anti-rid hidratantă de zi pentru toate tipurile de ten (Preţ: 22.12 lei)
NIVEA Cremă anti-rid hidratantă de noapte pentru toate tipurile de ten (Preţ: 22.12 lei)
NIVEA Cremă anti-rid hidratantă de ochi pentru toate tipurile de ten (Preţ: 19.86 lei)


*Bucură-te de eficienÅ£a cremelor hidratante anti-rid de la NIVEA disponibile într-un pachet avantajos, în magazine la doar 29.99 lei (cremă de zi plus cremă de noapte). 




Despre NIVEA:

NIVEA este cea mai de încredere marcă de îngrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezintă expresia inovaÅ£iei ÅŸi calităţii superioare în sfera produselor destinate îngrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari ÅŸi mai importante branduri globale. 
Manifestând mereu grijă pentru oameni, NIVEA a ajuns să fie, de-a lungul timpului, mai mult decât o marcă de îngrijire personală, devenind parte din familie.

*Sursă: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand în categoriile: Îngrijirea Corpului, Îngrijirea Feţei şi Îngrijirea Mâinilor; în ceea ce priveşte valoarea de vânzare cu amănunte, în 2012.

Share:

2 comentarii