Review: Skin Perfecting Balm -BB Eye Cream 5 in 1 de la Farmasi

Buna fetelor,

V-am cam pus pe ganduri cu titlul, asa-i? Cel putin pentru mine asa a fost, cand am auzit de BB eye cream. Adica BB cream pentru ochi. Si cum m-a intrigat destul de tare, mai ales ca are si SPF 15, am zis sa ii dau o sansa, sa vad ce poate face.

Produsul este primit de la Pentru Corpul Tau, pe care ii puteti gasi pe site-ul cu acelasi nume  http://pentrucorpultau.ro/,  unde au o gramada de bunatati, dar si pe pagina lor de Facebook -https://www.facebook.com/PentruCorpulTau


Ce spun ei: Formula speciala a cremei confera o hidratare profunda si acopera imperfectiunile pielii si ii ofera un aspect mai tanar. FPS 15 protejeaza de efectul nociv al soarelui. Ascunde cercurile intunecate, reduce aspectul de punga, minimalizeaza liniile fine. Agitati inainte de folosire.

Ce spun eu: Spf 15, hidratare, acoperirea cearcanelor, ba chiar si efect asupra liniilor fine? Exact cam ce caut eu la o crema de ochi, eu fiind mandra posesoare a niste cearcane superbe, de ma intreaba lumea cand am dormit ultima oara sau daca sunt maltratata acasa :D

Crema se prezinta intr-un tub mic, si reuseste sa incapa, cu usurinta, pe orice etajera sau in orice portfard. Imi place mult ambalajul, si combinatia de albastru deschis si capacul auriu lasa impresia de produs de lux.


Produsul vine cu o periuta mica, ca cea a unui corector, o periuta care ia cantitatea perfecta de produs si care este fina, fara a-mi crea neplaceri la aplicare. Se aplica cu usurinta si se blenduieste tare usor.


In ceea ce priveste culoarea sa, eu am ales varianta light to medium, dar exista si varianta medium to dark. Eu am pielea deschisa la culoare si rar gasesc un produs intr-o nuanta care sa ma avantajeze, dar acest Skin perfecting balm are putere de adaptare, si a aratat foarte bine in zona ochilor si cand l-am primit, cand nu eram asa bronzata, dar si acum, cand am mai prins putina culoare.


L-am aplicat in fiecare dimineata, pe pielea curata, fara a mai aplica inainte crema hidratanta. Are efect hidratant, nu se strange in liniile fine si are un aspect placut pe piele. Mi-a acoperit decent cearcanele, fara a fi nevoita sa mai aplic pudra deasupra. Produsul este si foarte spornic, il folosesc cu drag de la inceputul lunii august si nu da semne de terminare prea curand.

Ingrediente:


Cantitate: 2 ml.

Valabilitate: 12 luni de la deschidere.

Unde se gaseste: Online, pe site-ul Pentru Corpul Tau, AICI

Voi ati incercat acest Skin Perfecting Balm pentru ochi?

Kiss Kiss.

Share:

14 comentarii

  1. Interesant. Nu stiam de el. Ms de review!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. nu ma incercat astfel de produs, sincer nici un bb crem nu ma atras

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pe mine m-a atras cat de cat BB creamurile clasice, in conditiile in care nu folosesc fond de ten.

      Ștergere
  3. Nu am mai auzit pana acum de acest produs dar prezentarea ta ma incurajeaza foarte tare sa il incerc si eu!

    www.rokolla.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  4. Știam de el și chiar eram curioasă cum e. Sună chiar bine, mai ales dacă e și hidratant!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tocmai de asta mi-a placut si mie! nu a mai trebuit sa folosesc crema hidratanta!

      Ștergere
  5. Asta chiar nu am incercat-o dar daca are putere mare de acoperire cred ca m-ar avantaja mai ales ca si eu am cearcane din cauza ochelarilor.

    RăspundețiȘtergere