Cartea de pe noptiera (18) - Moartea semneaza indescifrabil - Rodica Ojog- Brasoveanu

Buna fetelor,

Am terminat seria cu Melania Lupu, continuam cu alte carti scrise tot de aceeasi autoare, ca inca nu mi-a trecut pasiunea pentru povestile sale.

http://bit.ly/1IJTLGD


Capitanul Stefan Anghel planuieste sa petreaca cateva zile de concediu la o pensiune de munte, alaturi de gazda - un fost cunoscator al inchisorii, si un grup de 5 prieteni. Ajuns acolo, nu se poate bucura insa de zilele libere, fiindca primeste o anonima prin care este informat ca va avea loc o crima. Daca la inceput considera acest lucru a fi o gluma proasta, o tentativa de inec a unei persoane cazate la pensiune ii da de banuit. Dupa acest episod, lucrurile incep sa se precipite si locuitorii cabanei raman si fara acces la telefon, iar drumurile devin necirculabile. Criminalul reuseste sa-si duca planul la bun sfarsit, dar dupa o crima urmeaza si o sinucidere a asa-zisului criminal, plin de remuscari.

Politistul isi da insa seama ca lucrurile nu sunt chiar asa cum par a fi, si criminalul nu este cine credea la inceput. O alta parte a actiunii are loc, cand ni se dezvaluie treptat motivul crimei si cine este de fapt asasinul.

Daca vreti sa aflati cine este de fapt criminalul, cum reuseste capitanul Anghel sa-si dea seama de adevar si cine era victima cu adevarat,va invit sa cititi cartea, pe care o gasiti AICI, la cel mai bun pret si cu inca o carte cadou.

Daca e joi si e zi de lectura, va invit si pe la fete cucuiete sa vedeti ce au citit:


Voi ce carte ati citit saptamana aceasta?


Kiss Kiss.

Share:

6 comentarii