Review: Balsam pentru stralucire Diamond Gloss de la Nivea

Buna fetelor,

Daca ieri vorbeam despre sampon, astazi aducem in prim plan balsamul de par de la Nivea, varianta Diamond Gloss:


Ce spun ei:

Ce spun eu: Balsamul are un miros asemanator cu samponul, dar putin mai dulce, parca. Are o culoare alb-laptoasa si o textura mai consistenta, asemanatoare unei creme dense.


Aplicat pe lungimea parului, lasa parul usor de descarcat, moale si placut la atingere, iar mirosul persista pana la urmatoarea spalare. Ofera un usor volum si face parul sa se aseze placut.

Aplicat pe tot parul, intr-o singura incercare, a ajuns inevitabil si pe scalp si mi-a provocat bubite mici, deci acest lucru este de evitat.

La fel ca si samponul din aceasta gama, mi se pare ca se clateste un pic dificil, pentru un par cu adevarat curat trebuie sa insist la clatire.

Un mare minus il prezinta ambalajul. Chiar daca se poate aseza cu capul in jos, materialul din care este facut ambalajul este destul de rigid, asa ca scoaterea ultimelor picaturi de produs poate fi un chin.

Ingrediente: Aqua, Stearyl Alcohol, Cethyl Alcohol, Dimethicone, Stearamidopropyl Dimethylamine, Hydrolized Keratin, Diamond Powder, Guar Hydroxypropyltrimonium Clorhide, Lactic Acid, Coco Betaine, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Clorhide, C12-15 Pareth - 3, Phenoxyethanol, Linalool, Buthylphenyl Methylpropinal, Limonene, Alpha - Isometryl Ionone, Parfum.

Cantitate: 200 ml.

Valabilitate: 12 luni de la deschidere.

Pret: intre 10-13 lei.

Unde il gasiti: in majoritatea magazinelor cu produse de ingrijire personala.

Voi preferati sa folositi produse complementare din aceeasi gama?

Kiss Kiss.

Share:

2 comentarii

  1. samponul nu mi-a placut nici mie :D m-am spalat de cateva ori si l-am dat cuiva, imi facea matreata

    http://frombeautywithlove.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cu samponul n-am avut probleme :D Si balsamul a fost bun, dar nu aplicat pe toata lungimea parului.

      Ștergere