Review: Sampom pentru stralucire Diamond Gloss de la Nivea

Buna fetelor,

Astazi discutam despre sampoane. Mai bine zis, despre samponul Diamond Gloss de la Nivea.


Prin septembrie parca l-am primit de la mama, la set cu balsamul, dupa ce am inceput sa ma miorlai ca am parul uscat si parca nu mai e stralucitor.

Ce spun ei:
  • ÃŽngrijirea completă de care ai nevoie pentru un păr sănătos È™i frumos, care arată senzaÈ›ional.
    Pentru părul uscat, tern.
    CUM ACÅ¢IONEAZÄ‚
    • Părul reflectă lumina în toate faÈ›etele sale
    • Redă strălucirea părului
    • Lasă părul suplu È™i mătăsos

    Părul uscat, tern poate fi aspru, lipsit de vitalitate și strălucire.
    Datorită șamponului NIVEA Diamond Gloss cu particule veritabile de diamant și keratină lichidă.
Ce spun eu: Samponul are un miros frumos, fructat-dulce, o culoare alb-perlata si o textura densa, fiind necesara o cantitate mica de produs pentru spalarea parului.


Samponul spala bine parul, l-am folosit ca de obicei in 2 samponari, prima sa-mi spele uleiul tratament aplicat, a doua sa curete parul in profunzime. Produce o spuma FOARTE bogata (mi-ar placea sa gasesc si un gel de dus cu asemena spuma), care se clateste cam dificil, cu putina insistenta.

Dupa utilizare, parul a ramas moale si catifelat, si frumos parfumat. Nu mi-a provocat matreata sau alte neplaceri, si am observat o usoara senzatie de volum. Parul meu n-a devenit glossy-glossy, dar am simtit o imbunatatire a aspectului tern pe care il capatase de dinainte.

Ce nu mi-a placut la acest sampon a fost capacul, fiind prea mic pentru a sustine sticla cu capul in jos, de multe ori a facut acrobatii de pe raftul cromat prin toata cada.

Ingrediente: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Clorhide, PEG - 3 Distereate, Hydrolized Keratin, Diamond Powder, Polyquaterium 10, Polyquaterium - 7, PEG - 40 Hydrogenated Castor Oil, Gliceryn, Acrylates/C10-30 Acrylate Crosspolymer, PEG- 90 M, Mica, Citric Acid, Sodium Benzoate, Linalool, Buthylphenyl Methylpropional, Limonene, Alpha - Isomethyl Ionone, Parfum, Cl. 77891.

Cantitate: 250 ml.

Valabilitate: 12 luni de la deschidere.

Pret: intre 10-13 lei.

Unde il gasiti: in majoritatea magazinelor cu produse de ingrijire.

Voua va plac sampoanele Nivea?

Kiss Kiss.

Share:

7 comentarii

  1. Hello! Diamond Gloss nu am incercat pana acum, dar nu e timpul trecut. As vrea sa incerc Diamond Volume, dar momentan ma impac bine cu Gerocossenul meu, sper sa nu faca fitze. :) Preferatul meu de la Nivea e Pure Gloss, antimatreata, care mi-a facut parul moale moale si lucios. :D Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. L-am încercat, dar cu mult timp în urmă. Îmi amintesc de parfumul său plăcut, dar în rest...nu mai știu. Momentan folosesc șamponul nutri-reparator de la Yves Rocher și nu mi-am propus să îl schimb după terminare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta urmeaza sa deschid si eu in curand! Sunt tare curioasa de efectele lui.

      Ștergere
  3. il foloseam intr-o perioada si-mi placea destul de tare :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum am vazut in Kaufland, varianta Color Resist sau protect, la set cu balsamul, la 10 lei :D

      Ștergere
  4. Am asociat intotdeauna Nivea cu crema si tin minte ca-mi displacea mirosul clasic. Am incercat mai demult si un sampon de la ei si, la fel ca Dove, mi s-a parut ca-mi pleosteste prea mult parul. Am uitat sa spun ca al meu nu e uscat :) E doar... deteriorat la varfuri.
    Din ce-am mai citit, e foarte bun gelul de aloe vera, dar nu mi-am luat inca.

    RăspundețiȘtergere