Un produs ieftin si bun - Acetona Fuji

Buna fetelor,

Inca un produs demn de aceasta categorie:


Intr-o zi am plecat la cumparaturi cu mama. Si intr-un supermarket, am gasit aceasta acetona. Sincera sa fiu, m-a atras promisiunea ca miroase a banane, mai mult de asta am cumparat-o. Pretul a fost de 1,60 lei, deci daca se dovedea a fi nasoala, nu-mi parea rau.

Am ajuns acasa si am incercat-o. Si de atunci a devenit preferata mea. Miroase discret a banane, si curata tot felul de oje si texturi: glittere, oja nisipoasa, catifea, orice. Simplu si usor.

Cu o discheta imbibata in aceasta acetona, curat manichiura de la ambele maini, fara nicio urma colorata ramasa pe unghie.

In plus, nu-mi usuca unghiile sau cuticulele.

Voi ce chilipiruri ati mai gasit?

Kiss Kiss.

Share:

10 comentarii

  1. Cred ca e tuceasca, nu? Asta imi spune felul cum e scris numele. :D E un chilipir intr-adevar, mai ales cand ai unghii mari (mari, nu lungi) ca ale mele. Iar cand cresc, trebuie un litru jumate de acetona sa le curat. :)) Eu momentan ma iubesc cu Farmec, chiar trebuie sa cumpar o sticluta noua pentru ca maine imi fac unghiile si am si un colet la posta, contine ojaaaaaa! Deci clar zilele urmatoare imi fac iar unghiile si nu mai am strop de acetona. Daca gasesc Farmecul meu drag la un pret mai mic decat e la mine la munca iau, daca nu, astept pana luni. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, cred ca e turceasca. Unghiile mele sunt si lungi si late, deci si eu intru in categoria asta. Farmec tin minte ca am folosit si eu candva, in varianta la ambalaj din sticla, dar ma nenorocea mirosul. Am incercat si varianta noua, e mult mai placuta la miros, dar nu se descurca cu toate ojele.

      Ștergere
    2. Pe-aia clasica o am eu. Am reusit sa o gasesc cu 3,5. :)) Pe mine nu ma deranjeaza mirosul, cu el am crescut. :)) Asa miroase acetona de cand ma stiu si m-am invatat cu ea si mirosul ei. Si mai si curata bine. Dizolvantul fara acetona nu l-am incercat, mai ales ca obisnuiesc sa dau baza, doua straturi de oja plus top... nu cred ca ar face fata. :)

      Ștergere
    3. cele fara acetona n-au putere de curatare asa mare, si daca mai aplic si un glitter pe deasupra, e trist, stau jumate de ora si ma chinui :D

      Ștergere
  2. Wow, asta da descoperire! Åži cu miros de banane ♥.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce bine suna,imi plac acetonele care lasa unghiile discret parfumate. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa le prefer si eu, este si cea de la farmec, verde, si miroase inclusiv dupa utilizare

      Ștergere