Review: Sampon Purete pentru par gras Yves Rocher

Buna fetelor,

Ati vazut luna trecuta, la empties, samponul pentru par gas de la Yves Rocher, asa ca azi va voi povesti mai multe despre el:


Ce spun ei: Oferiti purificare parului gras, de la varfuri pana la radacina, cu acest sampon cu proprietati anti-seboreice, gratie extractului de urzica bio. Parul este fin si matasos, curat pentru mai mult timp si straluceste de curatenie. Nu contine silicon si ingrijeste fibra capilara fara a o incarca. Contine peste 99% ingrediente de origine naturala. Fara parabeni, fara coloranti.

Ce spun eu: Produsul se prezinta intr-un tub usor de manevrat si cu un capac prietenos cu unghiile. Samponul are un miros de urzica, foarte intens, pe care pe mine nu ma prea incanta, miroase fix a fiertura de urzici, si credeti-ma, nu este un miros prea placut. Are o textura lichida si este transparent, cu o tenta verzui.


Ca orice alt sampon, il aplicam de 2 ori pe par. Curata FOARTE bine parul, si il lasa scartaind. Nu am avut probleme cu scalpul dupa folosire, nu mi-a provocat matreata sau mancarimi.

In schimb, usuca tare firul de par, din aceasta cauza il foloseam doar o data pe saptamana. Cred ca s-ar potrivi de minune unei fete cu parul foarte gras, sau unei fete care foloseste multe produse de styling.

Ingrediente: Aqua, Ammonium Lauryl Sulfate, Decyl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Urtica Dioica (Nettle) Extract, Glyceril Oleate, Coco-glucoside, Sodium Benzoate, Zinc Gluconate, Parfum, Citric Acid, Glycerin, Guar Hydroxypropyltrimonium Clorhide, Salicylic Acid, Geranoil, Limonene, Sodium Clorhide, Potassium Sorbate.

Cantitate: 300 ml.

Valabilitate: 6 luni de la deschidere.

Pret: in mod normal 14.90 lei, dar il gasiti frecvent la reducere la 10.90 lei.

Unde il gasiti: online, pe http://www.yves-rocher.ro sau in magazinele lor fizice.

Ati incercat acest sampon?

Kiss Kiss.

Share:

15 comentarii

  1. of! Am si eu variante nutri-reparatoare,i-am facut zielele trecut review!
    Insa capacelul nu mi se pare deloc prietenos cu unghiile :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nutri-reparatorul il am si eu in dulap, urmeaza cred sa-l bag in teste. Comparativ cu gelurile lor de dus, care mi-au rupt destule unghii, acesta e chiar bland :D

      Ștergere
  2. Nu am mai incercat sampoanele de la Yves Rocher, dar nu cred ca mi s-ar potrivi acesta daca usuca parul :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Hmmm... sa stii ca-l adaug pe lista mea.
    Eu am nevoie de el in viata mea. am un par mai gras decat permite legea. :))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca s-ar potrivi cu parul tau. Cand l-am achizitionat si eu aveau parul gras, dar de cand cu Dukan si frigul de afara, s-a mai domolit

      Kisses.

      Ștergere
  4. l-am avut si eu dar la mine nu prea a functionat..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi curata bine parul, dar mi-l usca tare. Cred ca difera in functie de par. L-a incercat si mama odata, ei i-a placut!

      Ștergere
  5. Mie nu mi s-ar potrivi, pentru ca am firul uscat. Nu am incercat nici un sampon Yves Rocher pana acum. Week-end frumos! :X

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De la YR l-am mai folosit pe cel pentru par blond si cel pentru stralucire. Posibil pe cel blond sa-l recumpar la vara, celalalt nu. Mai am in stoc nutri-reparatorul, sunt tare curioasa cum o fi.

      Weekend placut si tie!

      Ștergere
  6. Doamne, cat urasc mirosul de urzici fierte! :)))
    Eu de cand am incercat samponul pentru volum, nu imi mai trebuie altceva. Mi-a lasat ninsoare in cap nenorocitul ala, :)) Mi-e teama sa mai incerc si altele. De la YR sunt foarte bune pentru mine, cel antimatreata si cel pentru par blond.
    Momentan am unul de la Gerocossen si cred ca mi-am gasit samponul perfect. E minunat. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exactly my point. Mirosul nu mi-a placut deloc, intindeam mana spre el asa, mai greu.

      Sa ne povestesti si noua despre cel de la Gerocossen, n-am incercta niciun sampon de la ei.

      Ștergere
    2. L-am folosit de 3 ori, astept sa ajung pe la jumatate si cam in 2 saptamani sper sa imi formez o parere clara. Sper sa nu se schimbe nimic, pentru ca imi place mult! Nu imi imaginam ca e atat de bun. :)

      Ștergere
  7. Vai vai ce dezamăgire am avut eu cu acest șampon..:(. Ai spus că ar fi bun unei fete cu păr gras. Nu îl recomand în niciun caz unei fete cu păr gras pentru că accentuează problema. Mie mai rău mi-a făcut părului. Nu am putut termina flaconul. Și în loc să usuce rădăcina usucă lungimea părului.
    Și eu îl deschideam cu gura :)) nu cu unghiile pentru că nu puteam.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pacat! Eu acum mai am unul in stash, varianta cu jojoba! sunt tare curioasa sa vad cum e!

      Ștergere