Empties of the month - August 2013

Buna fetelor,

Am ajuns in ultima zi a lunii august, si este momentul sa trag linie si sa fac socoteala.

Si luna asta am fost o consumatoare fidela si constanta de produse cosmetice, deci ma bucur.

Iata goliciunile de luna aceasta:

Sa le luam pe caprarii:

Nail stuff:

* dizolvant pentru lac de unghii Blanchette B - curata bine, mirosul nu imi nenoroceste nasul, dar usuca unghiile si cuticulele. Nu il voi recumpara in viitorul apropiat, cuticulele mele au de suferit. Mai multe detalii aici
* baza/ top coat Miss Sporty - produs 2 in 1, pret acceptabil, de rezistenta pe unghii nu pot sa ma pronunt, ca eu mi le pictez o data la 2-3 zile, perioada in care oja ramane la locul ei. Singurul aspect neplacut ar fi ca intinde modelele de unghii, l-am folosit mai mult peste manichiuri intr-o singura culoare. Nici acest produs nu va mai vedea lumina casei mele curand, sunt multe pe care nu le-am incercat inca.
* Oja Leydi turcoaz - nu stiu ce numar este, cert e ca mi-a placut mult culoarea, considerand-o perfecta pentru vara, iar pretul e foarte bun, 2-3 lei.
* oja Gabrini nr. 329 - un rosu frumos, elegant, care te scoate din anonimat, perfecta pentru orice anotimp
* oja Chissa neagra, amestecata cu sclipici albastru, uscata din cauza experimentului.
* dischete pentru indepartarea ojei de la Golden Rose - indeparteaza foarte bine oja, chiar si cea cu sclipici, miroase super si ingrijeste cuticulele, fiind pe baza de ulei. Le-as cumpara cu placere, dar nu le-am vazut pe la noi. Review aici

Produse pentru ingrijirea tenului:


* apa micelara Blanchette B - ieftina si buna, indeparteaza cu succes orice urma de machiaj, nu irita tenul, si este si curatica la ingrediente. Sigur o voi recumpara again and again. Review aici
* crema de fata cu extract de migdale si piersica Avon Naturals - o crema usoara, delicata cu tenul, hidrata placut, convenabila la pret. Cantitatea era cam mare, 125 ml, si nu am reusit sa o termin in cele 12 luni de la deschidere. Nu o voi cumpara din nou, vreau sa mai testez si altele.
* masca peef-off cu extract de iasomie Pure Nature de la Oriflame - se usca intr-un strat foarte subtire, nu am simtit ca face mare lucru pentru porii mei, plus ca ma si ustura ochii de la mirosul intens pe care il avea. Nici aceasta nu va mai trece pragul baii mele.
* scrub facial cu caise de la Linia Curata - produs achizitionat din Republica Moldova, curata bine, lasa pielea ok, dar avea miros in care se simtea si sapun de casa. Am ajuns la suprasaturatie cu scruburile cu caise, sigur nu o recumpar.

Produse pentru ingrijirea parului:

* masca pentru par fragil, uscat si deteriorat de la Kallos - pur si simplu exceptionala, hidrateaza, nu incarca parul, este foarte ieftina, lasa parul fin, presimt ca ne vom intalni in viitorul apropiat. Mai multe detalii aici
* sampon pentru par blond Yves Rocher - nimic spectaculos, miroase decent, curata la fel, mi s-a spus ca nuanta parului era mai deschisa, dar eu nu am observat schimbari majore. Buy again? No.
* ulei de nuca de cocos - folosit pentru masti de par, aici v-am povestit cum procedez. Mi-a placut mult cura cu uleiuri pentru par, voi incerca din nou
* sampon Schauma Prospetime de Bumbac - o veche iubire, miroase super, lasa parul catifelat si mirosul persista pana la a doua spalare.

Geluri de dus:

* gel de dus Elmiplant cu bambus si orez-  astazi a fost o zi trista, l-am terminat si pana la anul nu am voie sa il recumpar. M-as spala de 1000 de ori pe zi cu el, atat de bine miroase si lasa o piele fina ca-n povesti. Aici gasiti o elogie adusa lui :D
* gel de dus exfoliant Adidas Smooth - miros placut, exfoliere fina, poate fi folosit zilnic, hidratare decenta. Nu il voi recumpara, mie imi plac exfoliantele heavy duty :)
* mini gel de dus Retropical Yves Rocher - 50 de ml, terminat in 2 dusuri. Pot spune doar ca miroase frumos si ca nu usuca pielea.
* gel de dus Aile cu trandafiri si complex de vitamine - miroase a bomboane, are textura cam apoasa, se consuma repede, nu usuca pielea. O sa vreau sa incerc si restul aromelor din gama, pentru 2 lei se merita :D

Produse pentru ingrijirea corpului:

* deodorant anti-perspirant Rexona Aloe - cel mai eficient incercat, miroase extraordinar de bine si intens, costa putin si nu-mi nenoroceste hainele;
* ulei de corp Skin Si Soft Restore&Firming de la Avon - lasa pielea moale, neunsuroasa, dar la sfarsit s-a simtit cam tare mirosul de alcool. 50% sanse sa-l recumpar, poate in alta varianta. Aici review
* spray pentru corp cu caise si unt de shea Avon Naturals - l-am preferat vara de multe ori in locul parfumului, este light, miroase dulce a caise, nu usuca pielea. Voi incerca si restul de sortimente candva.
* mostra Skin Therapy Oil de la Cocoa Butter Formula - miros placut de cacao, hidratare instanta si de durata.

Random stuff:

* dischete demachiante Caterine - am gasit deja ceva mai interesant, dar si acestea au fost bune si moi
* apa de gura DentaPlus - recumparata, am vazut ca ai schimbat flaconul si eticheta, sper ca nu au schimbat si compozitia;
* servetele umede Wickies - o sa le cumpar pana vor disparea din magazine.

Tragand linie, pot spune ca se putea si mai bine, dar sunt multumita ca s-a mai golit putin din stash.

Voi ce ati terminat in ultima vreme?

Kiss Kiss.




Share:

33 comentarii

  1. M-ai facut curioasa in legatura cu masca de par de la Kallos, nu am incercat-o. Pana acum am folosit tratamentul pe baza de placenta care miroase cam rau dar mie mi-a fost bun si chiar ma gandeam sa incerc altceva. te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu incercasem mai de mult masca cu lapte, mirosea foarte bine a bomboane si lasa parul moale, dar cam incarcat. Aceasta masca e geniala, lasa parul fin si hidratat si prin Auchan sau Real o gasesti cam la 6 lei. Pupici!

      Ștergere
    2. Si eu o folosesc si imi place mult! Mie mi se incurca parul mereu cand il spal... daca dau cu masca asta si stau 5 minute, il clatesc si e moale si descurcat! :) este f buna si ti-o recomand, Monica!

      Ștergere
  2. Uau, intr-o singura luna ai terminat mai multe ca mine in 3 :D Te misti repede! Sunt impresionata si te felicit!

    Nici eu nu suport dizolvantul de unghii de la Blanchette B, imi nenoroceste cuticulele si nu inteleg de ce toata lumea il ridica in slavi ca e ieftin si bun..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! La ce stash am, trebuie sa consum :D
      Dizolvantul e bun pe partea de inlaturare a ojei, unde se descurca foarte bine, la cuticule e nenorocire.

      Ștergere
  3. Mama mia. Ai fost harnica nu gluma. :)
    Si eu sunt fana apei micelare Blanchette B. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Dee. Avantajul meu e ca sunt perseverenta, incep un produs si ma tin de capacul lui pana il termin.

      Apa micelara e deja Holy Grail pentru mine. Ieftina si buna!

      Kiss Kiss

      Ștergere
  4. Ai consumat ceva produse, nu e de glumit cu tine :)) eu nu prea reusesc sa consum asa multe intr-o luna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt o harnicuta, stiu! Si eu am crezut ca luna asta o sa fie putine, dar s-a umplut gentuta in care tin goliciunile!

      Ștergere
  5. Trebuie sa incerc si eu Dentaplusu' si Schauma cu bbc :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Denta Plus e intr-un ambalaj nou acum, sper sa fie la fel de bun. Schauma a fost bun, a fost al doilea bidon terminat, si am avut si sprayul de par, care m-a tinut aproape un an de folosire zilnica.

      Ștergere
  6. Ce harnica ai fost ! Felicitari !
    Trebuie sa incerc si eu uleuil de cocos :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Ana. Ti-l recomand pentru o cura de hidratare a parului sau al corpului.

      Ștergere
  7. Wow, Claudia! Am ramas uimita cand am vazut cate ai consumat!

    RăspundețiȘtergere
  8. foarte multe produse ai consumat! eu folosesc tot servetele Wickies, dar ai si capacel la sistemul de inchidere.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ohooohooo, ce desfasurare de forte!!! In mod sigur ai mai multe!
    Te felicit, Claudia! Treaba foarte buna!!!:)

    Am observat si eu aceeasi problema la baza/top coat Miss Sporty, nu mi-a convenit!
    Cu lotiunea Blanchette e bine ca te-ai inteles, mie nu mi-a priit...

    Te pup!
    O duminica placuta in continuare!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    P.S. Am dat follow prin e-mail, asa voi fi la curent permanent cu postarile tale caci te tot "pierdeam"...:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, multumesc! Am intrat drastic la Project Pan, deci de acum o sa se adune.

      Weekend placut in continuare!

      PS: Eu te am in blogroll, chiar daca nu las comment de fiecare data, sa stii ca te citesc cu drag!

      Ștergere
    2. Iti multumesc, draga Claudia!
      Eu sunt in urma de tot la actualiarea blogroll-ului, dar va veni si momentul lui!:)

      Kisses!

      Ștergere
  10. Wow,foarte harnica Claudia!Cum reusesti?Eu tot incerc sa "intru" cu forta in Project Pan,dar mai tot timpul imi atrage ceva atentia si cumpar :(...si ajung acasa si constat ca iar am stricat ceva banuti pe lucruri...nu chiar inutile,dar pe acolo :D.Te pup si spor la consumat :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc :) Sa stii ca nu e greu sa le consum, la inceputul lunii imi fac lista mentala cu ce as vrea sa termin si ma apuc de ele :D La partea de cumpatare e greu, si eu ma chinui, dar s-au adunat prea multe si trebuie sa mai reduc.

      Ștergere
  11. Vai, dar cat ai consumat:)! Mai, numai postari de genul asta vad, trebuie sa fac si eu ceva:)) sa termin si eu ce am prin casa:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Catallina! Sa stii ca ajuta astfel de postari, te mobilizeaza sa consumi produsele pana la ultima picatura. De abia astept sa vad ce ai consumat!

      Ștergere
  12. Wow cate ai consumat :) eu tot nu reusesc sa ma tin de produse sa le termin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, ANca. Eu ma tin de ele, nu desfac altele pana nu termin o sticluta :D

      Ștergere
  13. uuu, spray-ul cu caiseee :D Sunt tare curioasa de lotiunea micelara. Nu stiu ce ma retine s-o cumpar:) Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Miuri, am facut sdi review la lotiune. Mie mi se pare foarte buna, se adapteaza cu minune la pretentiile pielii mele :D. Kiss Kiss

      Ștergere
  14. Oioiooooiii!!! Dar ai fost harnica, nu gluma!
    Felicitaaari :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult Carla! Am PP in plan, daca nu ma tin de ele, nu am dreptul la altele :)

      Ștergere