Review: Gel de dus Elmiplant Care Moments cu Bambus si Proteine din Orez

Buna fetelor,

Astazi va voi prezenta un gel de dus care m-a cucerit in totalitate. Daca pana acum locul I la geluri de dus era detinut de cel cu floare de lotus de la Yves Rocher - review aici, acum stau in dubii cu clasamentul.

Gelul de dus de la Elmiplant l-am luat din intamplare, cand am intrat intr-un magazin sa cumpar ceva diferit.


Ce spun ei:  Avand la baza Untul de Shea 100% Organic si o combinatie unica de ingrediente naturale, Gelul de Dus Crema Hidratant a fost creat pentru a rasfata si a ingriji pielea in timpul dusului.
Simte atingerea naturii si bucura-te de o senzatie minunata de hidratare !
 Untul de Shea 100% Organic mentine nivelul optim de hidratare, oferind pielii ingrijire naturala si delicata. Extractul de Bambus hraneste si protejeaza pielea, in timp ce Proteinele din Orez stimuleaza hidratarea in mod natural.

Ce spun eu: Pur si simplu genial. Are un miros fresh, usor masculin, intens si sexy in acelasi timp. Textura este una cremoasa, fina, face multa spuma si curata foarte bine pielea. Eu il folosesc cu un burete de dus netting, iar cand il clatesc imi simt pielea invaluita in matase fina. Hidrateaza foarte bine pielea, nici nu mai simt nevoia de a aplica crema de corp dupa dus. Mirosul persista destul de mult, daca fac dus seara dimineata inca mai simt un parfum delicat pe piele.

Ingrediente:


Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chlorhide, Cocamidopropyl Betaine, Acrylates/ Vinyl Neodecanoate Crosspolymer, Butyrospermum Parkii Butter, Hydrolized Rice Protein, Bambusa Vulgaris Shoot Extract, PEG - 200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, PEG - 7 Glyceryl Cocoate, Coco-Glucoside, PEG - 12 Dimethicone, Styrene/ Acrylates Copolymer, Parfum, Dmdm Hydantion, Phenoxyethanol, Ethylhexyglycerin, Benzoic Acid, Tetrasodium Etda, Propylen Glycol, Sodium Hydroxide, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Sorbitol.

Cantitate: 400 ml.

Pret : intre 6 si 13 lei.

Locatie: online, in magazine cu produse de ingrijire personala.

Valabilitate: 12 luni de la deschidere.

Voi ati incercat noile geluri de dus de la Elmiplant?

Kiss Kiss.

Share:

16 comentarii

  1. Ca ingrediente e ok, inclusiv ca pret plus review-ul tau deci il voi pune pe lista :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am avut lotiunea de corp. Mirosul nu m-a dat pe spate dar hidrateaza asa bine si se pastreaza mirosul pe piele o buna bucata de timp. incearc-o, mai ales daca iti place gelul de dus.

    RăspundețiȘtergere
  3. am si eu unul mini si nu l-am desxhis nici sa-l miros in ideea ca paote plec pe undeva si am nevoie de el, dar ma faci ataaaaaaaaat de curioasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca in sticluta parca mirosul nu e asa stralucit. Dar pe piele, in contact cu apa, se schimba!

      Ștergere
  4. Sexy... :D Eu nu il gasesc pe cel cu macadamia si cacao la mine in oras sa-mi completez colectia toamna-iarna, in rest am pus mana pe toate! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai mult decat sexy ;) eu doar pe asta l-am incercat din gama noua. Am vazut ca era la reducere si cel cu avocado, dar am rezistat tentatiei :D

      Ștergere
  5. Cred ca m-as indragosti pe loc de textura sa cremoasa, mai ales ca spui ca hidrateaza atat de bine.
    Cu mirosul m-as impaca mai greu, deoarece, ca si in cazul parfumurilor, imi plac aromele dulci si grele.

    Pupici,
    Maria:*

    RăspundețiȘtergere
  6. Draga Claudia, cum ramane cu Project-pan? :-)
    Pup si o zi superba!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai linistita, am destule in stoc sa fac review-uri pana la anul. Acesta il termin astazi, m-am bucurat de el toata luna :D

      Ștergere
  7. si mie imi plac foarte mult gelurie de dus de la Elmiplant

    RăspundețiȘtergere
  8. nu am incercat nici un gel de dus elmiplant, dar se pare ca incep sa ma tenteze si pe mine datorita parerilor pozitive!

    RăspundețiȘtergere