Review: Masca de par regeneranta Kallos pentru par deteriorat, uscat si fragil

Buna fetelor,

Astazi va voi prezenta o masca de par care m-a facut sa stau toata ziua cu mana in par, de moale ce e! :D

Va asteptati sa fie cea la borcan, nu-i asa? Iata ca eu am gasit minunea la tub, sa nu mai fiu nevoita sa imi bag degetele prin borcan :)

Ce spun ei: Masca de par hidratanta, regeneranta. Firele de par se improspateaza rapid, parul devine catifelat, lucios, usor de pieptanat si rezistent.

Ce spun ei : exact ce spun si ei. :) Imediat dupa aplicare si clatire, imi simt parul mai moale, mai catifelat, de parca ar fi Cocolino pentru par :D Dupa uscare parul pare mai stralucitor si nu mai raman asa de multe de fire de par pe perie.


Masca are o culoare alba, densa, cu o textura aerata.Mirosul este unul discret, floral-fructat, care se mentine pana a doua zi pe par. Se aplica usor pe parul proaspat spalat, uscat cu prosopul. O las sa actioneze 2 minute, apoi clatesc foarte bine parul.

Ingrediente: Aqua,Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Clorhide, Propylene Glycol, Parfum, Hydrogenated Polyisobutene, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Panthenol, Citric Acid, Hydrolized Milk Protein, Benzyl Alcohol, Methychlorosothiazolinone, Methylisothiazolinone.

* conform Paula`s Choice :D, daca aveti si alte surse de inspiratie, feel free to let me know :D
Best, Good, Average, Poor

Cantitate:  200 ml.

Valabilitate: 12 luni de la deschidere.

Pret: intre 5 si 10 lei, depinde de locatie.

Locatie: online, la standurile Kallos, la supermarketuri sau magazine de cartier. 

Voi ati incercat vreo masca de la Kallos? Care este preferata voastra?

 Kiss Kiss.

Share:

16 comentarii

  1. Ce-mi place ca postezi ingredientele! :D Aia cu lapte era acum muuult timp preferata mea, acum nu mai folosesc produse cu siliconi decat sporadic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Eu de abia acum incerc sa le dau de capat la ingrediente, dar sunt sigura ca unele cititoare stiu sa citeasca aceste cuvinte pe care eu de abia le silabisesc :))
      Apropo, stiu ca tu verifici de fiecare data ingredientele si expui parerile tale despre ele. Folosesti un site anume sau e materie invatata in timp?

      Ștergere
  2. Eu le-am încercat pe cele ambalate în borcănașe și toate mi-au plăcut. Acum o am pe cea cu miros de fructe. O voi cumpăra pe aceasta prezentată de tine data viitoare, mai ales că acum am stand Kallos aproape de casă! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tin minte ca mi-a recomandat-o coafeza mea, cu muuuult timp in urma, pe cea cu lapte, dar mi se parea ca imi lasa parul foarte gras. Si eu ma chinui sa ajung la un stand Kallos de ceva timp, numai ca nu mai ajung :(

      Ștergere
  3. eu am balsamul pentru par deteriorat si nu-mi place. descurca parul,dar doar atat...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Annie, eu de asta am ales masca. si eu simt uneori ca balsamul nu-si mai face efect pe parul meu, asa ca prefer sa folosesc la fiecare spalare sau o data la 2 spalari masca de par. Mi se pare net superioara balsamurilor, in general :D

      Ștergere
  4. Suna tentant, am standul Kallos in Carrefour si as putea sa ma duc sa o cumpar, dar inca nu am folosit niciun produs Kallos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie una imi place mult! Iti recomand mastile de la Kallos, sunt foarte bune si au review-uri bune in blogosfera.

      Ștergere
  5. Am incercat si eu mastile de par de la Kallos si mi se par foarte bune, eu am una cu lapte care miroase genial!

    Pop Culture&Fashion Magic

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sara, tin minte ca am avut si eu odata cea cu lapte. Mirosea a bomboane :D

      Ștergere