Locatie de vis pentru o casnicie de vis


Buna dragilor,

Mereu mi-au placut persoanele in varsta, de la care am ce invata. Persoanele care au o minte deschisa, care nu se lasa opriti de etate pentru a-si trai viata la maxim. Astfel de persoane sunt domnul si doamna V., cel mai simpatic cuplu de batranei din cate cunosc. Nu sunt plini de rautate si de acreala, cum devin majoritatea dupa multi ani de casatorie. Se plimba prin oras de mana, sunt mereu atenti unul cu celalalt, se alinta in fiecare zi si, de cand am deschis eu ochii pe acest pamant, nu i-am auzit certandu-se niciodata. Au stiut mereu sa aplaneze micile conflicte care apareau intre ei, si sunt cei mai buni vecini pe care cineva si-ar fi dorit. Se comporta exemplar atat in casa cat si cu cei din jur, iar cand eram mica mi-au fost si dadace atunci cand parintii erau la munca, in schimburi, si nu avea cu cine sa ma lase pana ajungeau acasa.

Cat de curand implinesc 50 de ani de casatorie, si pot sa jur ca se iubesc ca la inceput, poate chiar mai mult! Fetele lor, doua la numar, sunt plecate in America si stabilite acolo de ani buni. Vin si isi viziteaza parintii cat de des pot, insa nu atat de mult cat si-ar fi dorit, ba chiar nu s-au mai vazut de trei ani. Noroc de minutele astea astea internationale, ca de altfel, cred ca isi uitau si glasurile. Si frica cea mai mare a batraneilor este ca ar putea sa paraseasca aceasta lume, fara sa isi tina in brate nepoteii.

Si cum mie imi place sa fiu spiridusul blocului, cred ca am avut cea mai nastrusnica idee. Am luat legatura cu Ioana si Maria, fetele lor, si am inceput sa planificam, inca din iarna, ceva ce le-ar aduce tuturor lacrimi de bucurie si de emotie in ochi. Asadar, am planuit sa le facem o petrecere surpiza cu ocazia nuntii de aur. Locatia deja era stabilita - Brasov - orasul unde s-au cunoscut, asa ca urma sa ma ocup de detalii si anume sa aflu ce locatie este cea mai potrivita pentru organizare evenimente in Brasov. Fetele si-au planificat deja concediul pentru aceasta luna, si-au luat biletele de avion, sotii si copiii si se pregatesc cu emotie sa vina in Romania. Pe domnul si doamna V. i-am rugat deja sa ma insoteasca pana la Sfantu Gheorghe, chiar vineri, de ziua aniversarii lor, pe ideea ca eu sunt incepatoare in ale condusului si nu cunosc drumul. Au acceptat cu usurinta, dupa o discutie doar din priviri, bucurosi ca pot si de folos. Hi, hi, nici nu stiu ce supriza ii asteapta, cum voi gresi eu intentionat drumul si vom ajunge in alta parte.

Cu ajutorul prietenilor si familiei lor ramase in Brasov, am reusit sa gasesc un salon pentru evenimente in Poiana Brasov, ce cred ca o sa fie tuturor pe plac. In cinstea aniversarii lor, ii vor astepta mese frumos decorate, cum n-au avut sansa sa aiba la nunta. Si desigur, copiii, nepotii si ginerii ca musafiri de onoare, impreuna cu familia ramasa in Brasov si prietenii din tinerete, cu care inca au mai tinut legatura.


Desigur, dupa ce ii voi duce acolo, ii voi lasa sa  se bucure de copii si sa isi stranga in brate nepotii pe care pana acum n-au avut sansa nici sa ii vada. Ca si supriza din partea fetelor, ii vor astepta la intrare flori albe, exact asa cum erau cele cu care el a cerut-o pe ea in casatorie.


Dupa ce vor petrece o seara de neuitat in compania familiei reintregite, vor avea parte inca de cateva zile de rasfat. Zapada inca nu este, insa vor putea merge cu bicicletele (le inchiriaza direct de acolo), sa se plimbe in natura, tinandu-se de mana cu aceeasi iubire ca si in tinerete sau bucurandu-se de o adevarata relaxare intr-o zi de spa.

Vor avea parte de o locatie de vis pentru casnicia de vis pe care o au.


* Aceasta postare este scrisa pentru proba cu numarul 21 din competitia SuperBlog.

Share:

12 comentarii

  1. Compromisul e cheia unei casatorii de succes si dragostea pentru una de vis :) Frumoasa locatia aleasa pentru aceasta surpriza.

    RăspundețiȘtergere
  2. O locatie minunata si un eveniment pe cinste :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai un suflet foarte bun, sunt sigura ca vor avea parte de cea mai frumoasa petrecere.

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte dragut si eu m-am gandit la asta pentru parintii mei care o sa ajunga la 25 de ani de casatorie, sper sa ajunga si la varsta de 50 de ani.

    RăspundețiȘtergere
  5. Salonul acesta arata foarte bine, cu siguranta orice petrecere data aici va fi una reusita.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ceed că cuplurile mai în vârsta ar trebui să aiba o petrecere într-o locatie frumoasa la aniversarea casniciei.

    RăspundețiȘtergere
  7. Frumoasa locatia, imi plac mult si husele scaunelor. Nu sunt clasice si cu fundita. Chiar elegant.

    RăspundețiȘtergere
  8. Chiar este o locatie frumoasa si consider ca ai facut una dintre cele mai bune alegeri

    RăspundețiȘtergere