Shopping Haul - Cumparaturi Avon: Comanda din C 10/2018


Buna dragilor,

Astazi va voi arata pe ce am mai dat banii in ultima vreme, axandu-ne pe produsele de la Avon. Am profitat de ofertele din campania C 10/2018 si am cam luat produse, insa unele din ele sunt deja date mai departe (parintilor), asa ca nu am constiinta prea incarcata. Si fiindca au fost multe, le-am impartit pe categorii, ca nu incapeau in poza. (click pe denumire sa ajungeti pe site)

Produse pentru ten:




Sablon pentru machiaj- 5 lei, din oferta de reprezentant. De aceasta chiar aveam nevoie, o sa vedeti in curand pe youtube pentru ce!
Fond de ten ExtraLasting - 18 lei, 30 ml - eu l-am luat in nuanta Ivory, insa mi se pare ca are un subton galben, asa ca nu cred ca se potriveste cu tenul meu albicios.
Ruj lichid mat lucios Mark - 14 lei, 7 ml - eu l-am luat in nuanta Vintage Smoke, din My Avon Magazine, nuanta care apare in C 11/2018, daca nu ma insel. Eu mai am inca doua variante de la ei si imi plac.
Masca de fata Avon Naturals cu trandafiri - 7 lei, 75 ml, si se lauda a avea in ea bucati de trandafiri. O sa o incerc si o sa vin cu pareri adecvate, cat de curand!
Spuma de curatare Avon Nutra Effects - 14 lei, 150 ml - luata pentru a mea mama, fiindca am reusit sa o fac sa inteleaga ca rutina ei de ingrijire a tenului nu este completa.
Apa de trandafiri Avon Naturals - 5 lei, 100 ml - unul dintre cele mai bune si mai ieftine produse Avon incercate de mine pana acum, este eficienta si nu contine alcool.
Masca de fata peel-off cu extract de caviar negru - 75 ml, eu am primit-o gratis fiindca am avut o comanda mai mare de 270 lei.

Produse pentru corp&par:



Gel de dus Senses Harmony - 10 lei, 500 ml - luat pentru mama, fiindca ii place si ei mult aroma si ii place ca nu usuca pielea.
Gel de dus Senses Active Cleanse - 10 lei, 500 ml - asta e pentru tata, el nu e pretentios la arome, doar sa spele bine.
Unt de corp&lotiune de corp Avon Care cu unt de cacao - 2 x 400 ml, le-am luat din My Avon Magazine, impreuna cu o crema de maini in aceeasi aroma (100 ml), la fabulosul pret de 17 lei. Untul de corp il am deja, este foarte bun, asa ca nu era de ratat oferta.
Masca de par Avon Naturals cu aloe si macadamia - 5 lei, 125 ml, tot din My Avon Magazine. Este nou aparuta, apare in C 11/2018 si am luat-o de testat, fiindca mastile de par din aceasta gama imi plac mult!
Masca de par Planet Spa cu extract de caviar negru - 200 ml, eu am primit-o cu masca de fata din aceeasi gama, la oferta prezentata mai sus.

Voi ati incercat aceste produse?
Kiss Kiss.

Share:

10 comentarii

  1. Gelurile de dus sunt preferatele mele, sunt cremoase si nu usuca pielea. Dragute produsele

    RăspundețiȘtergere
  2. Întotdeauna mi-au placut gelurile de duș de la Avon, dar și un spumant de baie cu miros de rodie. Să le folosești cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  3. Abia astept sa vad ce vei face cu sablonul acela. De rujul de la Mark m-am ferit mereu, am auzit ca nu este foarte rezistent.

    RăspundețiȘtergere
  4. Produsele de la Planet Spa mi se par tare bune, sunt printre preferatele mele.

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi plac tare mult produsele Markt. Niste rujuri vreau sa-mi mai iau de la ei

    RăspundețiȘtergere
  6. Am primit și eu măștile și abia aștept să le incerc! Rujul vreau să-l achitionez in alta nuanța, pentru că ceea care am cumpărat'o nu mi se potrivește. Șablonul îl am și îmi place mult. Gelurile de dus sunt preferatele mele. Ți ai comandat ceva produse. Sa le folosești cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamne. Din liceu adoram gelurile de dus de la Avon.

    RăspundețiȘtergere
  8. Gelul de duș Harmony mi l-aș dori și eu acum, căci tot rămân fără gel de duș. Știu că miroase superb!!! 😍😍

    RăspundețiȘtergere
  9. Crema Avon Care o am si Eu, cea cu cacao. Imi place atat de mult.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu le-am incercat inca, mi-ar placea sa incerc sablonul :)

    RăspundețiȘtergere