Ce produse am mai incercat de la Pentru Corpul Tau


Buna dragilor,

Inurma cu ceva vreme va aratam pe Youtube unboxing la un colet de la Pentru Corpul Tau, un magazin online cu care nu sunt la prima intalnire. Imi place ca acolo gasesc lucruri pe care in mod normal nu le pot gasi in orasul meu, asa ca mereu am un wishlist kilometric. Au si pagina de Facebook, unde puteti sa fiti la curent cu ultimele noutati si oferte. Am vazut ca ati fost curiosi de produse, asa ca astazi va voi prezenta produsele in parte si va voi spune parerea mea despre ele.




Am prins o oferta buna, cu apa de gura si pasta de dinti Colgate Max White. Eu cred cu tarie ca o rutina corecta de ingrijire a danturii presupune si apa de gura, asa ca incerc sa folosesc atat dimineata cat si seara, dupa folosirea pastei de dinti. Initial m-a atras promisiunea de dinti mai albi cu o nuanta in doar o saptamana, dar aveam o usoara strangere de inima sa nu imi sensibilizez si mai tare dintii deja destul de sensibili. Nu am avut parte insa de neplacere, asa ca m-am bucurat de ambele produse. Pasta de dinti Colgate Max One este mentolata, lucru ce ma incanta, fiindca de la o pasta de dinti ma astept la prospetime. Eu folosesc periuta de dinti electrica, asa ca flosesc o cantitate mai mica de produs, comparativ cu o periuta clasica. Pasta de dinti curata bine dintii si lasa un gust placut, si folosita regulat, chiar ofera dinti mai albi!
Apa de gura Max White Expert m-a incantat ca nu are alcool in ea, fiindca nu este bine sa folosim ape de gura cu alcool, conform spuselor medicului meu stomatolog. Culoarea apei de gura este albastra, insa primeste bila alba deoarece nu pateaza chiuveta. Gustul este placut, se mentine si nu lasa senzatia de arsura.
N-am putut sa ma abtin sa nu iau ceva si pentru ten, asa ca am decis sa incerc apa micelara 3 in 1 de la Farmasi. Aceasta apa micelara este potrivita pentru toate tipurile de ten, si curata cu succes machiajul tenului, al buzelor - chiar si rujuri mate rezistente si al ochilor - l-am incercat doar pentru farduri si eyeliner, pentru rimel prefer sa folosesc demachiant bifazic. Nu lasa tenul incarcat, este spornica, nu contine alcool si nu ustura sau imi provoaca neplaceri tenului. Evident, o clatesc de fiecare data cu un produs de curatare solubil in apa, lucru pe care va sfatuiesc si pe voi sa il faceti.

Cum imi plac mult produsele Kallos, am zis sa adaug colectiei mele cateva produse noi, asa ca am optat pentru un rimel, un tus lichid si o oja.
Rimelul Kallos Love cu efect de gene bogate este in nuanta Black, cred ca singura disponibila, se aplica usor, rezista bine cam 10 ore la ochi, ofera volum si alungire. Se poate aplica si in mai multe straturi, dar trebuie avuta grija sa nu incarce excesiv genele. 
Tusul lichid Kallos Love in nuanta 02 este intr-o culoare ideala atat pentru vara, cat si pentru culoarea verde a ochilor mei. Pensula este mobila si pot sa imi conturez pleoapele cu usurinta. Rezista foarte bine toata ziua (eu aplic inainte o pudra de fixare, fiindca am pleoape uleioase), dar in acelasi timp se indeparteaza cu usurinta. Ce nu mi-a placut la acest tus este faptul ca este sheer, adica am nevoie de mai multe straturi pentru a ajunge la intensitatea produsului, asa cum este in ambalaj. Nu stiu daca asa este si la celelalte nuante, insa sunt tentata sa le incerc.
Lacul de unghii Kallos High Gloss in nuanta 180 a devenit rapid preferatul meu. Culoarea este superba, eleganta, si imi place sa il aplic in doua straturi, pentru a-i prelungi viata si a-i arata adevarata culoare. Are un luciu foarte placut, nu se toceste si nici nu sare de pe unghii, si rezista bine 3-4 zile cu dusurile si activitatile domestice de rigoare. O sa imi iau si alte nuante, cu siguranta, fiindca se incadreaza cu succes in categoria ieftin si bun.

Voi ati incerat pana acum aceste produse?

Kiss Kiss.

Share:

19 comentarii

  1. Nu am incercat aceste produse, insa am comandat de la pentru corpul tau. Au o multime de produse la un super pret.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu sunt curioasa de apa micelara de la Farmasi,. nu am folos8it nimic asemanator de la ei.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am folosit produsele alese de tine dar cumpar si eu in general produse de la Pentru Corpul Tau si imi plac in special produsele Farmasi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu știam că se găsește această apă micelară în gama de produse a celor de la Farmasi! Pare interesantă, iar culoare ojei este superbă!

    RăspundețiȘtergere
  5. am folosit si eu cateva produse de la acest brand, ce imi place la ei e preul produselor destul de acceptabil

    RăspundețiȘtergere
  6. Trebuie sa imi ajunga si mie coletul. Tare faine produse au si preturile sunt foarte accesibile 😁

    RăspundețiȘtergere
  7. Am comandat si eu cateva produse de la ei si am fost foarte multumita, bun raport calitate-pret.

    RăspundețiȘtergere
  8. Îmi plac foarte mult toate produsele! Am și eu apa de gură și îmi place foarte mult!
    Nuanța tușului e superbă!

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu am comandat niciodată de pe site-ul acesta. Voi arunca și eu o privire.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce nuanta faina are oja!! Si apa micelara de la Farmasi imi face cu ochiul.

    RăspundețiȘtergere
  11. Dintre produsele comandate, oja imi place tare mult.

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu am incercat niciun produs prezentat de tine. O sa ma uit si eu la ei pe site sa vad, poate ma atrage ceva.

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu le-am incercat inca, oja are o culoare foarte placuta

    RăspundețiȘtergere
  14. Din produsele prezentate n-am inc ercat nimic, dar stiu ca produsele de la ei sunt bune.

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu am un tus pe negru de la Kallos. Sa stii ca se vede ok dintr-un singur strat.

    RăspundețiȘtergere
  16. Oja are o culoare interesanta de tot. Ar trebui sa mi-o iau si eu. 😍😍 Super produsele testate.

    RăspundețiȘtergere
  17. INTR-un timp eram și eu o mare iubitoare a produselor Colgate MAX one! Îmi plac tare mult și cred ca macii reîntoarce la ele

    RăspundețiȘtergere
  18. Eu nu prea ma inteleg bine cu apa micelara in general, tocmai de aceea prefer laptele demachiant. Mi se pare fain ca aceasta nu contine alcool, spre deosebire de cea de la Nivea care mi se pare groaznica

    RăspundețiȘtergere
  19. ApA de gura o folosesc si eu, chiar am gasit-o cu 5 lei la promitie si mi-am luat 4 sticle :)) Tusul il am sie u,dar nu ma dat pe spate :(

    RăspundețiȘtergere