Mai mult FARMEC cu noua gama imbogatita cu ulei de galbenele


Buna dragilor,

Dupa cum ati vazut de multe ori la mine pe blog, eu sunt adepta produselor de ingrijire romanesti si ma bucur tare mult de fiecare data cand gasesc ceva care sa se ridice la nivelul asteptarilor mele. V-am mai spus, de asemenea, ca sunt fana produse Farmec, si astazi va voi spune si de ce. Cand ma gandesc la aceste produse, mintea imi zboara involuntar la mama, fiindca la ea am vazut, de cand ma stiu, laptele Doina. Eram prea mica sa inteleg de ce folosea in fiecare dimineata si seara acel lichid pe fata, insa tin minte ca o facea sa miroase foarte bine si lasa pielea foarte fina si catifelata. Am crescut si am inteles si eu scopul si importanta ingrijirii pielii, si cand am avut ocazia sa folosesc aceasta gama, n-am zis pas, mai ales ca au venit si in hainute noi, mai usor de utilizat.



Crema nutritiva vitaminizanta se poate folosi atat pe fata, cat si pe maini si restul corpului. Ambalajul este mic si compact si poate fi strecurata cu usurinta si in cea mai mica geanta sau in cel mai mic bagaj. Are o textura bogata, si mie imi place sa o folosesc atat pe maini, cat si pe picioare. Intra destul de repede in piele si lasa o piele fina si catifelata. Mirosul este discret si deloc deranjant. Este spornic, varianta de 75 de ml tine destul de mult, si este valabil 12 luni de la deschidere, deci aveti timp sa va bucurati de efectele sale.



Laptele nutritiv vitaminizant din gama Doina Clasic contine vitaminele A si F si poate fi folosit pentru fata si corp, atat pentru ingrijire, cat si pentru demachiere. Pentru demachiere, l-am folosit ca in instructiuni - l-am aplicat pe ten, l-am masat usor, apoi am revenit cu o discheta de vata pentru a indeparta produsul si o data cu el, impuritatile de pe ten, apoi am clatit cu un gel solubil in apa. Nu mi-a iritat tenul si nu am simtit nicio neplacere in timpul folosirii lui. Pentru corp, l-am folosit de fiecare data cand am avut nevoie de hidratare si un plus de ingrijire, L-am folosit atat dupa dus, cat si dupa epilare, reusind de fiecare data sa hraneasca si sa calmeze pielea. Textura mai lichida decat cea a cremei, si intra repede in piele, nelasand un filtru gras. Mirosul este cel clasic si se simte cateva ore bune pe piele. Laptele nutritiv are o cantitate de 200 ml si o valabilitate de 12 luni de la deschidere.


Ultimul, dar nu cel din urma produs intrat in aceasta gama este Laptele Doina cu ulei de galbenele, recomandat a fi folosit, ca si cel de dinainte, pentru fata si corp, atat pentru ingrijire, cat si pentru demachiere. Desi are ulei de galbenele in compozitie, a fost o reala surpriza sa descopar o formula non-grasa, mult mai light ca varianta anterioara, care se absoarbe instant in piele si ma duce cu gandul la o senzatie de hidratare intensa. Imi place sa folosesc acest produs cand sunt pe fuga si nu am timp sa masez produsul in piele. Vine tot intr-un tub de 200 ml, cu 12 luni de valabilitate, dar la cat de bine miroase, cu siguranta nu o sa reziste atat.


Voi ati incercat aceasta gama?

Kiss Kiss.

Share:

18 comentarii

  1. Cred ca laptele demachiant Doina a trecut prin mainile multor femei de a lungul timpului. Mama si bunica mea l-au folosit sigur :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu știam că există și o gamă cu gălbenele! Sună extraordinar. Obișnuiam să folosesc infuzia de gălbenele pentru ten, dar o cremă cu aceleași proprietăți cred că este mult mai practică!

    RăspundețiȘtergere
  3. Bunica mea este fana laptelui demachiant Doina, nu cred ca ar renunța la ea în ruptul capului. Recunosc că este destul de bun, raport calitate- preț. Și mama il folosea intr-un timp. Este practic și se absoarbe ușor, iar pe mama a cucerit-o.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu am folosit laptele Doina, nu prea aveai prea multe alternative pe vremea aceea ( eu mi-s mai de mult) dar era bun, si sunt convinsa ca formula a fost mult imbunatatita de atunci. Am sa-l mai incerc ....

    RăspundețiȘtergere
  5. am folosit si eu laptele doina pe la inceputurile mele in ale machiajului, si ma bucur tare mult ca s-au rebranduit!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am incercat inca noua gama dar articolul tau mi-a trezit multe amintiri frumoase fiindca laptele Doina a fost printre primele produse cosmetice pe care am inceput sa le folosesc in adolescenta fiindca atat mama cat si bunica mea le foloseau si il aveam mereu in casa, la indemana.

    RăspundețiȘtergere
  7. M-am indragostit de gama asta, e prima oara cand folosesc.

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte faine produsele astea... imi plac atat mie cat si mamei :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Mama folosea in tinerete produsele acestea. Cred ca ar fi cazul s ai le cumpar din nou.

    RăspundețiȘtergere
  10. sa stii ca le-am vazut si chiar mi-am propus sa le incerc cand termin ce am acum in folosinta!

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce amintiri , mama mea folosea cand eram mica tin minte si acum mirosul in adolescenta le-am folosit si eu

    RăspundețiȘtergere
  12. Imi aduc aminte cu drag de laptisorul Doina al mamei. Sunt curioasa daca miroase la fel.

    RăspundețiȘtergere
  13. Cred ca este unul dintre singurele produse care imi aduce aminte de copilarie si ma bucur ca au investit in rebranding.

    RăspundețiȘtergere
  14. Crema asta îmi aduce aminte de copilărie. Ma bucur sa văd ca s-a păstrat atât de bine in timp și ca au îmbunătățit-o! Chiar as fi curioasa sa încerc noua gama

    RăspundețiȘtergere
  15. Farmec ramane in topul produselor mele favorite! Crema Doina imi aminteste de copilarie, de bunici, nu cred ca exista casa unde sa nu fie prezenta! Acum, ca mi-ai reamintit de ea, cu siguranta o sa imi iau un lapte de corp pentru dupa plaja in concediu!

    RăspundețiȘtergere
  16. Câte amintiri frumoase trezește această Doina! Era produsul de cosmetică cel mai des cumpărat de mama. Îl voi cumpăra măcar de dragul nostalgiilor.

    RăspundețiȘtergere
  17. Vai, imi place tare de tot cum miroase cel cu galbenele! E foarte fain!

    RăspundețiȘtergere