Review&Swatch - Ruj Careline Color Code - P36 Marshmellow Pink


Buna dragilor,

Daca ieri v-am vorbit despre produse de curatenie de la Sano, astazi va vorbesc despre un produs de make-up de la ei. Cum, nici voi nu stiati ca au produse de machiaj?! Am aflat si eu, nu de mult, si am fost curioasa sa vad daca o firma care se ocupa cu produse de infrumusetare a casei poate excela si la produse de infrumusetare a fetei. Asa am descoperit rujul Careline Color Code, in nuanta P36 Marshmellow pink. Va anunt de la inceput ca ceea ce am vazut in poze pe internet difera de realitate, asa ca daca sunteti din zona Sucevei si aveti ocazia, ideal ar fi sa ajungeti prin magazinul fizic (ii gasiti la Magazin Partener Sano - cartier Obcini, Suceava, Str. Bistriței, nr.10. Program: L-V: 9.00 -17.00; S: 9.00 - 13.00), sa vedeti mai bine nuantele.

In primul rand, trebuie sa vorbim despre ambalaj. Este primul ruj incercat de mine ce are acest sistem de deschidere - apesi pe baza rujului si iese din ambalaj. Fara sa rasucesc, fara sa trag, si cu siguranta fara sa imi mai ung gentile cu rujuri al caror capac se deshide in mod miraculos. Ambalajul in sine este negru, usor lucios, de calitate, si mi se pare o (non)culoare ideala pentru un ruj.



Rujul ales de mine este in nuanta P36 - Marshmellow Pink. Este un roz simpatic, ideal pentru primavara si vara, cand vrei un look natural si fresh. Are o forma si o textura care faciliteaza aplicarea pe buze, are un miros frumos si un luciu placut, dat de un sidef fin. Avand un finish sheer, nu ofera o culoare opaca, insa nu ma deranjeaza, nu usuca buzele si simt ca le si hidrateaza datorita formulei. Nu este rezistent la transfer si se ia uniform de pe buze, asa ca de foarte multe ori intind mana catre el in detrimentul altor rujuri ce ma asteapta.


Nu uitati ca mai multe detalii despre produse gasiti atat pe site-ul Sano, cat si pe pagina de Facebook.

Voi ati incercat rujurile Careline?

Kiss Kiss.

Share:

9 comentarii

  1. Am doar doua rujuri si acelea pe final, asa ca sunt in cautare de rujuri bune.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu tot pe acesta il am, dar acum mi se pare un pic deschis, dupa ce m-am imblonzit 😁

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu de la Sano am multe produse de curatenie dar am decsopeit cateva game de ingrijire absolut minunate printre care careline si natural keratin.

    RăspundețiȘtergere
  4. E super-draguta nuanta aceasta! Cred ca mi s-ar potrivi si mie!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am aflat abia de curand in urma unei colaborari ca Sano comercializeaza si produse cosmetice dar nu am incercat nimic pana acum. Culoarea rujului e foarte frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am incercat inca nimic de la Careline dar nuanta mi se pare atat de frumoasa!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce draguta e nuanta aleasa de tine, ma asteptam initial sa alegi un rosu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. aWW ce nuanta superba... rujul e chiar super misto si rezistent

      Ștergere
  8. Imi place tare nuanta rujului, iar sistemul de inchidere/deschidere m-a dat pe spate.

    RăspundețiȘtergere