O casa curata si ingrijita cu produse Sano


Buna dragilor,

Recunosc, eu sunt una din acele persoane care se bucura cand cumpara produse de curatenie, si se bucura si mai tare cand le primeste. Imi place foarte mult sa straiesc intr-un mediu curat, ma ajuta sa fiu mai calma si mai organizata, asa ca pentru mine curatenia este o placere, nu o corvoada. Si nimic nu imi calmeaza nervii mai bine decat sa frec si sa fac curatenie in baie 😀

Astazi va voi povesti despre produsele de curatenie de la Sano. Cu aceste produse am intrat in contact in urma cu vreo 10 ani, cautand un detergent de vase cu pompita. L-am gasit pe cel cu mar verde, si de atunci am recumparat diferite produse, fiind mereu atrasa de pretul decent si eficacitatea produselor.

Cand am primit la Bucovina Beauty Event produse de curatenie Sano, am fost, dupa cum v-am zis, foarte entuziasmata. Am primit si un produs de beauty, dar despre acela vom vorbi cu alta ocazie. Haideti deci sa va arat ce am folosit pentru curatenia casei in ultima vreme:



Detergentul Lichid Sano Spark cu lamaie are un litru si este un real ajutor in bucatarie. Curata foarte bine si datorita pompitei este foarte spornic. Ca sa va faceti o idee, troneaza pe marginea chiuvetei de la inceputul lunii iulie, si este folosit doar pe jumatate, in conditiile in care suntem sase suflete care folosim bucataria si implicit vasele din ea. Cu alti detegenti, era deja pe terminate a doua sticla de aceeasi dimensiune, asa ca merita cu siguranta cei 10 lei, fiindca doar atat costa. Buretele l-am folosit cam 3 saptamani, a curatat bine, nu a zgariat si deja a fost recumparat.
Sano Forte Plus este special conceput pentru a indeparta si cea mai incapatanata urma de grasime si arsura de pe oale plite, cuptoare, inclusiv ceramica. Este spornic si eficient, si nu trebuie sa depui mult efort pentru a avea bucataria ca noua.
Atat pentru bucatarie, cat si pentru baie, am folosit cu succes Sano Anti-kalk. V-am spus de nenumarate ori ca stau intr-o zona cu apa foarte dura, asa ca folosirea unui astfel de produs este un must daca vreau sa am o casa fara urme de calcar. Face fata si ruginei, deci daca va confruntati cu astfel de probleme, asta e solutia.


Pentru toaleta am folosit Sanobon, un  produs cu 5 beneficii pentru aceasta zona. Mereu am astfel de produse la baie deoarece, pe langa ca lasa apa colorata si toaleta frumos mirositoare, stiu ca igienizeaza, curata si previne depunerile de calcar.
Sano Floor este un detergent care se poate utiliza pentru toate tipurile de pardoseli, exact ce caut eu cand am nevoie de astfel de produse. Pot sa il foloses in toata casa, atat pe parchet, cat si pe gresie, este nevoie de 2 capacele la 5 litri de apa, are un miros foarte placut elegant, si mirosul se mentine, parfumand si incaperea.
Balsam de rufe folosesc la fiecare spalare - imi place ca hainele, prosoapele si mai ales lenjeria de pat sa fie moi, catifelate, si frumos mirositoare. Pe langa aceste beneficii, balsamul Maxima este si bio si igienizant, iar mirosul discret i-a adus o bila alba in plus.

Daca nu ati incercat pana acum produsele Sano, aveti magazin online Sano si pagina de Facebook pentru mai multe detalii si oferte. Daca sunteti din Suceava sau din zona, au si magazin fizic in Suceava, Magazin Partener Sano - cartier Obcini, Suceava, Str. Bistriței, nr.10. Program: L-V: 9.00 -17.00; S: 9.00 - 13.00

Voi folositi produsele Sano pentru curatenie?

Kiss Kiss.

Share:

13 comentarii

  1. Si eu folosesc produsele Sano pentru casa. Nu am avut neplaceri cu ele pana acum. Trebuie sa cumpar si eu Sano Anti-kalk pentru baie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am toate cele 3 produse din prima poza. M-a surprins placut gelul de vase cand am vazut ca mi-a ajuns o picatura pentru curatarea vaselor

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu folosesc peoduse Sano si sunt multumita de ele.

    RăspundețiȘtergere
  4. Produsele lor sunt excelente, eu am ramas impresionata de balsam, miroase foarte bine

    RăspundețiȘtergere
  5. O sa scriu si eu in curand despre ele, sau mai degraba o sa fie un articol scris de mama ca ea se ocupa mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  6. Le-am văzut și eu prin magazine, o să le încerc, sper să ne impacam bine.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am incercat inca produsele Sano pentru curatenie, am sa le caut in magazine.

    RăspundețiȘtergere
  8. Detergentul lichid il folosesc si eu si mi se pare extraordinar de bun fata de altele.

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu folosesc produse Sano si sunt foarte multumita de ele!! Un adevarat ajutor in casa. ^_^

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu le-am folosit, dar m-ai facut curioasă in privinta lor.

    RăspundețiȘtergere
  11. Inca nu am folosit Sano, cred, dar o sa ma folosesc si eu cu siguranta

    RăspundețiȘtergere
  12. Si mie imi palc produsele Sano! Sunt in casa mea de cativa ani!

    RăspundețiȘtergere
  13. Am si eu solutia pt curatarea aragazului si mi se pare eficienta. Eu o aplic pe aragaz si o las asa vreo jumate de ora si dupa se curata extrem de usor

    RăspundețiȘtergere