Lagom - Ingrijire nordica cu produse Barnangen


Buna dragilor,

Recunosc, pana sa am sansa sa intru in contact cu produsele Barnangen, nu am auzit de de Lagom. Lagom este un cuvant suedez, care descrie un stil de viata definit prin stare de bine si echilibru. Ei bine, poate va intrebati ce legatura are asta cu niste cosmetice? Asta m-am intrebat si eu si am primit raspunsul cand am desfacut coletul de la Buzzstore:



In primul rand, recunosc ca m-a inpresionat cosuletul. Am mai intrat in contact cu diferite firme de ingrijire corporala, insa pana acum niciuna nu a pus atat de mult accent pe detalii. Produsele din cos pot transforma o baie clasica intr-un timp de rasfat si relaxare, aducand mai aproape starea de bine si de echilibru.

Primul produs intrat in teste a fost crema nutritiva de dus. Ingredientele care fac diferenta in acest produs sunt murul pitic (cloudberry) si 7% cold cream, un preparat usor, dar in acelasi timp foarte hidratant, ideal pentru pielea uscata si foarte uscata. Are un miros foarte delicios, care se mentine pe piele. Eu folosesc crema de dus pe o loofah si face multa spuma bogata, curatand foarte bine pielea. Imi place ca vine intr-un ambalaj cu un capac press, asa nu mai pierd timpul cu deschiderea si inchiderea si unghiile mele sunt protejate. Dupa dus, pielea nu este uscata, ramane hidratata si catifelata. Cantitatea de 400 de ml este indestulatoare, chiar si pentru persoanele mai largi de mana 😊



Dupa dus urmeaza hidratarea propriu-zisa, si aici intra in scena lotiunea nutritita de corp, cu aceleasi ingrediente benefice. Ambalajul are pompita, care faciliteaza scoaterea produsului, lucru care ma incanta. Lotiunea este aerata, usoara, intra foarte repede in piele si miroase la fel ca si crema de dus. Atat hidratarea, cat si mirosul se mentine timp indelungat pe piele.



Am incercat si uleiul Midsommar Glow cu uleiuri florale delicate. Mirosul este usor diferit fata de produsele anterioare, insa la fel de placut, cu o aroma mai degraba florala decat fructata. Are o textura usor grasa, nu este un ulei uscat, insa e bine ca poti face si masaj in timp ce se absoarbe!



Preturile sunt destul de decente pentru ceea ce oferta, si aceste produse le puteti gasi atat in magazinele online, cat si la DM si in anumite farmacii, din cate am inteles pana acum.

Voi ati incercat produsele Barnangen?

Kiss Kiss.

Share:

12 comentarii

  1. Da...le-am primit cadou prin iarna aduse din afara granitelor tarii nostre. Eu le asociez cumva mirosul cu nivea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu le-am incercat, dar sincer, chiar mi-as dori! Am citit numai lucruri bune despre ele!

    RăspundețiȘtergere
  3. Trebuie neaparat sa incerc si eu aceste produse. Au cucerit pe toate lumea.

    RăspundețiȘtergere
  4. As fi vru si eu sa particip la aceasta campanie, dar, din pacate, nu am fost selectata.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vreau sa imi cumpar si eu aceste produse. Am vazut numai pareri pozitive, iar pe emag au un pret super bun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am vazut vorbundu-se mult despre aceste produe, nu le-am incercat inca.

    RăspundețiȘtergere
  7. stare de bine si echilibru, atunci da, mi-ar placea tare mult sa incerc aceste produse!

    RăspundețiȘtergere
  8. Le am tot vazut prin blogosfera da nu le am incercat, sunt curioasa totusi.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mi-au plăcut mult aceste produse, le recomand cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu am incercat inca produsele de la ei, dar sunt pe lista mea de cumparaturi.

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu am incercat gama pe albastru, pentru piele normala. Miros demential si lasa pielea super faina. Imi plac tare mult.

    RăspundețiȘtergere
  12. Am folloosit si eu gama sensitive de la ei si m-a impresionat placu. Cu siguranta voi incerca si gama nutritiv pentru ca sunt curioasa cum se va comporta pe pielea mea

    RăspundețiȘtergere