Ingrijire la preturi accesibile cu produsele Avon


Buna dragilor,

Dupa cum stiti deja, sunt reprezentant Avon de mai bine de 10 ani, timp in care am avut sansa sa descopar majoritatea produselor lor. Insa credeti voi oare ca nu m-am bucurat cand am vazut pe lista sponsorilor de la Bucovina Beauty ca participa si Avon Suceava?! M-am bucurat chiar foarte tare si de abia asteptam sa vad ce este un goodie bag-ul primit, pe care o sa vi-l arat cum si voua. Daca sunteti din Suceava sau din zona si vreti sa deveniti reprezentant Avon sau sa aflati mai multe despre produse, gasiti aici mai multe detalii despre cum puteti sa faceti acest pas.

Sa trecem insa la produse si sa va arat ce bunatati cosmetice am primit:



Pentru unghii am primit un set adorabil de pile, format din 3 pile sub forma de sticlute de oja si o oja din gama Speed Dry 30 sec in nuanta Presto Plum, un mov inchis cu particule de sclipici, cu care m-au nimerit de minune.

Pentru buze am primit un ruj din gama Color Trend, in nuanta Rich Ruby, si un creion de buze din gama Avon True Color in nuaanta True Red. Dupa cum prea bine stiti deja, eu sunt mare fana rosu pe buze, asa ca cele doua produse vor fi abuzate cu siguranta, o data ce se mai racoreste putin afara. 


Am primit si doua produse pentru ten, si anume o pudra pentru fata in nuanta Medium si un fond de ten din gama Ideal Flawless in nuanta Nude. Le-am incercat pe ambele, fondul de ten se aplica usor si uniform pe tenul meu normal, are o acoperire medie si rezista destul de bine cu pudra mai sus mentionata, care este foarte fina si nu incarca tenul, dar din pacate sunt un pic inchise pentru nuanta mea, asa ca astept sa ma mai bronzez pentru a le folosi la adevarata lor valoare.



Ultimul produs, dar cu siguranta nu si cel din urma, este un spumant de baie cu aroma de fructe rosii. In primul rand, ambalajul este genial, ma duce cu gandul la globurile de Craciun. Eu am mai avut din aceasta gama celelalte arome, au facut o spuma bogata si au fost un adevarat rasfat, asa ca sunt sigura ca nici acesta nu se va lasa mai prejos.



Daca sunteti din Suceava sau din zona si vreti sa deveniti reprezentant Avon sau sa aflati mai multe despre produse, gasiti aici mai multe detalii despre cum puteti sa faceti acest pas.

Voi ati incercat aceste produse? Care este produsul preferat de la Avon?

Kiss Kiss.

Share:

6 comentarii

  1. Produsele Avon imi plac mult, in special gelurile de dus, spumantele de baie, dar si produsele cosmetice.

    RăspundețiȘtergere
  2. Folosesc destul de multe produse de la ei. Contur de buze, creion de ochi, rujuri, diverse măști sau spumante de baie. Pilele sunt tare drăguțe

    RăspundețiȘtergere
  3. Produsele Planet Spa sunt preferatele mele de la Avon.

    RăspundețiȘtergere
  4. Avon are produse bune. Cel putin pentru persoanele care nu au probleme prea mari, acestea pot fi optiunea ideala. Eu iubesc rujurile lor. Am o colectie intreaga de astfel de rujuri. Sunt foarte cremoase si se aseaza bine pe buze

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am testat recent produsele cu cele 5 uleiuri esentiale si le ador! Imi plac creioanele de ochi, tusurile si Rare Pearls! Foarte drăguțe produsele primite!!! 💙💙💙

    RăspundețiȘtergere
  6. Am incercat spumantul ala de baie si miroase demential.

    RăspundețiȘtergere