Cum fac fata durerilor menstruale de cand am descoperit Plasturii menstruali de la Barza


Buna dragilor,

Va povesteam recent pe Youtube ca am primit doua produse foarte interesante destinate zonei intime, si anume plasturii pentru dureri menstruale si servetelele intime cu bicarbonat. Auzisem deja ca bicarbonatul de sodiu ar fi bun pentru acea zona, insa va zic sincer ca niciodata n-am asteptam menstruatia ca acum, fiindca eram tare curioasa sa vad daca functioneaza acesti plasturi.




Din pacate, fac parte din categoria de femei care sufera in perioada menstruatiei, si cand vorbesc de suferinta, nu exagerez deloc. Am niste dureri groaznice timp de doua-trei zile, in care stau chircita de spasme si ma indop cu pastile si tot ce vreau este sa stau in pat si sa fiu lasata in pace. De data asta insa am decis sa fiu fortoasa si sa nu ma ating de pastile cat stau acasa, sa le las doar pentru timpul zilei, cat sunt la munca, asa ca am pus la treaba plasturii special conceputi pentru a diminua durerile menstruale. Ca si ingredient principal gasim carbunele activ, care incalzeste zona si promite si amliorarea durerilor prin caldura terapeutica emanata.

Pachetul vine cu 3 plasturi, fiecare ambalat individual, de marimea unei palme, daca ma pot exprima asa. Are o parte adeziva, care se lipeste de lenjeria intima, asa ca va recomand o pereche de boxeri sau chiloti, de preferabil bumbac. Evitati plasticele si bikini, nu o sa aveti noroc sa ramana lipit de asa ceva.



Dupa ce am aplicat plasturele, caldura a inceput sa se resimta cam in 5-10 minute. Desi am folosit plasturii in zile calduroase, caldura terapeutica emanata nu a fost neplacuta sau insuportabila, si am simtit ca s-au redus decent durerile. N-au disparut de tot, insa toata treaba a fost acceptabila. Am folosit doar 2 plasturi, unul l-am lasat pentru urmatoarea perioada de chin, insa mi s-au parut buni si o sa ii caut sa ii cumpar, mai ales ca i-am vazut cam la 20 de lei pachetul. Nu se utilizeaza in timpul somnului, si dupa o utilizare de 12 ore se recomanda o pauza de 24 de ore.


Pe langa plasturi, am incercat si servetelele cu bicarbonat, de care va ziceam mai sus. Vin intr-un pachet de 20 de bucati, sunt testate dermatologic si se lauda a fi bariera naturala impotriva candidozei. Au fost ok, nu au iritat zona intima, insa eu sunt obisnuita cu cele parfumate (stiu ca parfumul si zona intima nu ar trebui sa se combine), asa ca nu m-a incantat faptul ca acestea miroseau a bicarbonat atat de puternic. Daca va doriti ceva diferit de clasicele servetele intime din magazine, pe acestea le gasiti la un pret de 7-8 lei, din cate am vazut.



Voi ati incercat aceste produse? Daca doriti sa aflati mai multe detalii, puteti accesa atat site-ul Barza, cat si pagina lor de Facebook, pentru a fi la curent cu ultimele noutati!

Kiss Kiss.

Share:

16 comentarii

  1. Am tot citit despre acești plasturi minune, cu siguranță trebuie să le ofer o șansă cât de curând ��

    RăspundețiȘtergere
  2. Am tot auzit de astfel de plasturi. Eu pana acum luam ibuprofen, dar ii pun neapărat pe lista de cumpărături.

    RăspundețiȘtergere
  3. Din fericire eu am rareori dureri, foarte usoare si care trec repede. Le voi da o sansa servetelelor intime, nu cred că m-ar deranja mirosul de bicarbonat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, intr-adevar recomand la randul meu acesti plasturi oricarei doamne sau domnisoare. Am fost surprinsa cand am observat ca nici in 10 minute plasturele deja se incalzea, iar efectul e chiar foarte ok

    RăspundețiȘtergere
  5. Bună treabă au făcut cei de la Barza, căci durerile menstruale sunt încă una dintre problemele ”arzătoare” pentru femei.
    Dacă îl recomanzi, înseamnă că merită.
    Șervețelele, da, am auzit și eu de ele, ar trebui să fie eficiente dat fiind faptul că au în compoziție bicarbonatul bun la toate.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am folosit servetelee umede si mi s-au parut chiar foarte bune, pentru mine e perfect ca nu sunt parfumate :).
    plasturii nu i am folosit pentru ca nu am dureri mari in timpul menstruatiei si vrea sa ii ofer cuiva care chiar arre nevoie de ele. poate la urmatorul swap le gasesc posesor :)

    RăspundețiȘtergere
  7. ma bucur ca acum sunt metode pentru a nu mai avea dureri,pe vremea cand eu avem ciclu nu exista asa ceva si durerile erau uneori nspuortabile.

    RăspundețiȘtergere
  8. E bine că există remedii pentru acele dureri.

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu nu am.mari probleme. Dar femeile ce suferă de dureri severe vor di cu siguranta ajutate de plasturii Barza.

    RăspundețiȘtergere
  10. mie imi plac mult servetelele, plasturi...sunt pentru persoanele ce au dureri mai mari

    RăspundețiȘtergere
  11. mie imi plac mult plasturii! nu am dureri exagerate, dar prima zi e genul ala in care ai vrea sa ucizi pe cineva...

    RăspundețiȘtergere
  12. Aveam dureri puternice pe vremuri, acum s-au mai redus cu un tratament , însă apelez in prima zi la Barza pentru ca simt ca ma ajuta cand simt primele dureri mai inconfortabile. Le recomand pe post de ameliorator de dureri!

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu momentan nu le-am incercat, spre norocul meu nu am probleme cu durerile menstruale. O sa ii recomand insa surorii mele aceste produse, ea are probleme cu durerile.

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu am folosit acesti plasturi si au fost tare eficienti in cazul meu. De cand i-am descoperit folosesc doar acesti plasturi pentru durerile din zilele mai delicate. Chiar consider ca sunt unele dintre cele mai bune inventii

    RăspundețiȘtergere
  15. Si pentru mine perioada asta este cu dureri groaznice. Am inceput sa folosesc si eu plasturii, luna de luna. Mai amelioreaza durerile.

    RăspundețiȘtergere
  16. Am incercat si eu aceste doua produse Barza si sunt tare multumita de ele. Nu prea am eu dureri menstruale, dar si cand le am, plasturii ma salveaza.

    RăspundețiȘtergere