Arome de vara de la Fa - Gama Bali Kiss cu mango si vanilie


Buna dragilor,

Daca ma urmariti pe SM @claudiaschoice, ati vazut ca am avut ocazia sa testez, multumita celor de la Fa si Buzzstore, noua gama de produse de ingrijire de la Fa, si anume gama Bali Kiss cu aroma de mango si vanilie. Eu am primit doua produse din aceasta gama, gelul de dus si antiperspirantul, plus o minge de plaja si pliante si bratari pentru prieteni. Aroma mi s-a parut ideala de vara, gama este targetata ca fiind vegana (eu nu-s, dar e bine ca produsele sunt), asa ca a intrat rapid in teste.


Gelul de dus vine intr-o cantitate de 250 de ml, are o culoare galbuie si un miros puternic, insa foarte placut de mango. Nu se prea simte vanilia, sau poate nu o simt eu, insa acest aspect nu ma deranjeaza. Textura este destul de lichida, insa se simte foarte bine pe piele si face o spuma delicata. Daca va doriti o spuma mai bogata, puteti sa folositi, asa cum am folosit si eu, o loofah sau un burete de baie. Desi la prima impresie nu mi s-a parut un gel de dus hidratant (oricum n-am pretentii de obicei de la un gel de dus, ma astept doar sa nu imi usuce pielea), dupa ce l-am terminat am realizat, in comparatie cu urmatorul gel de dus, ca a facut fata cu succes senzatiei de piele uscata ce apare vara.  Mirosul se mentine cam vreo doua ore pe piele, iar pretul este foarte bun (pana in 10 lei), asa ca vi-l recomand daca doriti sa incercati o aroma speciala in aceasta vara.

In ceea ce priveste antiperspirantul, recunosc ca am fost destul de sceptica. Am folosit in trecut, tot de la Fa, un antiperspirant ce se lauda a fi natural si cu protectie maxima, si am ajuns sa il arunc dupa doua utilizari, in acest timp eu emanand mirosuri nu tocmai lady like. Am zis totusi sa ii dau o sansa si acestuia, si bine am facut, ca m-a suprins atat de placut, incat l-am introdus si in categoria de preferate. Mirosul mi se pare unul ideal de vara si este destul de puternic, asa ca de multe ori nu simteam nevoia sa aplic parfum pe piele, mai ales ca rezista cel putin vreo 8-9 ore. M-a protejat cu succes de transpiratie urat mirositoare, si tin sa va precizez ca l-am folosit in perioada valurilor de caldura. Singura chestie pe care as vrea sa v-o aduc la cunostinta este faptul ca, desi in pliantul primit in cadrul campaniei scria ca deodorantul nu contine saruri de aluminiu, acestea sunt prezente in lista de ingrediente. Eu nu ma feresc de ele, fiindca produsele care nu le contin nu fac fata transpiratiei mele, insa stiu ca sunt persoane care le evita, asa ca ar trebui sa cunoasca acest aspect.

Per total, mi-a placut ca am avut sansa sa incerc aceste produse si mi-au starnit curiozitatea sa incerc si celelalte game - Hawaii Love (cu ananas) si Fuji Dream (cu pepene rosu).

Voi ati incercat aceasta gama?

Kiss Kiss

Share:

11 comentarii

  1. Nu am incercat noua gama, dar am incercat in trecut produse de la ei. M-ai facut curioasa in legatura cu antiperspirantul.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu am mai folsoit produse FA De foarte mult timp, dar dupa ambalaj cred ca miroase tare bine

    RăspundețiȘtergere
  3. deci zici ca merge pe caldura? pai in cazul asta nu prea l-as ocoli! nu de alta, dar nici eu nu-s cu mirosul de levantica la 40 de grade. aia e...

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca gamă asta miroase demential. O să o caut si eu in magazine.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mirosul aceste produse cred că se potriveste de minune vara, să ne aducă mai aproape destinatia exotica.

    RăspundețiȘtergere
  6. ce poate merge mai bine in aceste zile calduroase decat mirosul de vacanta? :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Inca nu le-am incercat, dar vreau neaparat sa mi le iau. Sunt perfecte pentru vacanta.

    RăspundețiȘtergere
  8. De cand i-am vazut compozitia olfactiva, tot imi vine sa musc din flacoane:))

    RăspundețiȘtergere
  9. Am citit multe reviewuri despre acest produs, mi a starnit si mie curiozitatea. Imi pare rau ca nu am reusit sa le testez si eu in cadrul campaniei.

    RăspundețiȘtergere
  10. Sunt senzationale aceste produse si mirosul cred ca este perfect pentru vacanta. Cel putin la asta ma duce pe mine cu gandul

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu a incercat nicio gama FA dintre cele nou aparute, insa tare curioasa sunt sa vad care mi-ar placea mai tare.

    RăspundețiȘtergere