La ce mai viseaza Claudia #167 - 3 trucuri pentru o manichiura acasa perfecta


Buna fetelor,

Stiti deja ca la mine pe blog, sambata este ziua dedicata unghiutelor. Vedeti acolo manichiuri cu diferite teme, si incerc sa tin totul intr-un mod cat mai simplu, ba chiar am facut si varianta video, spre a va fi mai usor. Primesc insa multe comentarii si mesaje de la fete, care imi zic ca prefera sa nu-si picteze unghiutele, sau prefera un lac transparent, de teama ca nu le iese manichiura ca cea de la salon. Astazi am, asadar, 3 trucuri care va vor ajuta sa aveti parte de o manichiura frumoasa si rezistenta, chiar la voi acasa. Eu astazi m-am jucat cu doua Lacuri Cupio in the City, produse la care intind mana foarte des in ultima vreme pentru o manichiura rapida si de efect.

1. Aplicati intotdeauna doua straturi de oja. Chiar daca alegeti oja deschisa sau inchisa la culoare, aplicati mereu doua straturi subtiri de oja, cu timp de uscare intre ele. Acest pas o sa va ofere o manichiura intr-o culoare opaca, fara dare sau urme. Am ales, pentru exemplificare Lacul de unghii Cupio in the City Istanbul si  Lacul de unghii Cupio In the City Madrid, primul fiind o nuanta intensa de mov, iar al doilea un roz delicat.




2. Cautati pensule late si usor rotunjite. Pentru incepatoare este destul de dificil sa picteze o unghie fara a picta si cuticulele, nu-i asa? Ei bine, exista acum lacuri de unghii cu pensulele special create pentru a acoperi, cu o singura aplicare, toata unghia, luand forma acesteia.


3. Aplicati de fiecare data top coat pentru a prelungi durata de viata a manichiurii. Nu sariti niciodata acest pas. Un top coat bun ofera stralucire de oglinda, previne ciobirea inestetica si va ofera 2-3 zile in plus pentru a purta acea manichiura.


Voi urmati acesti pasi?

Kiss Kiss.

Share:

20 comentarii

  1. un pret bun se pare, imi place cel deschis la culoare tare mult!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu prea urmaresc acesti pasi. Nu am rabdare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce manichiura frumoasa, sunt superbe culorile si lacurile de unghii au preturi bune!

    RăspundețiȘtergere
  4. imi plac maxim lacurile cupio, tocmai din cauza pensulei. si top coat-ul, da, clar, e musai! fara el in 2 ore imi sare oja. cu el ma tine pana la 4 zile :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Cam astia sunt pasii care trebuie urmati, insa nu trebuie sa uitam nici de base coat. Daca nu folosim o baza, inainte de a aplica oja se poate pata unghia.

    RăspundețiȘtergere
  6. foarte faine nuantele, in tandem cu primavara, eu prefer sa folosesc oja semipermanenta pentru ca altfel ar trebui sa mi le fac la doua zile

    RăspundețiȘtergere
  7. Woow,superbe aceste nuante. Da, de multe ori asa procedez soi eu cand imi fac manichiura.

    RăspundețiȘtergere
  8. Uite ca nu stiam despre importanta formei pensulei. Am invatat inca un lucru.
    Eu am cumparat recent un creion corector pentru a sterge pielea/cuticulele patate de lacul de unghii :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Daca m-as fi luat numai dupa nume as fi ales Madrid, dar nuanta Istanbului are ceva magic si atragator.

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi plac ambele nuante. Se vad frumos pe unghii. Preturile ojelor Cupio sunt foarte bune si sa stii ca si eu folosesc top coat ca si ultim strat

    RăspundețiȘtergere
  11. Uneori da, uneori nu, depinde de oja,nu obisnuiesc sa aplic mereu de doua ori, mai ales daca e tipul ala de oja care se usuca foarte greu.

    RăspundețiȘtergere