La ce mai viseaza Claudia #163 - Plan with me - Cum imi decorez agenda - Aprilie 2017


Buna fetelor,

Planificarea este foarte importanta pentru mine in ceea ce priveste organizarea. Insa agenda mea este mai mult un hibrid intre agenda si bullet journal, dar ma ajuta foarte mult sa tin lucrurile din viata mea in frau. Si dupa cum stiti, eu sunt o mica Picasso, asa ca astazi va voi arata ce a facut arta din mine: :)


Voi folosit agende sa va organizati?

Kiss Kiss si o saptamana frumoasa!

Share:

12 comentarii

  1. Si eu am o agenda unde imi notez tot ce ma intereseaza, dar cand este vorba de planuri....nu reusesc mereu sa ma tin de ele!
    Mai degraba cand fac ceva in mod spontan, imi ies toate si inca in plus ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti urez de acum ,, La multi ani!''. Buna idee cu agenda. Am si eu o agenda, dar nu e organizata, e o brambureala. O sa-mi fac alta si o sa te copiez, ma lasi?

    RăspundețiȘtergere
  3. Iti urez de acum ,, La multi ani!''. Buna idee cu agenda. Am si eu o agenda, dar nu e organizata, e o brambureala. O sa-mi fac alta si o sa te copiez, ma lasi?

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place ideea ta cu agenda, insa eu nu sunt tenu care sa scrie totul, desi uneori ar fi bine. Unele chestii 2-3 le scriu intr.un document text in calculator.

    RăspundețiȘtergere
  5. La un moment dat incepusem si eu sa-mi decorez agenda, iar mai nou vreau sa incerc tehnica servetelului pentru coperti. Sa vedem daca-mi iese.

    RăspundețiȘtergere
  6. Albu Steluța Georgiana3 aprilie 2017 la 00:54

    Și eu mă organizez cu ajutorul unor agende��

    RăspundețiȘtergere
  7. imi place ca te organizezi asa frumos, eu cu planificarea nu prea le am si de multe ori imi pare rau!

    RăspundețiȘtergere
  8. eu nu pot sa-mi planific deloc zilele, articolele, evenimentele, absolut nimic. sunt mai repezita, sa zic asa. dar imi plac agendele, mai ales cele decorate asa fain!

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu folosesc agende fizice pe hartie, dar folosesc alte agende virtuale, a telefonului, a lui Google, etc.

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi place ideea de a-mi decora agenda, insa, din pacate, nu prea am timp pentru a face si asta. Asadar, aleg varianta cea mai comoda si caut agende dragute prin librarii sau la Jumbo

    RăspundețiȘtergere
  11. Iubesc agendele si de multe ori apelez la ele sa-mi pun ordine-n ganduri. Nu am timp sa le decorez si prefer sa le iau cu sina. Am eu o atractie pentru acest gen de agende

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu știu cum de voua femeilor va ies agendele atat de frumos, pentru ca si eu ca barbat am încercat ceva de genul, dar sa fiu sincer... chiar nu imi iese niciodata nimic mai mult decat cateva mazgalituri. Dar deh, ce sa si faci. :P A ta chiar e frumoasă.

    RăspundețiȘtergere