Cum m-am lasat convinsa sa ma indrept catre o farmacie online


Buna fetelor,

Stiti deja ca mie imi place sa fac shopping online. Cosmeticele sunt pe primul loc in acest top, insa nu refuz niciodata sa achizitionez produse pentru casa, haine, accesorii si incaltaminte. Pe de alta parte, sunt produse pe care prefer sa le cumpar din magazinele fizice si nu as fi avut curaj sa le comand online. Pana acum. Vorbesc, desigur, despre produsele gasite in farmaciile online.

Preferam farmaciile fizice fiindca imi placea de fiecare data sa cer lamuriri la produsele pe care le achizitionam. Fie ca era vorba de pastile, fie de suplimente alimentare, ceaiuri, sau de ce nu jucarii pentru dentitie pentru finul meu, imi era mai la indemana sa cutreier farmaciile din oras, pana gaseam ca cautam si la pret bun.

Insa schimbarea jobului mi-a limitat foarte mult timpul, asa ca majoritatea cumparaturilor mele se indreapta catre online. In afara faptului ca nu trebuie sa mai cutreier toate farmaciile din oras, am aflat ca exista si alte beneficii. De exemplu, nu am cum sa dau peste farmaciste acre, plictisite de munca lor si satule de interactionat cu oamenii. Acest lucru se poate intampla des in farmaciile fizice, asa ca ies din prima in castig. In plus, intr-o farmacie online, ca cea de pe medik-on.ro, pot face cumparaturi oricand, chiar si in zilele de duminica, chiar si dupa miezul noptii. Asadar, pot sa ma uit cat vreau la produse, fara sa fiu zorita de nimeni, si pot alege in pace. De asemenea, dintr-o farmacie online nu o sa ies niciodata cu microbii altora. Nu stiu cum e la voi, dar eu cand intru intr-o farmacie fizica, si vad ca toata lumea tuseste si stranuta, de la cumparatori pana la farmaciste, ma cam strange in spate si deja ma gandesc ca o sa ma imbolnavesc si eu. Un alt avantaj este posibilitatea de a ma bucura de oferte si reduceri- unori mai mari decat cele din famacii.


Un mare alt beneficiu este posibilitatea de a alege produsele pe care ni le dorim. Le putem gasi pe toate intr-un singur loc, fara a peirde timp pretios mergand de la o farmacie la alta. Nu de putine ori mi s-a intamplat ca la o farmacie fizica sa incerce farmacista sa  imi schimbe tratamentul cu alte pastile, de fiecare data mai scumpe, motivand ca pe cele clasice nu le mai au pe stoc. Este total neplacut sa se intample asta, mai ales in cazurile in care facem cumparaturi pentru altcineva, nu?

Voi ce parere aveti despre farmaciile online? Ati fi dispuse sa achizitionati produse din ele?

Kiss Kiss

Share:

14 comentarii

  1. Si eu am comandat ceva de pe acest site! Au preturi foarte bune :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu comand de pe farmacii online, fara probleme, in general produse cosmetice, suplimente sau vitamine.

    RăspundețiȘtergere
  3. in farmaciile online produsele sunt mai ieftine. pacat ca nu pot comanda si medicamentele pe reteta de la ei :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Produsele din farmaciile online sunt mult mai ieftine decat in farmaciile obisnuite...si eu am comandat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca e mai convenabil uneori sa comenzi online deoarece poti prinde tot felul de promotii pe care in magazinele fizice nu le gasesti!

    RăspundețiȘtergere
  6. am luat si eu online dar doar ce nu am gasit in farmacie, e o metoda buna pentru produse ce se gasesc mai greu!

    RăspundețiȘtergere
  7. auuuu... mi-ai adus aminte de microbi!!! aici ai mare dreptate, mai ales in sezon vezi cum se raspandesc. prefer sa ma tin departe!

    RăspundețiȘtergere
  8. As comanda online daca pretul transportului ar fi convenabil.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu am comandat pana acum dintr-o farmacie online, dar cu siguranta as face o comanda daca preturile sunt mai mici si sa scap de aglomeratia din cele offline.

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu cumpar numai daca nu gasesc ceea ce caut in farmacia offline, dar de obicei nu caut ceva greu de gasit.

    RăspundețiȘtergere
  11. Mi-ar placea ca toate farmaciile sa aiba site si sa putem verifica ofertele si preturile.

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu prefer sa cumpar online tocmai pentru ca ma scuteste de efortul de a merge din sediu in sediu ca sa caut ce am nevoie

    RăspundețiȘtergere
  13. Farmaciile online sunt mult mai comode si ne scutesc de multe drumuri si nervi :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Pana acum cateva luni mi se parea ciudat sa comanda dintr-o farmacie online. Acum s-au schimbat lucrurile si profit de preturile mici si imi comand diverse dermato-cosmetice

    RăspundețiȘtergere