La ce mai viseaza Claudia #158 - 3 idei de martisoare


Buna fetelor,

Se apropie 1 Martie. Nu stiu cum e la voi, dar la mine in zona se ofera martisoare persoanelor de gen masculin, dar si celor de gen feminin, ca o ultima moda. Eu astazi va recomand 3 idei de martisoare, atat clasice, cat si mai diferite. Haideti sa vedeti ce o sa ofer eu anul acesta:

1. Martisor clasic. Varianta aceasta merge pentru persoanele traditionaliste, care asteapta celebrul snur cu alb si rosu. Costa 10-20 de bani si puteti atasa ce va trece prin cap.



2. Mar-tisor. Am vazut anul trecut varianta asta si anul acesta vreau sa ofer si eu persoanelor apropiate, care vor aprecia un asemenea mar-tisor :)


3. Martisor Melkior - pentru impatimitele de beauty, de oje, de frumos, ba chiar se potriveste tuturor persoanelor de gen feminin. Il gasiti AICI la pret bun :D


Voi oferiti martisoare de 1 martie?

Kiss Kiss.

Share:

10 comentarii

  1. Si eu am comandat cateva oje tip martisor de la Melkior, sunt extrem de faine. Cu siguranta prietenele mele le vor indragi mult.

    RăspundețiȘtergere
  2. Super interesanta ideea cu marul. Niciodata nu m-am gandit la o asociere de acest gen! Ar fi placut sa primesc o oja drept martisor sau poate chiar un luciu de buze de la melkior

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place ideea cu merele o s-o folosesc si eu la anu` la gradii. Anul asta am ales sa dau martisoare dulci din zahar, personalizate cu Frozen.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da si eu ofer martisoare in fiecare an, dar cele traditionale.

    RăspundețiȘtergere
  5. Martisorul Melkior mi se pare foarte potrivit, mai ales ca rosul va fi o culoare mereu la moda pentru manichiura.

    RăspundețiȘtergere
  6. ce idee faina cea cu marul pentru martisor

    RăspundețiȘtergere