5 ponturi pentru un make-up perfect la prima întâlnire



Femeile acordă extrem de multă atenţie atunci când ies din casă, astfel că, aspecte precum make-up-ul, coafura, vestimentaţia sau accesoriile sunt întotdeauna atent analizate, în oglindă, minute în şir. Conform The Telegraph, cercetătorii britanici au ajuns la concluzia că femeile dedică aproximativ 136 de zile din viaţa lor machiajului sau alegerii hainelor potrivite. Astfel, în medie sunt alocate 30 de minute pentru spălarea părului, 20 de minute pentru realizarea make-up-ului şi alte 15 minute pentru manichiură.
Luna februarie este luna dedicată iubirii şi reprezintă, în mod evident, perioada în care cuplurile îşi celebrează dragostea, iar cei singuri au mai multe șanse să-și găsească sufletul pereche, astfel că, aspectul fizic este mai important ca oricând.


Iată câteva sfaturi pentru un make-up de excepţie la prima întâlnire oferite de specialiștii Life-Care®  România.
1.       Un ten sănătos, este un ten frumos
Utilizarea cu regularitate a unor creme hidratante, va oferi tenului un aspect sănătos şi îl va face să arate impecabil, indiferent de make-up-ul ales. Astfel, cu cât pielea arată mai bine, cu atât produsele de make-up vor putea fi întinse cu uşurinţă, iar efectul final va fi cel scontat.
2.       Nuanţele de roşu trezesc pasiunea
Nuanţele de roşu, în diversele lor forme, sunt alegerea ideală, pentru luna îndrăgostiţilor. Astfel, alegerea unui ruj roşu spre exemplu, pentru o cină romantică, fie ea şi în regim de  prima întâlnire, poate fi alegerea ideală. Rujurile Biotissima® au în componenta lor pigmenţi intenşi şi o textură cremoasă, care iti fac buzele seducătoare şi irezistibile. Astfel, rujul Biotissima®, în nuanţa de roşu profund, 35 lei, poate face diferenţa, la prima întâlnire. Datorită untului de cacao organic, a uleiului de ricin, dar şi a uleiului de măsline organic, rujul Biotissima® oferă hidratare profundă şi un aspect de invidiat.



3.       Ochii conturaţi sunt oglinda sufletului
În luna februarie, luna îndrăgostiţilor, femeile fac eforturi să arate impecabil. Prima întâlnire însă, în cazul doamnelor singure, le poate da bătăi de cap şi pot exagera în anumite privinţe, atât în ceea ce priveşte make-up-ul, cât şi în alegerea vestimentaţiei.
Nuanţele de roşu pe buze stârnesc întotdeauna pasiunea şi sunt, de cele mai multe ori, atribuite femeilor puternice şi independente. Buzele roşii cer însă că make-up-ul din zona ochilor să fie unul simplu și discret, fără foarte multe culori. Specialiştii în make-up recomandă un make-up simplu, dintr-o dungă fină de tuș, pentru a nu încărca pleoapa. Tușul negru de ochi Biotissima®, 38 lei, poate fi alegerea ideală, întrucât are o pensulă extrem de uşor de utilizat care oferă precizie maximă, fără prea mare bătaie de cap.



4.       Consolidarea make-up-ului – rezistență garantată
Consolidarea make-up-ului este un pas extrem de important, mai ales că prima impresie, în cazul primei întâlniri, va rămâne mult timp, în mintea partenerului. Astfel, după realizarea make-up-ului, este necesară aplicarea unui strat subţire de pudră, care va fixa întreg make-up-ul.
5.       Perfectă, din cap până-n picioare
Prima întâlnire este, de obicei, cea mai dificilă, si implică de cele mai multe ori şi foarte multe gesturi, astfel că, mâinile, joacă rolul principal. În general, oamenii folosesc mâinile pentru a gesticula, pentru a explica, pentru a atrage atenţia şi, cum manichiura trebuie să fie impecabilă, lacul de unghii Biotissima®  roşu închis, 10 lei, este alegerea ideală, pentru un aspect perfect, din cap până în picioare.


Un aspect impecabil, un vocabular adecvat şi maniere ireproşabile reprezintă reţeta de succes pentru întâlnirile reușite, aflate în toi în luna februarie.
Produsele Biotissima® sunt certificate BIO, oferind astfel garanţia beneficiilor importante aduse sănătăţii tenului. A trăi Bio înseamnă a elimina din jur tot ceea ce este artificial, chimic sau procesat, astfel că, un mod de viaţă organic reprezintă o alegere firească pentru cei ce vor să-şi schimbe viaţa. Cosmeticele Bio-organice sunt benefice nu numai pentru om, ci şi pentru natură, producătorii de cosmetice organice încercând să folosească ambalaje cât mai puţine, și biodegradabile, pentru a nu dăuna mediului înconjurător.
Despre companie:
Life Care® este în prezent cea mai mare companie de Vânzări Directe din România, orientată pe vânzarea de produse Bio, naturale şi vegane. În plus, numeroase publicaţii precum Forbes, Capital, Money Channel, Wall-Street şi altele au detaliat activitatea Life Care®, recunoscând astfel eficiența sistemului.

Înfiinţată în 2005, Life Care®, prima şi cea mai importantă companie românească din domeniul vânzărilor directe, crede că o viaţă mai bună şi mai fericită înseamnă prosperitate, sănătate şi frumuseţe. Portofoliul companiei include peste 500 produse BIO, create după reţete originale Life Care® şi produse în Germania, Italia, Franţa sau SUA: cosmetice şi produse de îngrijire personală, suplimente nutritive şi cosmetice terapeutice, precum şi produse destinate curăţeniei şi îngrijirii casei. Acestea pot fi achiziţionate atât de la partenerii Life Care® e, cât şi online, direct pe www.life-care.com. Astăzi, Life Care®  înseamnă peste 5 milioane de consumatori unici, mai mult de 20 milioane de produse vândute şi peste 2 milioane de pachete livrate consumatorilor.

Share:

27 comentarii

  1. Prima mea intalnire, dar si ultima prima intalnire a fost cu sotul meu :D si am pus accentul pe ochi, pentru buze doar balsam, stiam ca o sa ma sarute :)) si mult parfum.

    RăspundețiȘtergere
  2. Utile sfaturile pentru prima intalnire :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sfaturile tale sunt foarte bune. Cu sigurantae fiecare poate adopta alte tipuri de machiaje in functide de preferintele fiecareia
    Cosmin

    RăspundețiȘtergere
  4. Am vazut aceeasi tema de articol si la Amalia de la Glam Update. Tot acolo am facut cunostinta cu produsele Biotissima. Abia astept sa le incerc si eu in curand!

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte bune sfaturile pentru un make-up perfect ;;) mi se par interesante aceste produse....imi face cu ochiul tusul <3...tentant si bun ca pret ;;) Pupicei! :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Vreau să văd o poză cu fața voastră înainte și după make-up-ul de dimineață! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Am mai citit aceleași sfaturi și la alte bloggerițe. Un ruj roșu te scoate mereu din anonimat.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu am testat inca produsele lor, dar am auzit numai de bine.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu am folosit produse Life Care dar nu o sa le ignor daca o sa dau peste ele. Cat despre machiaj...ar trebui sa ma aranjez si eu mai mult, sunt constienta. E bine a mai invat si eu una alta in aceasta materie :)

    RăspundețiȘtergere
  10. La prima intalnire m-am dat cu ruj si cam atat. Nici nu cred ca aveam farduri pe vremea aia :)))

    RăspundețiȘtergere
  11. E greu sa arati perfect la o prima intalnire si tips and tricks-urile tale nu sunt de neglijat.

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu am testat aceste produse dar cred ca sunt excelente pentru un machiaj frumos.

    RăspundețiȘtergere
  13. N-am auzit de marca asta dar mi-ar placea sa vad un machiaj cu ele si un review.

    RăspundețiȘtergere
  14. au niste preturi destul de accesibile si am mai citit pareri pozitive despre ele!

    RăspundețiȘtergere
  15. mmm eun comunicat...copy-paste...
    AM si eu produsele si sunt incantata de ele. SUnt faine! :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Cunosc si eu produsele lor si sunt intradevar foarte bune. Sincer, nici nu-mi mai aduc aminte cum m-am machiat la prima intalnire pentru ca pe atunci nu prea stiam cum se aplica makeup-ul.

    RăspundețiȘtergere
  17. Din punctul meu de vedere, o primă întâlnire trebuie să fie cât mai naturală, din toate punctele de vedere, în fond, nu machiajul ne face să fim femei adevărate. Acum nu spun că nu e ok un mic ajutor pentru frumusețe, dar nici prea mult stres să fie, nu?

    RăspundețiȘtergere
  18. Ruj rosu si tus le folosesc de zi cu zi, nu numai la o intalnire mai speciala sau poate nu se stie de cine ma impiedic la semafor

    RăspundețiȘtergere
  19. Imi place designul acestor produse. As fi tentata sa incerc si eu produsele lor

    RăspundețiȘtergere
  20. Nu am auzit de aceste produse,merita incercate. Eu am trecut demult deprima intalnire insa la o iesire cu sotul meu un machiaj dragut e oricand bine venit

    RăspundețiȘtergere
  21. Nu am auzit pana acum de aceste produse dar cred ca merita incercate.

    RăspundețiȘtergere
  22. Mi se pare foarte dragut ca ai abordat aceasta tema.

    RăspundețiȘtergere
  23. Draguta tema, dar pentru cele care urmeaza sa fie la prima intalnire...a mea a fost in urma cu mai bine de 9 ani :))

    RăspundețiȘtergere
  24. Si eu am avut ocazia sa incerc aceste produse si mi-au placut foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
  25. Pentru o prima intalnire clar as merge pe rosu.

    RăspundețiȘtergere
  26. N-am știut de aceasta marca până acum, dar arată foarte bine...Utile sfaturile

    RăspundețiȘtergere