Review: Demachiant Bifazic pentru Buze si ochi L`Oreal Paris

Buna fetelor,

Cand exista cerere, trebuie sa existe si oferta, nu? Pornind de la aceasta idee, m-am apucat imediat de treaba cand am vazut ca este intrebat acest produs, mai ales ca i-am promis si un review. Si am inceput cu cautarea de poze. Eu am un folder special creat pentru blog, in care pun toate pozele blog-related, pe caprarii - foldere cu data in care le-am transferat in laptop. Teoretic ar trebui ca aceasta metoda sa aiba succes, practic.... se intampla sa fie discrepante fooooarte mari intre data cand am facut poza, data cand le-am transferat in folder, si data in care vad lumina blogului aceste poze. Trebuie asadar sa gasesc o alta metoda de organizare, asa ca daca voi aveti idei stralucite, va rog sa le impartiti si cu mine, si sa salvati o gramada de review-uri care nu mai apar pe blog din simplul motiv ca le pierd pozele :D

Revenind la vedeta de astazi, tin sa precizez ca am primit-o cadou, impreuna cu un rimel tot de la aceasta firma, de la draga mea prietena Paola, care scrie AICI intr-un stil tare simpatic, asa ca recomand sa-i faceti si ei o vizita de curtoazie :D

Evident, sticluta era plina, dar dupa cum va spuneam si mai sus, sunt maestra la pierdutul pozelor, asa ca aceasta poza a fost facuta la ceva vreme dupa ce am inceput sa folosesc produsul si am realizat ca mi-au disparut pozele initiale in nebuloasa timpului.


Ce spun ei: Demachiant special pentru ochi si buze. Special pentru machiaj waterproof si rezistent. A se agita inainte de utilizare. Testat sub control oftalmologic.

Ce spun eu: Sa incepem cu ambalajul, ca de obicei - ambalaj de plastic, destul de micut, compact si cu o forma patratoasa, rar intalnita pentru acest tip de produse, care de obicei au ambalaje cu forme mai rotunjite. Nu ma plang, este mult mai usor de depozitat, neocupand prea mult loc in dulapiorul si asa devenit neincapator. :D Sistemul de inchidere/deschidere este simplu si usor de folosit, nefiind un hazard pentru unghiile mele, asa ca si aici are o bila alba. Si daca tot suntem la bile albe, mai primeste una si pentru orificiul de dozare, care mi-a asigurat de fiecare data o utilizare a produsului pe discheta demachianta, si nu in chiuveta.


Ca toate demachiantele bifazice, este format din doua parti - o parte albastra, mai uleioasa, si partea trasparenta. Cele 2 parti se amesteca prin agitare, apoi se aplica pe o discheta demachianta. Cele 2 parti nu se separa prea usor, asa ca daca aveti de indepartat un machiaj mai complex, o singura agitare a sticlutei este de ajuns.


In ceea ce priveste eficienta bifazicului, si aici sunt multe de spus. Eu folosesc de obicei un machiaj minimal al ochilor - corector, rimel, creion pentru conturarea sprancenelor, si ma feresc, pe cat se poate, de formulele waterproof ale rimelurilor, observand ca nu sunt prea delicate cu genele mele. In aceste conditii, indepartarea machiajului se face cu usurinta - imbib cu putin bifazic, agitat in prealabil, o discheta demachianta, o aplic pe zona ochilor, o las sa actioneze cateva zeci de secunde, apoi indepartez machiajul, masand usor. Machiajul se indeparteaza foarte rapid, fara efort, si fara a fi nevoita sa folosesc si o a doua discheta, fara sa ma ung pana la urechi sau sa ma trezesc cu racoon eyes dupa. Daca am un machiaj mai elaborat, la care am adaugat si cateva nuante de fard si un tus negru, folosesc doua dischete demachiante, pentru a fi ferm convinsa ca am indepartat cu succes si ultima urma de machiaj. L-am folosit si pentru buze, pentru a indeparta rujul rezistent la transfer, si s-a comportat exemplar. Pielea nu-mi ramane uleioasa dupa utilizare, dar oricum eu continui rutina de curatare cu o apa micelara, apoi un produs solubil in apa.

Inca un aspect demn de semnalat, pe langa eficienta produsului, este delicatetea lui. Nu ustura, nu pisca, nu mi-a creat niciun discomfort, nici in putinele cazuri cand mi-a intrat in ochi. In plus, nu am gasit niciodata pe discheta demachianta gene cazute de la ochi, lucru care m-ar face sa opresc utilizarea oricarui bifazic, oricat de bun ar fi.

Este spornic,consumandu-se destul de greu, mai ales daca optati sa indepartati un machiaj mai simplu cu el, iar cantitatea sticlutei este indestulatoare.

Singurul aspect mai putin placut, daca pot sa-l numesc asa, este pretul cam ridicat, ceea ce-l incadreaza ca fiind un produs cu pret mediu spre ridicat, lucru care m-ar face sa ma gandesc de doua ori inainte sa-l achizitionez. Totusi, daca aveti ocazia, va recomand sa ii dati o sansa si sa-l incercati, fiind un produs bland si eficient, bine formulat.

Ingrediente:



Cantitate: 125 ml.

Valabilitate:  6 luni de la deschidere.

Pret: 22 - 27 lei, depinde de magazin sau de oferte.

Unde se gaseste: in supermarketuri sau online, AICI, la 21% reducere.

Voi ati incercat acest demachiant bifazic de la L`Oreal?

Kiss Kiss.

Share:

7 comentarii

  1. Nu am incercat demachiantul asta si poate o sa ii dau o sansa vreodata :D. Insa pretul nu mi se pare deloc ridicat. 22 lei pentru un demachiant de 125 ml care e si bun nu e scump. Cam atat costa si cel de la Nivea care il folosesc eu :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e scump, dar are un pret destul de ridicat, in conditiile in care sunt pe piata si demachiante bifazice la 8 lei sticluta de 125 ml :D Pe cel de la Nivea neaparat trebuie sa-l incerc si eu, parca in Kaufland l-am vazut la un pret bun de vreo 15 lei, daca nu ma insel.

      Ștergere
  2. O să-l trec și pe el pe lista bifazicelor de încercat, mulțumim de review! Mie prețul chiar nu mi se pare așa ridicat, e chiar foarte ok, cam atât costă toate bifazicele care mie îmi plac.

    Cât despre pozele pentru blog, eu le am organizate pe categorii - review, cumpărături, manichiuri, week in photos etc. Iar la review le pun fiecare în propriul folder È™i le numerotez în funcÈ›ie de ordinea în care le-am făcut È™i le notez „done” pe cele publicate. Poate pare mare bătaie de cap, dar pentru mine metoda asta funcÈ›ionează foarte bine, dacă pierd vreo poză e din cauză că am lăsat-o în folderul nepotrivit. A, È™i le mai È›in împărÈ›ite È™i pe ani. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa stii ca si asta e o varianta de sortare tar interesanta. eu am un folder Done, in care pun toate pozele produselor despre care am scris, se pare ca o sa trebuiasca sa ii dau upgrate metodei mele! Multumesc mult pentru idei!

      Ștergere
  3. N-am incercat niciun demachiant de la L Oreal, eu m-am inteles super cu cele de la Ziaja si de la Nivea. Intr-adevar, pretul e un pic mai marisor, dar din ce spui tu, il merita!
    Si mie mi se mai intampla faza cu pozele, eu le bag prin telefon, prin laptopul de la munca, prin laptopul de acasa, si uit de ele, le mai sterg...ba uit sa fac poze produselor si ma trezesc abia cand le arunc...e greu cu review-urile! Dar ma tratez!

    RăspundețiȘtergere
  4. nu stiam ca si ei au bifazic, nu prea sunt fan loreal dar ma tenteaza acest produs

    RăspundețiȘtergere
  5. nu stiam ca si ei au bifazic, nu prea sunt fan loreal dar ma tenteaza acest produs

    RăspundețiȘtergere