Beauty Alert: Ghid de shopping Nivea pentru Craciun din grija pentru CELE DRAGI

Descoperă tot ce-i mai frumos de Sărbători: grija pentru cei dragi


Cea mai aşteptată sărbătoare a anului îşi face simţită prezenţa, iar decoraţiunile colorate din magazine, luminiţele din oraş sau colindele de la radio te îndeamnă să pornești în căutarea cadourilor perfecte pentru cei dragi.

NIVEA îți vine în ajutor pentru a te bucura de sărbători, oferind îngrijire celor dragi, cu patru cadouri speciale pentru mama, sora sau cea mai bună prietenă! 




Dăruieşte îngrijire pentru sora ta sau pentru cea mai bună prietenă!



Fie că alegi să dăruieÅŸti un ten fără riduri cu ajutorul cadoului special NIVEA Q10 Cremă de zi ÅŸi lapte demachiant sau o piele hidratată ÅŸi parfumată cu pachetul de sărbători NIVEA Care, gelul de duÅŸ cremă Harmony Time ÅŸi deodorantul Fresh Flower, manifestă-Å£i grija faţă de cei dragi în perioada Crăciunului.  



Dăruieşte zâmbete şi o piele incredibil de frumoasă pentru mama ta!




 EmoÅ£ia deschiderii darurilor ÅŸi zâmbetul de încântare sunt de nepreÅ£uit! Alege să îţi suprinzi mama cu cadoul special NIVEA Creme ce conÅ£ine laptele de corp hidratant, gel de duÅŸ cremă Creme Care ÅŸi crema pentru mâini NIVEA Creme pentru o piele intens hidratată. Cum un ten curat ÅŸi luminos este dorinÅ£a oricărei femei, oferă în dar mamei tale cadoul special NIVEA Q10 Serum Pearls ÅŸi Apa delicată de curăţare 3în1 pentru toate tipurile de piele.


Alături de NIVEA, descoperă tot ce-i mai frumos de Sărbători: grija pentru cei dragi!


Preţ Cadou special de Crăciun NIVEA Q10 Anti-rid: Cremă de zi şi Lapte demachiant: 49.3 lei
Preţ Cadou special de Crăciun NIVEA Q10 Anti-rid: Serum Pearls şi Apă delicată de curăţare 3în1 pentru toate tipurile de piele: 58.5 lei
Preţ Cadou special de Crăciun NIVEA Care, Gel de duş cremă Harmony Time şi deodorant Fresh Flower: 45.8 lei
Preţ Cadou special de Crăciun NIVEA Creme: Lapte de corp hidratant, Gel de duş cremă Creme Care şi cremă pentru mâini NIVEA Creme: 39.9 lei.

Despre NIVEA:

NIVEA este cea mai de încredere marcă de îngrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezintă expresia inovaÅ£iei ÅŸi calităţii superioare în sfera produselor destinate îngrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari ÅŸi mai importante branduri globale. 
Manifestând mereu grijă pentru oameni, NIVEA a ajuns să fie, de-a lungul timpului, mai mult decât o marcă de îngrijire personală, devenind parte din familie.

*Sursă: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand în categoriile: Îngrijirea Corpului, Îngrijirea Feţei şi Îngrijirea Mâinilor; în ceea ce priveşte valoarea de vânzare cu amănunte, în 2012.

Share:

3 comentarii