Beauty Alert : Ghid de shopping Nivea pentru Craciun din grija pentru CEI DRAGI

Oferă cadouri inspirate de la NIVEA MEN şi descoperă tot ce-i mai frumos de Sărbători: grija pentru cei dragi


Alegerea cadourilor pentru bărbatul din viaÅ£a ta, întotdeauna o decizie dificilă, nu-i aÅŸa? Ceri sfaturi, întrebi, te documentezi, însă îţi dai seama, din nou, că achiziÅ£ionarea darului potrivit este o adevărată provocare!  

NIVEA MEN te scoate din impas şi îţi propune câteva idei de cadouri inspirate pentru partenerul, fratele sau tatăl tău: darurile speciale de Crăciun de la NIVEA MEN.


Alege să-ţi surprinzi partenerul cu un cadou special NIVEA MEN Sensitive ce conţine gelul pentru ras şi balsamul după ras NIVEA MEN Sensitive care protejează pielea sensibilă împotriva iritaţiilor şi tendinţei de uscare. De asemenea, cu deodorantul Invisible for Black&White, se va bucura de protecţie eficientă.



Pentru bărbaÅ£ii din familia ta, NIVEA MEN îţi recomandă cadoul special NIVEA MEN Original Care ce conÅ£ine gelul pentru ras ÅŸi balsamul după ras NIVEA MEN Original pentru un bărbierit ca la carte de Crăciun: eficient, confortabil ÅŸi blând cu pielea bărbaÅ£ilor. De asemenea, prospeÅ£imea îi va însoÅ£i pe durata Sărbătorilor cu deodorantul NIVEA MEN Fresh Active. 


Dacă alegi să oferi protecÅ£ie eficientă a pielii împotriva bacteriilor, pachetul special NIVEA MEN Silver Protect este darul ideal pentru tatăl sau fratele tău!  



Îngrijire eficientă de la NIVEA MEN, pentru fiecare bărbat!

Preţ Cadou special de Crăciun NIVEA MEN Sensitive: 60.2 lei
Preţ Cadou special de Crăciun NIVEA MEN Original Care: 60.2 lei
Preţ Cadou special de Crăciun NIVEA MEN Silver Protect: 30.7 lei



Despre NIVEA MEN

Marca NIVEA MEN aparÅ£ine grupului german Beiersdorf AG ÅŸi este unul dintre brandurile de top în îngrijirea masculină, la nivel mondial ÅŸi numărul 1 în România*. Gamele din portofoliu se extind de la produse pentru bărbierit ÅŸi creme pentru ten, până la geluri de duÅŸ, ÅŸampoane, produse de styling ÅŸi deodorante, acoperind astfel toate nevoile de îngrijire ÅŸi igienă personală ale bărbaÅ£ilor moderni. Cu o istorie de peste 90 ani, rolul NIVEA MEN este de a scoate la lumină potenÅ£ialul fiecărui bărbat ÅŸi de a-i spori încrederea în sine pentru a realiza lucruri măreÅ£e.   


* Date Nielsen®, Retail Audit, categoria personalizată de produse pentru îngrijire masculină, valoare vânzări iulie 2014 – iunie 2015, pentru Total România.

Share:

1 comentarii