Beauty Alert: Simte-te liberă cu noua gamă NIVEA Intimo Fresh!

Simte-te liberă cu noua gamă NIVEA Intimo Fresh!  

Ştiai că zona intimă necesită o îngrijire diferită faţă de restul corpului? 
Spune adio săpunului sau gelului de duş şi descoperă noua gamă NIVEA Intimo Fresh, special creată pentru cea mai delicată zonă a corpului tău. Adaugă pasul îngrijirii intime în ritualul zilnic de frumuseţe şi bucură-te de prospețime întreaga zi! Nu-ţi face griji că va trebui să aloci foarte mult timp pentru asta, deoarce noua gamă de la NIVEA oferă îngrijire rapidă, eficientă şi delicată, contribuind major la întărirea barierei de protecţie împotriva iritaţiilor, inflamaţiilor şi infecţiilor, datorită ingredientelor naturale.              
 Iritaţiile pot apărea atunci când zona intimă este îngrijită necorespunzător, cu produse destinate îngrijirii corpului.  Deoarece PH-ul zonei intime este mai scăzut spre deosebire de cel al pielii corpului, noua gamă NIVEA Intimo Fresh menţine pH-ul vaginal la un nivel normal și oferă îngrijire delicată, fără coloranţi, săpun sau alcool.

Începe ritualul tău de îngrijire încă din timpul duşului cu loţiunea pentru spălare NIVEA Intimo Fresh. Ideală folosirii zilnice, loţiunea curăţă blând pielea datorită ingredientelor naturale precum aloe vera şi acid lactic, oferind protecţie şi confort de durată.   Pentru momentele în care ai nevoie de prospeţime rapid, foloseşte şerveţelele umede din gama NIVEA Intimo Fresh ce oferă o îngrijire imediată şi confort îndelungat.


Produsele din gama NIVEA Intimo Fresh au proprietăţi antibacteriene, fiind testate ginecologic şi dermatologic.
Preţ NIVEA Intimo Fresh loţiune pentru spălare: 16.71 lei, 250 ml.
Preţ NIVEA Intimo Fresh şerveţele umede: 9.21 lei, (20 bucăţi).

Despre NIVEA:

NIVEA este cea mai de încredere marcă de îngrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezintă expresia inovaţiei şi calităţii superioare în sfera produselor destinate îngrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari şi mai importante branduri globale. 
Manifestând mereu grijă pentru oameni, NIVEA a ajuns să fie, de-a lungul timpului, mai mult decât o marcă de îngrijire personală, devenind parte din familie.

*Sursă: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand în categoriile: Îngrijirea Corpului, Îngrijirea Feţei şi Îngrijirea Mâinilor; în ceea ce priveşte valoarea de vânzare cu amănunte, în 2012.

Share:

0 comentarii