Review: Cocoa Butter Body Scrub de la Ziaja

Buna fetelor,

Prin primavara am avut norocul sa castig niste produse de la Ziaja (se pronunta Jaia)  la un concurs, iau cei de la FaceBucharest au fost niste draguti si mi-au trimis si un catalog cu toate produsele lor si o multitudine de mostre. Daca in mostre m-am infipt din momentul in care le-am vazut, ba chiar am dat share si la prieteni, sa incerce aceste produse, in ceea ce priveste produsele full size am asteptat, si bine am facut. Gama pe care am primit-o a fost cu unt de cacao, si am considerat de cuviinta sa o folosesc la inceputul sezonului rece, cand simtul meu olfactiv va aprecia si mai mult aroma sa.

Primul produs intrat in teste a fost, evident, exfoliantul de corp cu unt de cacao:



Ce spun ei: Curata delicat, elimina celulele moarte, imbunatateste microcirculatia si restabileste echilibrul de hidratare al pielii. Testat dermatologic. Se aplica pe pielea umeda de 2-3 ori pe saptamana prin masaj circular, apoi se clateste cu apa calduta. 

Ce spun eu: In primul rand, sa vorbim despre ambalaj. Chiar daca nu este cel mai igienic tip de ambalaj, am observat ca prefer mai mult genul acesta de amabalaj , borcanel, cand vine vorba despre astfel de produse, fiindca imi ofera cel mai simplu si mai usor acces la toata cantitatea din el, fara a ma chinui. Capacul se inchide printr-un sistem de invartire, iar sub capac am descoperit ca are folie de protectie, care imi garanteaza ca sunt prima persoana care atinge produsul. Big like de la mine. :D


Exfoliantul de corp are o textura light, un miros delicios si o culoare maro, care te duce cu gandul la ciocolata. Trebuie totusi sa precizez ca, dintre cele 3 produse incercate din aceasta gama, acest exfoliant de corp are un miros putin mai slab ca intensitate in ceea ce priveste aroma ciocolatoasa. Microgranulele exfoliante sunt, asa cum le zice si numele, foarte mici, dar reusesc sa exfolieze pielea perfect, sa inlature cu grija celulele moarte, fara insa a o zgaria sau a provoca neplaceri. Avand, asa cum v-am precizat, o textura light, se aplica si se clateste cu usurinta, nelasand in urma o pelicula uleioasa.


Din gama scruburilor pentru corp fac parte mai multe variante, una mai delicioasa ca alta: cu portocale, cu unt de shea si zahar si cu alge, si recunosc ca sunt tentata sa le incerc pe toate.

Ingrediente:



Cantitate: 200 ml.

Valabilitate: indicata pe ambalaj, in functie de lot.

Pret: pana in 20 de lei, depinde de unde achizitionati.

Unde se gaseste: direct pe pagina de Facebook FaceBucharest sau in plafare.

Voi ati incercat acest exfoliamt de corp?

Kiss Kiss.

Share:

10 comentarii

  1. Nu l-am incercat, insa recunosc ca mirosul ma tenteaza la nebunie. Nu stiu de ce-mi imaginez ca miroase a prajituri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am folosit 3 produse si am fost impresionata de aceasta firma. Ar trebui sa fie Promovați mai mult. Sunt ieftine si bune

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca miroase genial! Eu am incercat doua produse din gama Olive Leaf si am fost incantata!

    RăspundețiȘtergere
  4. cred ca e adorabil, le am pe lista dar trebuie sa termin intai ce mai am!

    RăspundețiȘtergere