La ce mai viseaza Claudia # 95 - Dracula Untold

Buna fetelor,

Pornind de la o melodie gasita pe Youtube in urma cu ceva vreme, cautand, evident, altceva total diferit, am dat peste un trailer al filmului Dracula Untold. Soundtrack-ul filmul este (cel putin in video pe care l-am vazut eu) Everybody wants to save the world, dar in varianta cantata de Lorde, care, btw, este geniala.

Bun... am asteptat sa vina weekend-ul, ca sa ma pot bucura linistita de film. Astazi m-am pregatit, am tras aproape niste popcorn si niste clementine si m-am pus pe treaba. Recunosc, din ce am vazut in trailer, ma asteptam la ceva poate putin mai scary. Sau poate ca am eu crescuta resistenta horror, ca nu m-a inspaimantat deloc. Niciun shiver, nimic. La un moment dat, ciar mi se parea anosta situatia si chiar ma intrebam ce m-a atras asa tare la film.

Si apoi, magia s-a intamplat. Ultima parte, inclusiv finalul, a fost genial, superb si extraordinar. Filmul este despre sacrificiile pe care le faci pentru dragoste si pentru familie, asa ca eu vi-l recomand cu drag, chiar daca sunteti fricoase :D Nu va dau mai multe detalii, ca sa nu spulber supriza si efectul, dar sunt fata buna si va las cu un trailer:



Voi ce film ati vazut in ultima vreme?

Kiss Kiss

Share:

4 comentarii

  1. Interesant, parcă și eu am avut o fază în care mi-am dorit să văd filmul ăsta dar începutul m-o plictisit. Poate o să-l văd luna asta...

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-ai stârnit curiozitatea. Intr-un Timp era înnebunită dupa filmele horror.

    www.rokolla.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  3. Acum nu cred ca mai am scapare, trebuie sa il vad. P.S. sunt fricoasa..

    RăspundețiȘtergere
  4. aaaa, nu prea sunt amatoare, pe urma ma uit in spate cand merg la baie :)))

    RăspundețiȘtergere