Beauty Alert: Piele hidratată pentru o stare de bine, cu Laptele de corp nutritiv de la NIVEA

Piele hidratată pentru o stare de bine, cu Laptele de corp nutritiv de la NIVEA 



Sezonul rece aduce cu sine schimbări ale metabolismului pielii, astfel că, odată ce aceasta nu mai reuşeşte să producă suficienţi agenţi hidratanţi şi lipide, este predispusă uscării. 

Din grijă pentru starea ta de bine, NIVEA îţi recomandă laptele de corp nutritiv care te ajută să menţii echilibrul optim de hidratare, spunând adio senzaţiei de piele uscată! 

Prima formulă de îngrijire a corpului de tip emulsie de ulei în apă, laptele nutritiv de la NIVEA, reduce asprimea pielii încă de la prima aplicare şi menţine hidratarea superioară timp de 24 de ore. Textura sa uşoară, bogată în minerale naturale, ulei de migdale şi Vitamina E, îţi hidratează intens pielea, restabilind bariera naturală de protecţie împotriva radicalilor liberi.

Preţ NIVEA Lapte de corp nutritiv: 17.81 lei (250ml); 23.31 lei (400 ml).


O stare de bine este mai mult decât o senzaţie fizică. Te provocăm să începi programul în 5 paşi,
dezvoltat de către renumitul psiholog *Paula Davis-Laack, care te va ajuta să te eliberezi de stres şi să intensifici starea de bine, restabilindu-ţi mindset-ul pozitiv. 

Pasul 1: Atunci când eşti stresată, opreşte-te şi concentrează-te asupra a ceea ce simt mintea şi corpul tău.

Pasul 2: Creează-ţi un set de obiceiuri de tipul “Dacă… atunci”, cu ajutorul căruia să acorzi timp de calitate pentru tine. Spre exemplu, dacă este luni, atunci vei merge la sală sau, dacă este deja seară, atunci vei lua o gustare uşoară.

Pasul 3: Savurează emoţiile pozitive şi lasă-ţi gândurile să zboare.

Pasul 4: Pune-te pe propria lista de priorităţi şi creează momente dedicate ţie în care să te bucuri de lucrurile care îţi aduc cea mai mare satisfacţie, fără să fii presată de un anumit interval orar. Spre exemplu, poţi petrece timp aranjându-ţi părul, în locul tău preferat din casă.

Pasul 5: Îmbrăţişează-i pe cei dragi. O îmbrăţişare strânsă sau o atingere caldă pe piele eliberează stresul şi elimină oxitocina, un hormon benefic care contribuie major la relaxarea şi încrederea în sine.    
     

* Paula Davis-Laack este scriitoare şi psiholog, cunoscută la nivel internaţional, ce susţine training-uri şi cursuri de coaching pentru profesionişti renumiţi din Statele Unite, Europa, Asia sau Australia. Absolventă a Master-ului de Psihologie Pozitivă Aplicată din cadrul Universităţii din Pennsylvania, Paula este fondator şi CEO “Davis Laack Stress & Resilience Institute”, o organizaţie ce îşi propune să ajute profesionişti din diverse domenii de activitatei să gestioneze sănătos stresul pentru a preveni epuizarea şi a mări capacitatea de adaptare.    

Despre NIVEA:

NIVEA este cea mai de încredere marcă de îngrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezintă expresia inovaţiei şi calităţii superioare în sfera produselor destinate îngrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari şi mai importante branduri globale. 
Manifestând mereu grijă pentru oameni, NIVEA a ajuns să fie, de-a lungul timpului, mai mult decât o marcă de îngrijire personală, devenind parte din familie.

*Sursă: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand în categoriile: Îngrijirea Corpului, Îngrijirea Feţei şi Îngrijirea Mâinilor; în ceea ce priveşte valoarea de vânzare cu amănunte, în 2012.

Share:

1 comentarii