Am testat noua gama Hochland Tartino

Buna fetelor,

Stim deja ca micul dejun este cunoscuta a fi cea mai importanta masa a zilei, atat pentru copiii in crestere, dar si pentru adulti. Ce ne facem insa cand ideile de mic dejun se reduc pe zi ce trece si ne plafonam pe o banala felie de paine unsa cu unt, servita langa o cana cu ceai sau cu lapte? Ei bine, avem 2 variante: ori ne plictisim rapid de micul dejun si incepem sa-l "sarim", ori incercam sa gasim idei inovative pentru a rezolva acest impediment.

Hochland Tartino ne vine in ajutor si transforma banalul tub cu branza topita intr-o unealta decorativa ingenioasa, care da viata oricarui sandwich.

Cu aceste idei in cap am pornit si eu testarea noilor game de branza tartinabila de la Hochland. Am primit intr-o gentuta termoizolanta cate 3 tuburi din fiecare sortiment: Hochland Tartino Natur, cu forma de Spaghetti, Hochland Tartino Rosii, cu forma de trifoi, si Hochland Tartino Spanac, cu forma de Steluta.



Observati, va rog, ca nu sunt eu cea mai talentata in arta decorarii, totusi, am reusit sa fac sandwich-uri mult mai atragatoare decat clasica varianta. Am avut si ajutoare, iar impreuna am transformat micul dejun intr-o distractie pe cinste.




In ceea ce priveste gustul, este fin si delicat, si in cazul nostru - ca am impartit cu toata familia, de la bunici la nepoti, toata lumea a fost multumita, decretandu-se ca vor fi luate in seama la urmatoarea lista de cumparaturi.





Si fiindca am vrut sa stie si restul lumii despre descoperirile mele, am dat sfoara-n tara si am impartit pliante in stanga si in dreapta, sa afle toti despre usurinta transformarii mancarii fade intr-una spectaculoasa.



Voi ati incercat noua gama Hochland Tartino? Care e preferata voastra?

Kiss Kiss.

Share:

1 comentarii