Review: Gel de dus crema Balea cu lapte si miere

Buna fetelor,

Dupa atata frig si ceata, iar s-arata soarele. Oh, wait, cred ca am gresit introducerea, exact cum am gresit sezonul in care sa va arat acest gel de dus. Dar daca tot il consum cu drag si spor si m-am fixat asupra lui de ceva vreme, zic sa va povestesc si voua cate ceva. Astazi, dupa lungi saptamani de vreme care se incalzeste pe zi ce trece, s-a gandit sa dea cu putina ploaie. Si a dat, inclusiv cu gheata, cam mare, si eu am stat afara, in ploaie si in gheata, sa incerc sa acopar parbrizul masinii, sa nu ma trezesc cu el spart. Nu a fost o senzatie prea placuta, sa simt cum imi pica gheata in cap, iar dupa cateva minute bune eram uda leoarca si inghetata. Asa ca gelul acesta de dus a ajuns sa fie folosit asa cum mi-am imaginat eu de la inceput - un dus fierbinte intr-o zi in care sa ajung acasa inghetata:


Ce spun ei: Ofera o senzatie de catifelare a pielii si va rasfata simturile cu aroma seducatoare. Formula inovatoare de ingrijire si hidratare cu polifructol protejeaza pielea impotriva deshidratarii.

Ce spun eu: O buna bucata de vreme l-am lasat deoparte acest gel de dus, si n-am avut nicio tragere de inima sa ma apuc de el. De ce? Raspunsul e simplu: perceptia mea asupra mierii in general - la care nu-mi prea place nimic - nici gust, nici culoare, nici textura. Si din aceasta cauza statea saracul gel de dus uitat pe fundul dulapului, nebagat in seama. Cand am facut curatenie prin cosmetice, nu stiu ce-mi veni sa iau gelul acesta, si macar sa-l miros. In acel moment m-am indragostit de miros. Dulce, delicios,usor prajituros, ceva in genul celui de la Yves Rocher cu nuci de macadamia, dar nu atat de intens.

Textura este cremoasa si fina, face o spuma delicata, dar bogata si densa, curata eficient pielea si o lasa hidratata si foarte placut parfumata. Mirosul nu persista mult timp, dar lasa o stare de bine, si cred ca se potriveste de minune in sezonul rece.



Am vazut astazi pe Facebook ca DM vrea sa se extinda si in Iasi, asa ca o sa fie mult mai aproape de mine si o sa pot da iama in gelurile lor de dus.

Ingrediente:


Cantitate: 300 ml.

Valabilitate: 12 luni de la deschidere.

Pret: 6 lei.

Unde se gaseste: DM.

Voi ai incercat gelul acesta de dus?

Kiss Kiss.

Share:

5 comentarii

  1. Mie-mi place combinatia de lapte si miere. Am avut gel de dus cu lapte si miere Palmolive si mi-a placut mult.
    La gelul tau ma mira culoarea. De obicei produsele cu lapte si miere au culoarea alba sau galbena, dar la tine vad un verde foarte deschis :) Dar culoarea nu conteaza.

    RăspundețiȘtergere
  2. am primit si eu acest gel de dus, cu lotiunea de corp, dar asta acum vreo 2 ani. nici eu nu ma impac cu mierea, dar sa stii ca acest produs chiar mi-a placut. nu m-a dat pe spate, dar oricum! l-as mai cumpara, dar sunt atatea si atatea de incercat

    RăspundețiȘtergere
  3. nu, dar imi place tot ce ii lapte si miere

    RăspundețiȘtergere