(P) Sisteme de supraveghere video pentru siguranta ta

Oriunde ne-am uita sau orinde am merge, vedem intr-un colt, ascunsa sau nu prea de privirea curiosilor, cate o camera pentru supraveghere video. In intersectii, la banci, in muzee, in magazine, in mall-uri, la scoala, in spitale, in firme si de ce nu, in propria casa.

In primul rand, o camera pentru supraveghere video reprezinta o masura de siguranta. Putem sti mereu, in orice zi si la orice ora, ce se intampla intr-un anumit loc, cu anumite persoane. Vizualizand live camerele video, putem fi la curent cu tot ce se intampla, si putem preveni anumite evenimente neplacute. Cu ajutorul camerelor de supraveghere putem verifica ce face sotul sau sotia cand partenerul nu este in preajma, putem vedea cum se comporta baby-sitter-ul cu copiii atunci cand parintii lipsesc, cum se descurca copiii la scoala, putem supraveghea angajatii firmei. Studiile recente ne arata ca, de la aparitie, camerele de supraveghere video au redus rata infractionalitatii cu 80%.

La comenzi.ro, gasiti cele mai mici preturi la sistemele de supraveghere video. Sistemele de supraveghere pot fi pentru interior sau exterior, concepute astfel incat sa confere calitate maxima la pret minim, si incluzand toate elementele necesare vanzarii. De asemenea, sistemul permite conectarea LAN pentru a putea vizualiza imaginile prin internet, sau pe telefonul mobil. Sistemele de supraveghere video au vizualizare nocturna in infrarosu la 15 metri, 20 metri 30 de metri, pot avea una, doua sau patru camere video, fixe sau mobile, cu temperaturi de functionare de la -10 grade Celsius pana la +50 grade Celsius. Datele colectate de camerele de supraveghere sunt stocate pe dispozitive de pana la 4 TB, si se pot reda in rezolutie Full HD.

 Toate produsele de pe acest site sunt verificate si testate inainte de livrare, pentru ca dumneavoastra sa aveti posibilitatea de a primi cele mai bune aparate. Beneficiati de livrare gratuita la comenzi mai mari de 300 lei,  de deschiderea coletului la livrare ( atunci cand este livrat de catre o firma de curierat rapid) si de returnarea produsului in termen de 30 de zile, daca nu sunteti multumit de el, de plata in rate si garantie de 12 sau 24 de luni.

Share:

0 comentarii