(P) Jocuri online cu Scooby Doo



Cine nu-si mai aminteste de Scooby Doo? Eroul copilariei noastre, cainele fricos innebunit dupa Scooby Snax-uri, care reusea de fiecare data sa rezolve cele mai dificile mistere si sa fie inconjurat de personaje care ne bantuiau visele? 

Scooby Doo revine astazi intr-un joc simplu, inspirat de celebrul desen animat de pe Cartoon Network, ideal pentru amatorii de jocuri cu biciclete. Provocarea pe bicicleta este un joc de curse, in care trebuie sa il ajutati pe Scooby Doo sa mearga cu bicicleta si sa nu cada de pe ea, in acelasi timp ferindu-se de accidente si obstacole, si sa ajunga viu si nevatamat la finish line, unde il asteapta Shaggy, cel mai bun prieten al lui, la fel de fricos ca si el.

Pentru a juca acest joc nu aveti nevoie decat de tasta Space si de sageti. Pentru a incepe jocul apasati tasta Space, si pentru a va deplasa inainte apasati sageata sus, sageata jos pentru a frana, sageata dreapta pentru a merge inainte si sageata stanga pentru a merge inapoi. De asemenea, trebuie sa fiti atenti, pentru ca la o apasare mai indelungata a sagetii inainte, de exemplu, Scooby Doo se va da peste cap cu bicicleta, iar daca nu reusiti sa apasati repede sageata inapoi, nu va mai reusi sa se stabilizeze dupa ce se va da peste cap, jocul va fi pierdut si nivelul va fi resetat. Pentru a trece la nivelul urmator, trebuie sa indepliniti cerintele nivelului, sa faceti anumite acrobatii sau sa adunati un numar de puncte, fara a-l accidenta pe Scooby Doo. Jocul are un scor pentru acrobatii, un bonus pentru timpul petrecut la un nivel - cu cat timpul de finalizare a nivelului este mai mic, cu atat scorul este mai mare.

Jocul este competitiv, dar in acelasi timp placut si relaxant, si poate fi jucat de copii, dar si de adulti deopotriva. Fie ca esti in cautarea unui joc distractiv pentru un copil, sau ai nevoie de un joc care sa iti ofere o pauza de cateva minute de la programul incarcat de la serviciu, acest joc online este o solutie sigura.


Share:

0 comentarii