La ce mai viseaza Claudia # 70 - Cine se scoala de dimineata.... vede 3 filme !

Buna fetelor,

Cine s-a trezit azi la 6 si jumate? Eu! Neplacut, dar totusi am avut timp sa vad 3 filme, pe langa celelalte chestii programate pe astazi.

Am vizionat:

1. Kingsman The secret service


- Actiune presarata cu scene de comedie - usor de digerat, numai bun de o duminica dimineata la o cafea. Kingsman este o agentie secreta care se ocupa de salvarea lumii de pericole. Eggsy, eroul principal, ajunge sa fie recrutat pentru aceasta agentie, unde a lucrat si tatal lui, si trebuie sa salveze lumea care este amenintata de Valentino, care doreste sa omoare intr-un mod inedit aproape toata umanitatea.

2.  X-Men - Days of future past


- Wolverine este trimis in trecut, in 1973, pentru a o impiedica pe Mistique sa il omoare pe Bolivar Trask, creatorul unor santinele care ajung sa omoare aproape toti mutantii de pe planeta. Ajuns in trecut, Logan trebuie sa ii convina pe Charles, Beast si Magneto de adevarul din spusele sale si sa o convinga pe Mistique ca viitorul depinde de actiunile sale.

3. Before I go to sleep


- Un film psihologic, inspirat de cartea cu aceeasi nume. Daca ati citit cartea si v-a placut, va recomand cu caldura filmul, este un film bun, care te tine in suspans pe toata durata lui.

Voi ce filme ati vizionat in ultima perioada?

Kiss Kiss.

Share:

0 comentarii