Produse consumate in luna aprilie 2015

Buna fetelor,

Am mai adunat o punga de produse consumate - ca mai nou nu mai au un sertar numai al lor, ci doar o punga, dar asta e o alta poveste, despre care presimt ca o sa vorbim mai pe larg alta data, cand voi simti nevoia sa fac alte dezvaluiri de hoarder si sa anunt numarul de geluri de dus la care am ajuns.

Sa nu ma mai distantez de la subiectul principal, aceasta este prada de astazi:


 Produse pentru ingrijirea corpului:


  • Exfoliant pentru corp Evoluderm cu karite(unt de shea) - mi-a placut cum a exfoliat, dar parca nu m-a incantat in mod special mirosul, plus ca avea o consistenta prea pastoasa. O sa il recumpar, dar in alta varianta, tin minte ca am avut varianta cu argan si mi-a placut mult.
  • Gel de dus Omia Erboristico cu ulei de argan - 0% SLES si LES,parabeni, propylene glicol si coloranti sintetici - dar si 0% miros placut, spuma bogata si placere in timpul dusului. Era mult prea lichid, curgea printre degete, si pentru mine varianta aceasta a fost un miss, mai ales ca avea un pret destul de marisor - aprox. 20 de lei pentru 400 ml de produs.
  • Exfoliant pentru talpi Avon Foot Works cu nuci de macadamia - a mirosit extraordinar de delicios, si-a facut treaba cu succes. Mi-a placut mult si s-ar putea sa il mai vedeti prin aceasta rubrica.
  • Sapun lichid Ultra Compact cu pepene verde - need to say more? L-am consumat cam in vreo 2 saptamani, si tinand cont ca are 500 ml, asta zice ceva, nu? Miroase identic cu fructul in cauza, curata bine si lasa mainile moi. E de recumparat, clar. 


 Produs(e) pentru ingrijirea parului:


  •  Masca de par Liabel cu keratina si ulei de cocos - stati pe aproape, saptamana viitoare va primi si un review, atat va zic - e minunata.

Produse pentru ingrijirea corpului:



  • Crema BabyLove din DM - buna la toate, pentru rani, pentru iritatii, dupa epilat. Si aceasta va fi recumparata, cand o sa mai ajung prin DM, sau cand o sa deschida un magazin mai aproape de mine sau unul online.
  • Crema de maini Queen Helen cu unt de cacao - am folosit-o pana la ultimul gram, deja am inlocuit-o cu una la fel. Daca din atatea creme de pe fata pamantului, eu am recumparat-o pe aceasta, zice ceva, nu ? :) Review pe saptamana viitoare si la aceasta.
  • Deodorant antiperspirant roll-on Little Black Dress de la Avon - l-am primit intr-un set, alaturi de parfum, dar chiar mi-a placut. Nu stiu daca intre timp si-au schimbat formula sau l-am folosit eu in sezonul mai rece, cert e ca a facut cu brio fata transpiratiei si mirosurilor neplacute. Are o bila alba din partea mea.

Produse de machiaj :


  • Crema colorata cu lamaie pentru ten gras si impur :) de la L`Erbolario - a avut o textura foarte interesanta, un fel crema-primer si un miros tare fresh si placut, usor lamaios. Culoarea a fost fix pe gustul meu, nu a avut subton galben sau rosiatic, ci neutru, usor gri. S-a intins uniform pe ten, cu usurinta. As vrea sa incerc si alte variante, cu siguranta as descoperi produse bune.
  • Nivea BB Cream Light - din pacate, cam inchisa pentru tenul meu, se putea folosi cu succes doar vara, la un ten bronzat.
Produse pentru ingrijirea tenului:


  • Servetele de hartie Eden - ultima cutie din stoc, nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor mele, se rupeau cu usurinta, deci nu o sa mai existe prin baia mea.
  • Servetele de hartie Amelia, marca proprie Kaufland - asa arata mai nou cutia, de era sa le ratez cand am fost pe raion. Au 2 straturi, 150 de bucati, calitate superiora si un pret de 2.49 lei pe cutie. Deja am rezerva de 2 cutii.
  • Masca de fata Dead Sea Cosmetics, cu argila - curata bine tenul, si il lasa placut la atingere. Mi-a placut, o sa ma mai uit dupa produsele din aceasta gama.
  • Crema de ochi Elmiplant Skin Lift - cu pudra de perle si Idealift - o crema de ochi foarte buna, hidrateaza bine pielea, si mai multe o sa aflati intr-un review, ca il merita.
  • Masca de ochi Pulpe de Vie - masca bio, cu extracte naturale, dar plina de coloranti si sidef. La prima aplicare mi s-a parut interesanta, apoi nu prea a mai prezentat interes pentru mine, mai ales ca si-a schimbat si mirosul.
  • Crema de ochi Riche Creme de la Yves Rocher - cumparata pentru mama, ei nu i-a placut, asa ca am luat-o eu sa o incerc, dar mi-am adus aminte de ea cam tarziu, si au cam trecut cele 6 luni de la deschidere.
  • Masca peel-off cu rodie de la Freeman - primita de la Lucia - exfoliaza foarte bine tenul, formeaza un film dens, nu se rupe cand o desprinzi si miroase placut.
  • Dischete demachiante Iseree de la Lidl - le cumpar cu placere de fiecare data cand ajung pe acolo, sunt bune si pentru ten, si pentru unghii, nu se destrama si nici nu se rup.

The usual stuff:

  • Servetele umede Wickies - si ele prezente, ca de obicei;
  • Apa de gura DentaPlus, marca proprie Kaufland - eficienta si ieftina.
  • Pasta de dinti Sensodyne Rapid - gust placut, respiratie proaspata.
Mostre:


  • Am incercat cu mare drag o parte din mostrele de la Ziaja si pot sa spun ca-mi plac la nebunie, toate :)
  • CC cream de la farmec, cu extract de zmeura, pentru ten normal - suna promitator, cred ca ar trebui sa mai incerc un plic ma conving.
  • Avon Nutra effects -noua gama de la Avon pentru ingrijirea tenului, cu extracte de seminte. M-ar tenta lotiunea cu SPF.
Ingrijire intima:



  •  Servetele intime Nivea Sensitive - mi-au placut, au avut efectul scontat. Pretul e cam mare, dar face. 
  • Servetele intime Softino de la Lidl  cu ceai verde - descoperite in luna aprilie, au un miros foarte placut, de bubblegum :D si fac si ce trebuie sa faca, ca presupun ca toata lumea stie la ce se folosesc.
Ceaiuri:




  •  Celmar cu piersici - cam slaba aroma, trebuia sa pun 2 pliculete intr-o cana.
  • Veda cu fructe exotice - bun si racoritor, mai ales ca ice tea.
  • Ceai de slabit cu Ginseng -  acceptabil, gust placut.


 Relax time:


  • Ulei aromatic Passion de la Aroma Land - nu prea a fost pe gustul meu, o sa caut alte sortimente.
Daca ati ajuns pana aici, felicitari! Chiar aveti rabdare sa ma cititi si apreciez mult asta!

Voi ce ati consumat luna trecuta?

Kiss Kiss.




Share:

18 comentarii

  1. Wow, ce multe! Imi plac postarile de genul! Multe produse de care nu am auzit, dar citesc si ma informez cu drag! Mie nu imi plac dischetele Iseree, mi se par mult prea aspre! Imi placeau Softino de la Lidl dar nu mai au, sunt nevoita sa-mi caut altele. Te pup draga mea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si mie parca imi placeau soltino, din cate retin, dar, la fel ca si tine, de mult nu le-am mai vazut!

      Ștergere
  2. Din cauza mostrelor dai impresia c-ai consumat un adevărat munte de produse. Dar aproape că te ajung din urmă. Te aștept marți pentru preferatele lunii și pe blogul meu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dar ce harnică ai fost! :))♥ Chiar vreau ÅŸi eu bb ul de la Nivea. :3

    http://beau-typhoon.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pentru mine a fost cam inchisa, daca ai tenul deschis iti recomand sa o incerci inainte de a o cumpara!

      Ștergere
  4. Ohoohooo, e aici material cat pentru mai multe postari! Oare la cine ma trimite cu gandul, parca am mai vazut pe cineva prin blogosfera cu care te poti lua de mana si forma o echipa imbatabila?! :)))

    Am citit cu rabdare si cu interes, am descoperit multe noutati si mi-a placut asta! Imi amintesc ca am tinut crema din dm - Baby love pentru mult timp in dulap, cum ai tinut-o tu pe cea pentru ochi YR! Fuse si se duse!

    Te felicit pentru consecventa si pentru harnicie!
    Pupici multi, Claudia!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) ca de obicei, cate un munte de produse! eu ma bucur ca mai termin din ele, dar oricum ma gandesc sa mai fac o postare cu dezvaluiri de hiarder, ca poate poate ma mai linistesc din a le cumpara :)

      Kisses!

      Ștergere
  5. Ce de produse consumate! Ai fost foarte harnică!
    De câte ori merg în DM zic că-mi iau crema aia Baby Love, dar mereu uit de ea când ajung acolo. Poate data viitoare nu mai uit. Mi-ai stârnit interesul și cu exfoliantul pentru corp!
    Spor la consumat în continuare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Mihaela! Crema aia mica e tare buna la multe, deci merita pe deplin cumparata!

      Ștergere
  6. Masca de par arata bine, as lua-o chiar numai pentru aspect, dar cred ca nu-i accesibila pe la noi... Trebuie sa incerc si apa de gura, tot de la tine m-am inspirat in ultimele alegeri. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apa de gura mi se pare foarte buna! nu are alcool, nu simti ca iti arde gura, nu-ti sensibilizeaza nici dintii, nici gingiile. Si masca e geniala, daca as gasi-o si in Romania, cred ca as ramane fidela ei.

      Ștergere
  7. sunt multe marci de care nici nu am auzit.. De unde ai luat sapunul lichud? Dar exfoliantul de corp?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sapunul lichid e din republica Moldova, la fel si exfoliantul. Totusi, Evoluderm am inceput sa vad ca apare prin Auchan, posibil sa apara si acest scrub.

      Ștergere
  8. Ai avut spor, nu gluma! Eu nu ma pot lauda cu nimic in aceasta luna din pacate :))
    Inca nu m-am dezvatat de prostul obicei de a incepe ceva nou, lasat-uitat, inceput altul si tot asa... cerc vicios!! :))
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) asa faceam si eu candva, si expirau intr-o veselie. acum sunt consecventa, nu ma las de ele pana nu le termin :)
      Kisses!

      Ștergere
  9. Wow! Da tu esti consumatoare nu gluma :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa iti aduci aminte de ce ai zic cand ma mai certi ca fac shopping cosmetic :))

      Ștergere