Shopping Haul - Comanda Avon C4/2015

Buna fetelor,

Cam asa a aratat comanda mea de la Avon, din campania 4, primita la sfarsitul saptamanii trecute. Needless to say, toate erau neaparat necesare :))


* Gel de curatare cu ceai alb Oriental Radiance, din gama Planet Spa - 6.99 lei, m-a atras faptul ca are pompita si extract din ceai alb.
* Gel de curatare cu rostopasca si apa de izvor - 4.99 lei - ca si cel precedent, doar curiozitatea mea de pisica m-a impins sa il iau. Nu ca duceam lipsa de geluri de curatare sau ceva :))
* Sampon 2 in 1 Daily Shine din gama Advance Techniques - 6.99 lei - de obicei ma inteleg bine cu sampoanele lor, si acest sampon sper sa fie la fel. L-am luat sa-l folosesc vara asta, cand voi pleca la mare, fiindca atunci reusesc sa ma spal pe par si de 2 ori pe zi :)
* Lotiune de zi cu SPF 25 Anew Vitale - 9.99 lei, din oferta de reprezentanti. Singuul produs de care aveam cu adevarat nevoie, chiar nu am nicio crema/lotiune de fata cu factor de protectie solara.

Voi ce v-ati luat in ultima vreme de la Avon?

Kiss Kiss.

Share:

16 comentarii

  1. Interesanta lotiunea cu SPF... asteptam detalii!

    RăspundețiȘtergere
  2. gelul de curatare ma atragea si pe mine dar pana la urma am comandat doar o esarfa, ma revansez in campania urmatoare :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) asa patesc si eu, teoretic wishlistul era mai mare, dar nu imi pare rau tare, fiindca deja am ochit multe prin catalogul 5

      Ștergere
  3. Gelul de curatare il am si eu. Samponul il foloseste sora mea, dar pe cel pentru volum si se inteleg foarte bine. Eu...am cam dat iama in produse Avon de cand sunt reprezentant. Cam astea sunt produsele din ultima vreme. http://diversitate.com/cumparaturi-32015-haul-avon-campania-5/, iar ieri am ridicat o noua comanda. Numai bunatati in la Avon in ultima vreme. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu m-am reactivat ca reprezentant, si de atunci comeniz peste comenzi.
      Sper sa imi priasca si mie. Vin in vizita!

      Ștergere
  4. Nu mi-am mai comandat ceva de la ei de ceva vreme, dar din campania asta cred că o să-mi iau niște produse pentru picioare. :D Îmi plac foarte mult toate, de la spary-uri și creme, până la exfolianți.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. in c6 parca apare o gama noua de picioare, cu ananas, 17 lei setul de 3 produse:lotiune, exfoliant si spray!

      Ștergere
  5. Aaahaaa, uitasem cat de bine s-au inteles pletele mele cu acest sampon Avon!
    A trecut o luuunga perioada de cand n-am mai dat o comanda la ei, de cand n-am mai studiat un catalog; ei bine, am recidivat zilele trecute (cu o spuma de baie - aleasa de Dia, un ruj mov-fuchsia si cu doua creioane Diamonds)!
    In privinta lotiunilor cu spf pentru ten, astept si eu un KMF de pe iHerb, m-am insotit la o comanda cu Alina Anghel!

    Claudia, sa le folosesti cu bucurie, draga mea! Pupicei! :)
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la creioanele Diamonds ma tot uit si eu, cred ca trebuie sa comand si eu cateva. Lotiunea chiar era necesara, si sper sa se inteleaga bine cu tenul meu.
      Te pup cu drag!

      Ștergere
  6. sunt curioasa de sampon, desi nu tin minte sa fi incercat ceva cu 2 in 1

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. adevarul e ca l-am vazut ca e 2 in 1 dupa ce l-am primit. Si eu sunt curioasa de el, dar cred ca o sa il las pentru vacanta de vara!

      Ștergere
  7. Yes, I follow you on gfc #181, follow back?

    http://www.itsmetijana.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  8. Da..desigur ca toate erau necesare...absolut necesare chiar :D Sa le folosesti cu placere ;*

    RăspundețiȘtergere